- 6 Mart 2024

- 13.162

- 11.712

- 218

- 29

- Konu Sahibi Lady Guinevere
 - 

esim yer yatağında yatmamıza izin vermiyor. ben de söyledim ama istemiyor. böyle alıştırırsak zor ayırırız odasını falan da diyor. emerek uyutma konusunda sikayetci değilim ben ama aç olmadığı halde gece boyu meme için uyanması beni çok yordu. 6.aya kadar yoktu bu durum3 kere yataktan düşünce artık yer yatağında yatmaya başladık heryerim tutulsa da buna razı geldimemmeyi bir iki kere bıraktırmayı denedim ama yapamadım çok ağladı perişan oldu ağlamaktan vazgeçtim gittiği yere kadar gitsin 
Taslamayin beni. Ben yanimda yatirdim uzun bir sure. Kimse boylece stres olmuyordu. Dogum izninde oldugum sure devam etti,gunduzleride. Ise donunce geceleride devam ettik. 2 yasinda biraktik bu durumu.
Hic yardimci olmadim biliyorum
esim yer yatağında yatmamıza izin vermiyor. ben de söyledim ama istemiyor. böyle alıştırırsak zor ayırırız odasını falan da diyor. emerek uyutma konusunda sikayetci değilim ben ama aç olmadığı halde gece boyu meme için uyanması beni çok yordu. 6.aya kadar yoktu bu durum
3 aydır böyle ve gececek gübi de değil. bizde de hata var. her durumda meme verdik kolay olduğu için. gündüz o kadar meme aramıyor hatta çok seyrek emiyor ama gece nefes aldırmıyor. doktor 8.ay kontrolünde artık açlıktan uyanmaz, gece emzirmesini kes istersen dedi.Yok ya ayrılıyor zamanı gelince burası senin yatağın burası odan diyince hevesleniyorlar. yatağınıza bariyer alabilirsiniz. Gece emmeleri bu aylarda artıyor zaten. Yine sizin tercihiniz ama doktor onay veriyorsa kesebilirsiniz tabi.
Ben de olsam dinlenemezdim hak veriyorum.uyku saatleri bizde de hiç değişmedi. zaten ilk uykuya geciste de sorunumuz yok. ilk uykusunu yatağında uyuyor ama 3-4 saat sonra uyanıyor ve bir daha yatağına yatmıyor. sürekli memeye ulaşabileceği bir yerde yatmak istiyor. dün gece ben onun yatağında yattım. ama zor.
ben twk basıma yapamıyorum cünkü istikrarlı olamıyorum. oğlum çok sinirli ve inatcı. ben ne kadar sakinleştirmeye calisirsam o kadar çıldırıyor. bu zamana kadar “uyusun da nasıl uyursa uyusun” dediğimiz için simdi zorlanıyoruz.
ama artık çok yorgunum. asla dinlenemiyorum. sabah uyandığında oynuyor ama yatağımda yattığı için düsecek korkusuyla uyuyamıyorum da. ay bilmiyorum çok doluyum bi kaç gündür
kesinlikle katılıyorum ama iste nasıl keseceğim emzirmeyi?Ben de olsam dinlenemezdim hak veriyorum.
Bir de bizimki yanına gelince illa üstüme çıkıyor hani gitmeyeyim diye ama ertesi güne nasıl dinlenmiş olacağız?
Bence sizin derdiniz uyku eğitimi değil gece emzirmesi. Onu bitirince belki odasında uyutmak daha kolay olur.
Bence çocuklara uyku ayrılık gibi geliyor. Bebek de sakinleşmek için memeye sığınıyor anladığım kadarıyla.kesinlikle katılıyorum ama iste nasıl keseceğim emzirmeyi?esim uyutmayı denedi defalarca. hani onda emmeden uyur diye ama çığlık kıyamet.. asla sakinleşmedi. ama mesela bazı sabahlar esim çocuğu alıyor, ben uyuyorum. o zaman uyuyor esimle. yani gecede sadece peoblemimiz var. gündüz öyle memeyi de aramaz pek. gece olunca meme geliyor aklına delirecem 
3 aydır böyle ve gececek gübi de değil. bizde de hata var. her durumda meme verdik kolay olduğu için. gündüz o kadar meme aramıyor hatta çok seyrek emiyor ama gece nefes aldırmıyor. doktor 8.ay kontrolünde artık açlıktan uyanmaz, gece emzirmesini kes istersen dedi.
merhaba, memnun kalırsanız bizimlede paylaşırmısınızirlandalı anne ile anlaştık. Allah sonumuzu hayretsin
Kendisini çok uzun zamandır takip ediyorum umarım memnun kalırsınız bizimlede paylaşın lütfen 2. Çocuk yoldairlandalı anne ile anlaştık. Allah sonumuzu hayretsin
Hadi bakalım.irlandalı anne ile anlaştık. Allah sonumuzu hayretsin
Aynen!Kararlı ve sabırlı bi şekilde yerine koyup uyumasını beklemek. Ağladıkça sakinleştirip yeniden yerine koymak. Bebek bu duruma alışıp kabullenene kadar devam etmek. Benim sosyal medyada gördüklerim böyle.
zaten sorun benim istikrarlı olamamam. bazen sabırlıyken bazen çok sabırsız ve sinirli oluyorum. uyku eğitiminde destek aramamın asıl sebebi de bu, benim mental olarak desteklenmem gerekKararlı ve sabırlı bi şekilde yerine koyup uyumasını beklemek. Ağladıkça sakinleştirip yeniden yerine koymak. Bebek bu duruma alışıp kabullenene kadar devam etmek. Benim sosyal medyada gördüklerim böyle.
merhaba, memnun kalırsanız bizimlede paylaşırmısınız
kesinlikle paylaşırım. insallah güzel bir süreç olur. su an için kontenjan ile çalıştıkları için 5 kasımda başlicaz diye konustuk. insallah çok güzel gecerKendisini çok uzun zamandır takip ediyorum umarım memnun kalırsınız bizimlede paylaşın lütfen 2. Çocuk yolda
Evet eşin bu konuda haklı ama çok fazla yataktan düşme olayını yaşayınca artık yere geçmek zorunda kaldım çünkü beşiğin de yatmak istemedi kıyamet koptu bizimde yaklaşık 6 aydan sonra başladı zaten ne zaman diş olayı yaşamaya başladık memede uyumaya alıştı sakinleştirdiği için oda yoksa herşey çok güzel gidiyordu desteksiz uyuyorduesim yer yatağında yatmamıza izin vermiyor. ben de söyledim ama istemiyor. böyle alıştırırsak zor ayırırız odasını falan da diyor. emerek uyutma konusunda sikayetci değilim ben ama aç olmadığı halde gece boyu meme için uyanması beni çok yordu. 6.aya kadar yoktu bu durum
Ben uyku eğitimini kızıma kendim vermiştim 5 aylıktı. Ve aynı günün gecesi mızırdanmadan uyumuştu. Önemli olan gece de desteği kesmek ben kim West yöntemini uyku meleğinin videolarını izlemiştim. Başlangıç olarak uyku saatlerine dikkat edin daha sonra eğitimi verin zaten sürekli teması olduğu için ağlasa da sorun olmaz kucaga alacaksınız yatır kaldır ile. Kızım şimdi 7 yaşına girecek aralıkta ve yıllardır uyku yönünden çok rahat ettik. Sakın vazgeçmeyin diş döneminde de anlamıyorsunuz uykularından gece uyanınca sizi çağırmadan uykuya dönüyorlar şimdi hamileym oğlulşuma ve kızımdan bildiğim için Yenidoğan döneminde de memede uyumaya alıştırmayacağım ondaki ilk hatam oyduKızlar bebeğim destekli uyuyor ama bayağı yani full destekBir çok yol denedik ama sadece emerek uyuyor. Ara sıra kucakta pışpışlayarak uyuyor. 6.ayda hastalık gecirince de bi hata edip kendi yatağımıza aldık. Su an sabaha kadar dönüp dönüp meme istiyor ve sık sık emmek için uyanıyor. Dün gece de yataktan düştü ve hala etkisi üzerimde. 
Sizin denediğiniz uyku eğitmeni var mı? Cocugu ve beni yormayan, insancıl bir sekilde yürüyebilecwğimiz biri? Geçmişte birinden fiyat aldım ama çok uçuk bir rakamdı. Makul, iyi bir öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?