• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi

Öyle bi uyaniyorumki oldum olasi uykusuz bi insanim geceden sifir uykuyla günü hatta ertesi geceyi bile gecirebilirim cok hafif uykum

O zaman ayrı yatmaya devam

Ama biraz da alışmak lazım

Ben otobüste uyuyamazdım

Kısa tatile vs gidemezdim

Sonra herhangi şehir dışı olan bir gecesi yolda olan bir işim oldu

Yolda uyumaya alıştım 3 gün için tüm geceyi yolda geçirip tatile gitmeyi de öğrendim

O zaman ayrı yatmaya devam

Ama biraz da alışmak lazım

Ben otobüste uyuyamazdım

Kısa tatile vs gidemezdim

Sonra herhangi şehir dışı olan bir gecesi yolda olan bir işim oldu

Yolda uyumaya alıştım 3 gün için tüm geceyi yolda geçirip tatile gitmeyi de öğrendim
Sevindim senin adina valla ben 18saat yolculuk yaptm hicc uyumadan o günümüde uyumadan gecirdim gece ancak uyudum zorr oluyor

Vallaha zor çok zor uykusu hafif biri için ölüm resmen.
Benim eşim horlamıo ama ne hikmetse kendini kaşıo gece uykuda ve ben hemen uyanıyorum.

Adama kese mi atmadım kremler mi sürmedim baktım olacağı yok bu kez her kaşıma başladığın da bi tekme sallıyorum sabaha kadar çıt yok rahatım.

Yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlıs anlamayın ama ayri yatmanız bana yanlıs geldi mesela şöyle düsünun siz grip oldunuz eşinizde kendine bulaşmasin diye sizden ayri yattı ne hissederdiniz eşinizi de üzen bi durum olabilir tabiki doktora gidip çözüm arayın ama biraz alttan almalısinız bence çünkü sağlık sorunu isteyerek yaptıği bisey degil

Yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlıs anlamayın ama ayri yatmanız bana yanlıs geldi mesela şöyle düsünun siz grip oldunuz eşinizde kendine bulaşmasin diye sizden ayri yattı ne hissederdiniz eşinizi de üzen bi durum olabilir tabiki doktora gidip çözüm arayın ama biraz alttan almalısinız bence çünkü sağlık sorunu isteyerek yaptıği bisey degil
Yanlis anlycak bisey yok ama cok denedim yatmayi yani bi kerede vazgecmedim alttan alamiyorsnki uykusuzluk gergin yapiyor insani dürtuyorum ses cikarinca oda kiziyor ooo gece yarisi kavga

Vallaha zor çok zor uykusu hafif biri için ölüm resmen.
Benim eşim horlamıo ama ne hikmetse kendini kaşıo gece uykuda ve ben hemen uyanıyorum.

Adama kese mi atmadım kremler mi sürmedim baktım olacağı yok bu kez her kaşıma başladığın da bi tekme sallıyorum sabaha kadar çıt yok rahatım.
bizimkide sagdan sola dönerken zipliyor gibi tammm daliyorum birden gözler aciliyor

Kızlar belki tepki verceksinz ama inanin bende bu durumdan hiiicccc memnun değilim esimle birlikte uyuyamiyorum ayri yatiyoruz maalesef evliliğin ilk günleri normaldi ama sonralari yatamamaya basladim çünkü eşim cookk horluyor ve inanilmaz deli yatiyor benimse uykum cok hafif eşim sağdan sola dönerken yorgani cekerken bile uyaniyorum ve kavga ediyrz yani ayri yatmak daha makbul oluyor peki birbirinizden sogmuyormsnz derseniz hayirr cok sicak mutlu bi iliskimiz var ama ben artik buna bir çözüm istiyorummm
Horlamanin caresi var. Minicik bir operasyonla hallediyorlar. Hayatinizi boyle ayri yatarak niye mahvediyorsunuz.

Bence yanina yatin onun kendini eksik hissetmesini saglamayin..
Gecmiste vajinusmus olmussunuz esiniz size dort elle sarilmis simdi de sira sizde..
Empati yapin siz horlasaydiniz ve esiniz yastik yorgani alip basks yerde yatsaydi kendinizi kotu hissetmez miydiniz ?

Aklima Hulya Avsar geldi.. Kaya Cilingiroglu ' nun horlamasini videoya cekip inernete koymustu :KK48::KK48:
Herkeste var bu problem yalniz degilsin...

Durumunuz zormus uyuyamiyirsaniz yapacak birşey yok ama ayrı yatmak evlilikte sorun.keske böyle olmasa horlama sorununa çözüm bulun Dr a gitsin eşiniz.deli yatmaya çözüm yok ama siz de o konuda biraz fedakarlık yapsaniz

Merhaba arkadaşlar. Benzer bir sorundan bizde muzdaribiz eşimle ama horlayan benim. Hele çok yorgunsam kesintisiz horluyormuşum =(. Eşim espriye vuruyor bu durumu hep çocukların yanında filan ben de gülüyorum ama üzülüyor insan doğrusu gitse başka yerde yatsa bunca seneden sonra alınırım doğrusu. Doktora da gittim ben uyku testi yaptılar hafif derecede uyku apnesi çıktı horlamalar ondan olabilirmiş yaş ilerledikçe kiloyla da beraber oluyormuş. Burun bantları yastık filan hak getire çare olmadı. Şimdi yeni bir ürün gördüm emzik gibi birşey yapmıışlar Boğaziçi Üniversitesinde NTV haberde görmüştüm unutmuşum gitmiş Facebook'ta karşıma çıktı ön siparişe çıktı diye gören duyanınınız var mı? Valla bir çare onu da denerim ben herhalde.

Kızlar belki tepki verceksinz ama inanin bende bu durumdan hiiicccc memnun değilim esimle birlikte uyuyamiyorum ayri yatiyoruz maalesef evliliğin ilk günleri normaldi ama sonralari yatamamaya basladim çünkü eşim cookk horluyor ve inanilmaz deli yatiyor benimse uykum cok hafif eşim sağdan sola dönerken yorgani cekerken bile uyaniyorum ve kavga ediyrz yani ayri yatmak daha makbul oluyor peki birbirinizden sogmuyormsnz derseniz hayirr cok sicak mutlu bi iliskimiz var ama ben artik buna bir çözüm istiyorummm

çözüm hastanede, eşini götür tedavi ettir bu kadar net. bu kadar basit..