günaydın hanımlar. size "günaydın", bana "iyi uykular".. Sizler yeni güne uyandınız gece uykunuzu aldınız ohh misler gibisiniz şuan , ama ben bu saat olduğu (08:50) ve daha hiç uyumadımbir ay sonra kpss sınavım var. gereksiz bir stres var üzerimde.. hırçınım , gerginim, saçmasapanım işte.. ve haliyle uykumu etkiliyor bu durum.. son 1 aydır en erken uyuduğum saat 6 haliyle 3-4 gibi uyanıyorum, sonra ev temizliği, yemek, günlük işler falan derken ders geceye kalıyor.. biran önce biyolojik saatimi düzene sokmam lazım sınav günü uyumadan gitmek zorunda kalmaktan acayip korkuyorum.. :18: önerebileceğiniz herhangi bir yöntem var mı ? kaç günde düzene sokabilirim uykumu ? sadece 1 ayım kaldı .. şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler..
stressss cidden çok zor nişan öncesi gece 3-4 e kadar uyumuyor sabah 6 da kalkıp işe gidiyordum sonra bitki çayı içmeye başaldım bazen melisa bazen rezene çayı hem kaslarımı gevşetip rahatlatıyor hemde uykumu getiriyordu. Bitki çayı deyebilirsin
sağ olun kızlarumarım başarırım.. saat 11 : 14 bende tık yok. gram uykum yok.. nolacak bu rezil halim bilmiyorum. kendime olan sinirimden, bu hale getirdim ya kendimi, hıncımdan uyuyamıyorum şuan yoksa beden bitik. uyuşmuş durumdayım tuşlara basamıyorum yatağa geçecem şimdi tekrar bi kaç saat uyusam hiç olmazsa.. hafta sonu yayla evine gidip temiz hava alacağım belki orda bi başlangıç yapabilirim.. çok denedim erken uyumayı. vücut öyle bi hale gelmiş ki 12 de uyuyorum gece 2 de 3 te tekrar uyanıyorum cin gibi oluyorum e bari uyanmışken bi deneme çözeyim diyorum böyle yapa yapa bu hallerdeyim..
geçmiş olsun canım.. benim de sana tavsiyem uyuma bugün akşama kadar hem iyice uykun gelir hem de uykunun düzene girmesini sağlar inşallah... kpssde de şimdiden başarılar
canım benim ya bu kadar sorun haline geldi demek bu
uzman desteği al canım bak bu kadar emek veriyosun KPSS için
mazallah bir aksilik çıkmasın bu sebepten dolayı
Bende erken yatıp erken kalkmaktan muzdaribim
Saat 23.00 oldumu çalar saat ayarlamış gibi hemen uykum geliyor öyle böyle değil resmen ölüm uykusu
Sarhoşlar gibi sızıyorum ve sevgilimde bu durumdan çoook şikayetçi o gece 1den önce asla uyumaz.
Saatlerce konuşur ve ben çoğu zaman uyurum tlfnda
Ve sabahın 8inde mutlaka ayaktayım hatta çoğu zaman 7de
Ama şöyle birşey var ergenlik zamanı uzun yıllar uyku problemi yaşadım gece 3-4lerde uyurdum
Karanlık ve üç harfliler fobim vardı
Sonra pcden radyo tv açarak ninni misali
öyle uykumu getiriyordum ve birşey daha kesinliklle uyumadan
Güzel şeyler düşün ve hayal et emin ol zamanla terapi gibi gelicektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?