- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Benimki de aynıydı mahvoluyordum. Tracy Hogg'un kitabındaki 'şşşş pat' yöntemini kendi aileme uyarlayarak denedim. Ki benim kızım çok hırçın. Sabredince başardım bu yöntemle. Babası da yardımcı olabilirse harika olur.Gece beslenmesini kesince uyanınca masıl uyuttunuz benimki emmeden uyumuyor malesef
Uyku eğitimini denedim bir gece çok bunaldım 5 dakika dayanabiildim ağlamasına bana göre değil malesefUyumayı öğrettikten sonra uykuya dalma süresi kısalmaya başlıyor. Uyku eğitimi şart. Uyku konusunda çok çeken bir anne olarak herkese anlatıyorum.
Gece beslenmesini kesince uyanınca masıl uyuttunuz benimki emmeden uyumuyor malesef
Ben yanından ayrılmadan, sevgi sözcükleri ve onu seve seve, aşırı ağlatmadan yapmıştım. Ağlatmaya karşıyım.Uyku eğitimini denedim bir gece çok bunaldım 5 dakika dayanabiildim ağlamasına bana göre değil malesef
Emzik almıyor kızım. Yanıma yatırdığım zamanlar da oldu ama artık çok hareketli cesaret edip yanıma yatıramam. Yanıma yatırdığımda da put gibi uyurdum. Yatagın gıcırtısından uyanırdı çünküGece uykusundan 2 saat once karnini guzelce doyurup ilik dus alip yatirirdim.
Eger gece uyanirsa azcik su verip emzigini veriyordum.
Benim sansim kizimin emzik kabul etmesiydi, oglum asla almadi mesela emzik.
Birde ben 10 ay itibariyle ikisini de yanima aldim.
Simdi ise iki kardes beraber ayni yatakta uyuyorlar,hatta biri olmadan digeri yataga girmiyor.
Ben elini tutup sevgi sözcükleri vs söyledi şşş pat yaptım daha beter ağladı. Herkesin bebeği farklı işte. Ortalığı yıkarcasına ağladığı için 5 dakika anca katlanabildim bu durumaBen yanından ayrılmadan, sevgi sözcükleri ve onu seve seve, aşırı ağlatmadan yapmıştım. Ağlatmaya karşıyım.
Merhaba,Bu dert değil mi şimdi kv kp görüce konuları dertte benim 8 aydır yasadığım uykusuzluk dert olmuyot mu?Mune burda kaç kişi görüp de yardımcı olacak bana. Sucuklu tost bile dert ama benimki şımarıklık galiba.
İnsanlar ilgili bölümlerde cevap alamadığı için bdv ye açıyor konularını. Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuzdur. Bdv ye neyin dahil edilip edilmeyeceğini yeniden gözden geçirmenizi talep ediyorum. Benim kişisel görüşüm anne çocuk konuları da bdv ye girmeli. Çocuk büyütürken yaşanan problemler kaynanamgillernen şunu şunu yaşadım probleminden daha önemli bir sorun. Kişisel olarak benim böyle bir talebim var. Böyle taleplerde bulunabiliyormuyuz değerlendiriyormusunuz bilmiyorum ama ben yine de dile getirmiş olayım. Gerisi sizin bileceğiniz işMerhaba,
konunuz dert elbette ama anne çocuk bölümüne ait bir dert, tost konusu taşınmamış olsa size hak verirdim ama o topikte taşındı, ayrıca üyeler konuları ilgili bölümlere açmalıdır, konular doğru bölümlere açılmazsa moderatörler konuyu taşır ve konularını ilgili bölüme açmamakta ısrar edenlere konu dışı uyarısı verilir.
5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Merhabalar. Benim derdim belki bir çok kez işlendi ama benim başıma yeni geldiği için yine de sormak istiyorum. Öncelikle herkesin yavrusunu Rabbim bağışlasın.
Bebeğim 8.5 aylık.gece uykusu çok sorunlu.10 kez uyanır emmeden de asla uyutamam.ağlayarak uyanır. Beşiğinde bir de tırmanıp ayağa kalkmaya çalısıyor. Bakıyorum beşikte ayakta ağlıyo ya da debeleniyor. Hareketli bir kızım var. 4 aylık dönmeye başladı. O zamandan beri gece uykuları haram oldu bana. Dönüp dönüp uyanıyordu .Şimdi de dönüp kalkıp uyanıyor .Ne yapıcam ben? Aynı durumu yasayan anneler lütfen cevap verin. Bir gece deliksiz uyumak istiyorum ya sadece bir gece. Gündüz o uyurken beni uyku tutmaz uyuyamam. Gündüz uyutmak da zor. Gece uyutmak da zor. 2 saati bulur uyutmam. Neden böyle oluyor ya bu durumu kabullenmelimiyim ne zaman düzene girecek.kafamda deli sorular.
Sizde kendimi görüyorum. Benim de korkum o aylarda da uyumaması. Şimdi çaresini bulmak lazım ama nasılAynısı benim derdim :/ 19 aylık oldu çare bulamadım.Gece beslenmesini kesmek istedim ortalığı ayağa kaldırdı.Emzik de almıyor.Sütten kesince rahatlarsın diyorlar ama kızım kendi kendine uyumayı bilmiyor.Ne yaparım bilmiyorum .
Gündüz de bendeyse emerek uyuyor.Büyüklerdeyse ayakta sallanarak ya da bebek arabasında gezerek.Çok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?