Doğuma Hazırlık Uyku seti önerileriniz lütfen!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi grn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

grn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
büyüyen beşik aldım, beşiğin boyutu 70-180. İçine koyacağım yatağımın ölçüsü de 70*130.
bu ölçüye göre uyku seti bulmakta sıkıntı yaşıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir marka/ölçüler varmıdır. Nelere dikkat etmem gerek arkadaşlar...

ben uyku setini oda takımının içinde aldım o yüzden aramama gerek kalmadı.int.de pek çok bebek ürünü satan mağazalar var hatta indirim siteleri oralardan bakabilirsin.bence hepsi aynı kriterlerle yapılıyo zaten en fazla 6 ay kullanıcam ben korkuyorum bu beşik aksesuarlarından bugün haberlerde bi bebiş yatağında boğulmuş yatak koruyucunun iplerinden.Allah korusun herkesin evladını aslında şu yan tarafa takılanları almamak lazım ben aldım ama haberden sonra pişman oldum.

büyüyen beşik aldım, beşiğin boyutu 70-180. İçine koyacağım yatağımın ölçüsü de 70*130.
bu ölçüye göre uyku seti bulmakta sıkıntı yaşıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir marka/ölçüler varmıdır. Nelere dikkat etmem gerek arkadaşlar...

Ben de buyuyen besik aldim sen gibi olculer asagi yukari ayni seninkiyle.
Ben nevresim takimini asagidaki linkden aldim:
Mavi Yelkenli Nakışlı Nevresim Seti

Yatak koruyucu da english home dan aldim..

uyku setleri bana gereksiz geldigi icin almadim

ben aybi bebe uyku setelrını tavsiye ederım sıradan uyku setlerı ıle neredeyse aynı fıyata fakat tasarımlar orjınal ve kalıtelı,bence ayrı ayrı nevresım yorgan kenar koruyucu vs alacagınıza set almanız daha mantıklı cunku yıne aynı parayı vermıs olacaksınız ama ayrı alırsanız renk uyumunu modelını bulana kadar baya ugrasabılırsınız

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 1.642
  • $2.webp
    $2.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 797
bütün uyku setleri büyüyebilen bebek yataklarına olmuyor sanırım değil mi bende arıyorum ve henüz bulamadım ölçüleri tutmuyor...

Güncel.
Buyuyebilen besik icin uyku seti sart mi cok pahali geldiler bna? Birde 80 e 130 dediler besik koruyucu icinde bu olcuyu mu kullanacagiz

Back
X