Uyku gerilemesi

lafiguzaff

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
16
5
1
30
Merhabalar 5 ay 10 günlük bir bebeğim var . Son 1 haftadır uykularımız berbat halde gece ilk 2 saat yatıyor sonrası mızmız gözü kapalı ağlıyor mızmızlanıyor. Gündüz de uykusunu iyice alana kadar sürekli huysuz. Uykuyu aldıktan sonra enerjik oluyor. Bir süre desteksiz oturmaya başladı ben zorlamıyorum ama oturunca mutlu oluyor biraz emekleme denemeleri var .Diş için daha var dediler ama sebep ne olabilir

Gündüz max kaç saat uyuyor aralıksız? Belki gündüz uykusu kısalırsa düzelir

benimkinin de uykuları o dönem bozuldu. su an 8 aylık ve dişler yeni çıktı. diş sancısı erkenden başlamış olabilir. benim oğlum da sürekli mızmız ve meme istiyordu uykusunda.

simdi de sürekli uykusunda döndüğü için uyanıyor. sürekli yüzüstü dönüyor ve kollarıyla kendini kaldırıyor. dün gece 2 saatte uyudu gece de 3-4 kez emmeye kalktı uyku eğitimi düsünüyorum ben artık

Sizin alıntılarınızı da okudum çok zor ya uykusuzluk yıpratıyor tamamen üstüne mızmız olunca daha da kötü oluyor . Son 1 haftada bozuldu iyice ben de bişeyi mi var acaba ben mi anlamıyorum diyorum bi yandan sürekli dişlerini kaşıyor salyalanma baya arttı ama doktorlar da görünür de yok diyor sürpriz yapabilir diyorlar sadece. Desteksiz oturmaya başladı azar azar bu güncellemeden dolayı mı uykusu bozuldu acaba diyorum . Kısacası işin içinden çıkılmıyor

bizim doktor 8.ay kontrolünde diş belirtisi yok dedi ertesi gün bardaktan su içerken çın çın diş çarpma sesi duyduk ayrıca diş kendisini göstermese de bizim de 5.ayda başladı diş huzursuzluğu

Gündüz max kaç saat uyuyor aralıksız? Belki gündüz uykusu kısalırsa düzelir
Gündüz de dalmıyor çok beyaz gürültü ile tutabiliyorum biraz 1- 1 buçuk saat anca ama o da tam derin uyku yapmıyor gece uykusunu gündüz uyumaya çalışıyor kafasını toparlayana kadar mızmız öğleni geçiyor sonra enerjisi geliyor

bizim doktor 8.ay kontrolünde diş belirtisi yok dedi ertesi gün bardaktan su içerken çın çın diş çarpma sesi duyduk ayrıca diş kendisini göstermese de bizim de 5.ayda başladı diş huzursuzluğu
sizin uyku düzeni oldu mu peki şu an dönmeye başlamadan önce ne kadar sürede atlattınız bu dönemi

Ya bizde şu başladı gündüz bıraksam aralıksız 3 saat uyuyacak, gece saat başı uyanıyor. Eskiden de gündüz 20 dk anca uyuduğu için yorgunluktan gece uyumazdı. Şu an 1,5 saat arayla max 1 saat uyuyacak şekilde 4-5 uykuluk bir şey deniyorum gece uyuması için

sizin uyku düzeni oldu mu peki şu an dönmeye başlamadan önce ne kadar sürede atlattınız bu dönemi
atlatamadık diş çıktı, 2 gün rahat uyuduk su an dönme problemi yasıyoruz. emekleyecek sanırım cünkü gün içinde de sürekli kollarının üstünde duruyor

ama gündüz uykuları güzel çok şükür. gece de huzursuzluğu bitti diş çıkınca ama işte sürekli uyanıyor, tekrar uykuya dönmek için de meme istiyor

bızde o deondemdeyız suan huzurluk kaç gün sürdü? bızım diş patladı ama gece huzursuzluk devam ve aşırı gaz artışı var ve iştahsızlık anlayamıyorum diştenmi hasta mı?

bızde o deondemdeyız suan huzurluk kaç gün sürdü? bızım diş patladı ama gece huzursuzluk devam ve aşırı gaz artışı var ve iştahsızlık anlayamıyorum diştenmi hasta mı?
1 hafta uyku bozukluğu pik yaptı hala da memede uyuyor. Diş patlasa rahatlar ama daha patlamadı da

Ağlayarak uyanıyor meme istiyor memede uyumaya çalışıyor o kadar yorucu ki çözüm de bulamıyorum

Bir de bu atak haftası hesaplama var oraya baktığınızda atak haftasında gözüküyor

Bence cok net dis. GEce agrisi olur. Bu dis olup olmadigini su sekilde test edebilirsiniz. Emzik kullaniyorsa, gece uykuya yattiktan 1.5 saat sonra falan emzigine dis icin olan jellerden surup verin. Bakalim uyanicak mi? Uyanmazsa cok net dis diyebilirsiniz.

Emzik kullanmıyor maalesef hiç almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…