- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
Bana mesele uyku sorunundan ziyade pc sorunu gibi geldi.
Pc'de oldugun sürede o yapamadıklarını yaparsan en azından, sıradışı bi düzenin olur ama ders çalışmış olursun.
Ben de evden çalışıyorum, e normal o zaman o? Misal ben şu an çalışıyorum, o yüzden ayaktayım. sabah civarı uyurum muhtemelen. E bu normal yani, sen gündüz de uyumayıp başka işler de yapayım diyorsan ufaktan bi Edward Cullen bulman lazım o zaman. H uyuyayım ama 12 saat olmasın diyorsan, o zaman, o şeyden oluyo, mevsimsel aktiviteler, bi de psikolojik uykuya kaçışlar falan. Biraz vitamine abanarak zinde olmak falan gerek.Teşekkürler yorumun içinLakin ben evden çalışıyorum , bu yüzden de pcde keyiften durmuyorum para kazanmak için duruyorum yani umm aslında iş ve uyku arasında bir düzenim var diyebiliriz sadece işe gitmek için ulaşım kullanmıyorum yataktan kalkıp pc sandalyeme oturuyorum hepsi bu yarım metre kadar bir alan içinde dönüp duruyorum
Iş ne merk ettim B'nde bi türlü network işlerine güvenemedim .Teşekkürler yorumun içinLakin ben evden çalışıyorum , bu yüzden de pcde keyiften durmuyorum para kazanmak için duruyorum yani umm aslında iş ve uyku arasında bir düzenim var diyebiliriz sadece işe gitmek için ulaşım kullanmıyorum yataktan kalkıp pc sandalyeme oturuyorum hepsi bu yarım metre kadar bir alan içinde dönüp duruyorum
yatak yarası mıBen de yurtdisindayim..ucretsiz izindeyim..leş gibi yatiorum..ama duzensiz iste..gecen esime dedim ki sirtimda bi suru sivilce cikti ...dedi ki bana yatak yarasidir gecer:))
aman boşver işlerini yetiştiriyosan yat gitsin.zaten izinliymişsin işte izin böyle değerlendirilirOgle vakti eve geliyo yemeye sirf kalkmamak icin bi gun oncesinden yemekleri yapiorum atiyorum dolaba...o geliyo yiyo gidiyo ben yatisa devam..:))ucrestsiz izin bitince ne halt etcem bilmem:)sabah erken kalkinca gozu acilmamis sIgIrcIk yavrusu gibi oluom..sabah uykusuna cook zaafim var cookkk...napcem bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?