Uyku Eğitimi -Öneri pls

esim yer yatağında yatmamıza izin vermiyor. ben de söyledim ama istemiyor. böyle alıştırırsak zor ayırırız odasını falan da diyor. emerek uyutma konusunda sikayetci değilim ben ama aç olmadığı halde gece boyu meme için uyanması beni çok yordu. 6.aya kadar yoktu bu durum

Taslamayin beni. Ben yanimda yatirdim uzun bir sure. Kimse boylece stres olmuyordu. Dogum izninde oldugum sure devam etti,gunduzleride. Ise donunce geceleride devam ettik. 2 yasinda biraktik bu durumu.
Hic yardimci olmadim biliyorum

Ben de oğlumu 2 yaşa kadar yanımda uyuttum yine yaparım galiba

Yok ya ayrılıyor zamanı gelince burası senin yatağın burası odan diyince hevesleniyorlar. yatağınıza bariyer alabilirsiniz. Gece emmeleri bu aylarda artıyor zaten. Yine sizin tercihiniz ama doktor onay veriyorsa kesebilirsiniz tabi.

3 aydır böyle ve gececek gübi de değil. bizde de hata var. her durumda meme verdik kolay olduğu için. gündüz o kadar meme aramıyor hatta çok seyrek emiyor ama gece nefes aldırmıyor. doktor 8.ay kontrolünde artık açlıktan uyanmaz, gece emzirmesini kes istersen dedi.

Ben de olsam dinlenemezdim hak veriyorum.

Bir de bizimki yanına gelince illa üstüme çıkıyor hani gitmeyeyim diye ama ertesi güne nasıl dinlenmiş olacağız?

Bence sizin derdiniz uyku eğitimi değil gece emzirmesi. Onu bitirince belki odasında uyutmak daha kolay olur.

kesinlikle katılıyorum ama iste nasıl keseceğim emzirmeyi? esim uyutmayı denedi defalarca. hani onda emmeden uyur diye ama çığlık kıyamet.. asla sakinleşmedi. ama mesela bazı sabahlar esim çocuğu alıyor, ben uyuyorum. o zaman uyuyor esimle. yani gecede sadece peoblemimiz var. gündüz öyle memeyi de aramaz pek. gece olunca meme geliyor aklına delirecem

Bence çocuklara uyku ayrılık gibi geliyor. Bebek de sakinleşmek için memeye sığınıyor anladığım kadarıyla.

Özledikçe memeye geliyor.

İşte sabırlı olup ağladıkça sarılmak,öpmek,tatlı sözler fısıldamak…

İnanın tecrübeli değilim sadece tahminlerimi söylüyorum,çok yanlış düşünüyor da olabilirim.

Ben çalıştığım için özlüyordur diye 2 yaşa kadar beraber yattım. Memeyi de gece boyu hep verdim. Yorgunluğuna katılıyorum. Zor evet. Benim gibi vicdan yapacak bir durumunuz olmadığı için ayırabilirsiniz bence de
Ama 2 yaşta ayrılmamız çok kolay oldu. Hani sonra hiç ayrılamayız diye endişe etmeyin öyle bir endişe varsa.
Sıkıntı yorgunluksa ve doktor da okeylediyse bırakın madem.

Kararlı ve sabırlı bi şekilde yerine koyup uyumasını beklemek. Ağladıkça sakinleştirip yeniden yerine koymak. Bebek bu duruma alışıp kabullenene kadar devam etmek. Benim sosyal medyada gördüklerim böyle.

Aynen!
Benim de yöntemim bu.

zaten sorun benim istikrarlı olamamam. bazen sabırlıyken bazen çok sabırsız ve sinirli oluyorum. uyku eğitiminde destek aramamın asıl sebebi de bu, benim mental olarak desteklenmem gerek

merhaba, memnun kalırsanız bizimlede paylaşırmısınız

Kendisini çok uzun zamandır takip ediyorum umarım memnun kalırsınız bizimlede paylaşın lütfen 2. Çocuk yolda
kesinlikle paylaşırım. insallah güzel bir süreç olur. su an için kontenjan ile çalıştıkları için 5 kasımda başlicaz diye konustuk. insallah çok güzel gecer açık ara en iyi yorum alan danışman irlandalı anneydi. bazıları çok sert ve anneyi yetersiz hissettirdiğini söylüyor ama bakiiiciiiz

Evet eşin bu konuda haklı ama çok fazla yataktan düşme olayını yaşayınca artık yere geçmek zorunda kaldım çünkü beşiğin de yatmak istemedi kıyamet koptu bizimde yaklaşık 6 aydan sonra başladı zaten ne zaman diş olayı yaşamaya başladık memede uyumaya alıştı sakinleştirdiği için oda yoksa herşey çok güzel gidiyordu desteksiz uyuyordu

Ben uyku eğitimini kızıma kendim vermiştim 5 aylıktı. Ve aynı günün gecesi mızırdanmadan uyumuştu. Önemli olan gece de desteği kesmek ben kim West yöntemini uyku meleğinin videolarını izlemiştim. Başlangıç olarak uyku saatlerine dikkat edin daha sonra eğitimi verin zaten sürekli teması olduğu için ağlasa da sorun olmaz kucaga alacaksınız yatır kaldır ile. Kızım şimdi 7 yaşına girecek aralıkta ve yıllardır uyku yönünden çok rahat ettik. Sakın vazgeçmeyin diş döneminde de anlamıyorsunuz uykularından gece uyanınca sizi çağırmadan uykuya dönüyorlar şimdi hamileym oğlulşuma ve kızımdan bildiğim için Yenidoğan döneminde de memede uyumaya alıştırmayacağım ondaki ilk hatam oydu. Uyku eğitimi candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…