Horlama ile ilgili tedavi yöntemlerine başvurun, deli yatmaya çözümü ise bazı firmalar "yatak uzmanı" size bu konuda yardımcı olabilir.
Bunlara rağmen bir çözüme varamadıysanız böyle yaşamaya alışın derim ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Horlama ile ilgili tedavi yöntemlerine başvurun, deli yatmaya çözümü ise bazı firmalar "yatak uzmanı" size bu konuda yardımcı olabilir.
Bunlara rağmen bir çözüme varamadıysanız böyle yaşamaya alışın derim ☺
Ayrı yatıyoruz derken ayrı odalarda mı yani? Ben de sarılarak falan uyuyamıyorum. Önce sarılıyoruz bol bol sonra hadi uyuyalım deyip totoları dönüp uyuyoruz![]()
Kulak tipalari aldim bir sürü birlikte uyumak icin ama yok care olmuyor o uyuyana kadar yaninda yatiyorum sonra kalkiyorum
Öyle bi uyaniyorumki oldum olasi uykusuz bi insanim geceden sifir uykuyla günü hatta ertesi geceyi bile gecirebilirim cok hafif uykumÖnce sen uyursan onun horlamasını duymazsın ki
Öyle bi uyaniyorumki oldum olasi uykusuz bi insanim geceden sifir uykuyla günü hatta ertesi geceyi bile gecirebilirim cok hafif uykum
Sevindim senin adina valla ben 18saat yolculuk yaptm hicc uyumadan o günümüde uyumadan gecirdim gece ancak uyudum zorr oluyorO zaman ayrı yatmaya devam
Ama biraz da alışmak lazım
Ben otobüste uyuyamazdım
Kısa tatile vs gidemezdim
Sonra herhangi şehir dışı olan bir gecesi yolda olan bir işim oldu
Yolda uyumaya alıştım 3 gün için tüm geceyi yolda geçirip tatile gitmeyi de öğrendim
Sevindim senin adina valla ben 18saat yolculuk yaptm hicc uyumadan o günümüde uyumadan gecirdim gece ancak uyudum zorr oluyor
Yanlis anlycak bisey yok ama cok denedim yatmayi yani bi kerede vazgecmedim alttan alamiyorsnki uykusuzluk gergin yapiyor insani dürtuyorum ses cikarinca oda kiziyor ooo gece yarisi kavgaYargılamak için söylemiyorum lütfen yanlıs anlamayın ama ayri yatmanız bana yanlıs geldi mesela şöyle düsünun siz grip oldunuz eşinizde kendine bulaşmasin diye sizden ayri yattı ne hissederdiniz eşinizi de üzen bi durum olabilir tabiki doktora gidip çözüm arayın ama biraz alttan almalısinız bence çünkü sağlık sorunu isteyerek yaptıği bisey degil
bizimkide sagdan sola dönerken zipliyor gibi tammm daliyorum birden gözler aciliyorVallaha zor çok zor uykusu hafif biri için ölüm resmen.
Benim eşim horlamıo ama ne hikmetse kendini kaşıo gece uykuda ve ben hemen uyanıyorum.
Adama kese mi atmadım kremler mi sürmedim baktım olacağı yok bu kez her kaşıma başladığın da bi tekme sallıyorum sabaha kadar çıt yok rahatım.
Horlamanin caresi var. Minicik bir operasyonla hallediyorlar. Hayatinizi boyle ayri yatarak niye mahvediyorsunuz.Kızlar belki tepki verceksinz ama inanin bende bu durumdan hiiicccc memnun değilim esimle birlikte uyuyamiyorum ayri yatiyoruz maalesef evliliğin ilk günleri normaldi ama sonralari yatamamaya basladim çünkü eşim cookk horluyor ve inanilmaz deli yatiyor benimse uykum cok hafif eşim sağdan sola dönerken yorgani cekerken bile uyaniyorum ve kavga ediyrz yani ayri yatmak daha makbul oluyor peki birbirinizden sogmuyormsnz derseniz hayirr cok sicak mutlu bi iliskimiz var ama ben artik buna bir çözüm istiyorummm
Kızlar belki tepki verceksinz ama inanin bende bu durumdan hiiicccc memnun değilim esimle birlikte uyuyamiyorum ayri yatiyoruz maalesef evliliğin ilk günleri normaldi ama sonralari yatamamaya basladim çünkü eşim cookk horluyor ve inanilmaz deli yatiyor benimse uykum cok hafif eşim sağdan sola dönerken yorgani cekerken bile uyaniyorum ve kavga ediyrz yani ayri yatmak daha makbul oluyor peki birbirinizden sogmuyormsnz derseniz hayirr cok sicak mutlu bi iliskimiz var ama ben artik buna bir çözüm istiyorummm