uyku seti

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
kızlar kenar korumasız uyku seti arıyorum.
ama, iyi bir şey bulamadım.
sizler bebişlerinize ne kullanacaksınız?
yorgan, yastık diktirmek istemiyorum.
uyku seti temizlik açısından çok pratik ve hafif oluyor,
ama, güzel bir şey bulamıyorum.

nevresim takımımız ve bir sürü battaniyelerimiz var,
sadece uyku seti kaldı.
yardım bekliyorum :54:

Ben beşikle beraber korumalı uyku seti aldım ve engilish home dan nevresim takımları alacağım uyku setine geçirir kullanırım korumayı neden istemiyorsun park yatakmı beşiğin?
birde annem ayrıyeten yastık yaptırıyor yine kusar falan yada ayakta sallamak için olabilir.4 tanede battaniye 2 penye 1 örgü 1 pelüş

Benim besigin uyku seti yatak korumali henuz acip bakmadim ama park yatagin korumasiz aziz bebeden aldim. Yorgan ayri kilifi ayri cok begendim. Genelde bebek uyku setlerinde yorganlar kilifsizdi. Oylede yorgan hep yikamaya gelmez. +2 yastik kilifi, bir carsaf vAr icinde.

Ben beşikle beraber korumalı uyku seti aldım ve engilish home dan nevresim takımları alacağım uyku setine geçirir kullanırım korumayı neden istemiyorsun park yatakmı beşiğin?
birde annem ayrıyeten yastık yaptırıyor yine kusar falan yada ayakta sallamak için olabilir.4 tanede battaniye 2 penye 1 örgü 1 pelüş

evet park yatak.
ben de korumalı istiyordum aslında ama,
korumalıları inceledim, park yatağı en üst katta kullanırken güzel duruyor.
ama, bebek büyümeye başlayıp alt kata geçirince o kenarlıklar kullanılamıyor.
oyüzden yorgan, nevresim, yastık, kılıf, çarşaf yetecek bana.

yedek yastığım benim de var, hediye geldi.
1 tane nevresim takımı, 6 tane de battaniyemiz var.
1 tane de kaliteli bir uyku seti bulabilirsem yetecek.

Benim besigin uyku seti yatak korumali henuz acip bakmadim ama park yatagin korumasiz aziz bebeden aldim. Yorgan ayri kilifi ayri cok begendim. Genelde bebek uyku setlerinde yorganlar kilifsizdi. Oylede yorgan hep yikamaya gelmez. +2 yastik kilifi, bir carsaf vAr icinde.

uyku seti için aziz bebe aklıma gelmemişti,
çok teşekkür ederim, bakacağım.

Back
X