Uyku Sorunsalı

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
83
29
Merhaba, 12 saat yahut daha fazla uyuyorum. Çok can sıkıcı bir durum keza sabah 6 gibi yatıp akşamüstü 6.30da uyandım bugün. Hal böyle olunca da yapmam gereken hiçbir şeyi yapamıyorum ne ev işi , ders çalışmak desen yok , kitap okumak desen yok. Hiçbir şey için vaktim yok. Tüm gün uyuyorum yalnızca. Geri kalan sürede de pc başındayım sürekli , şu uyku sorunundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum bu durumda olan var mı ? Yoksa tek ben miyim aşabilen kimse var mı ? Sabahları alarmı duyuyorum duymasına da kalkamıyorum ki yataktan ..Yardım lütfen

Bana mesele uyku sorunundan ziyade pc sorunu gibi geldi.
Pc'de oldugun sürede o yapamadıklarını yaparsan en azından, sıradışı bi düzenin olur ama ders çalışmış olursun.

Bende tam tersine uyuyamıyorum kaç aydır hep kesik kesik doyumsuzca uyumak sıtıyorum artıkkk

Bana mesele uyku sorunundan ziyade pc sorunu gibi geldi.
Pc'de oldugun sürede o yapamadıklarını yaparsan en azından, sıradışı bi düzenin olur ama ders çalışmış olursun.

Teşekkürler yorumun için Lakin ben evden çalışıyorum , bu yüzden de pcde keyiften durmuyorum para kazanmak için duruyorum yani umm aslında iş ve uyku arasında bir düzenim var diyebiliriz sadece işe gitmek için ulaşım kullanmıyorum yataktan kalkıp pc sandalyeme oturuyorum hepsi bu yarım metre kadar bir alan içinde dönüp duruyorum

Bncede teknoloji den vazgeçemediğimizden olsa gerek B'nde tüm gün uykusuz toplasan derin uykum 2-3 saat.siz akşama kdr uyumadım hiç .misal 3-4 gibi dalırım 7 gibi uyanır tam yataktan kalkmm çocuğum vr erkn uyanıyr Annm sabh ilglnyr diye öğlene kdr dönüyorum yani :) sersem gibi oluyrz düzensiz uykudan .erkn kalkmayı deneyin uykusuz kalınca erkn uyursunuz

Ben de evden çalışıyorum, e normal o zaman o? Misal ben şu an çalışıyorum, o yüzden ayaktayım. sabah civarı uyurum muhtemelen. E bu normal yani, sen gündüz de uyumayıp başka işler de yapayım diyorsan ufaktan bi Edward Cullen bulman lazım o zaman. H uyuyayım ama 12 saat olmasın diyorsan, o zaman, o şeyden oluyo, mevsimsel aktiviteler, bi de psikolojik uykuya kaçışlar falan. Biraz vitamine abanarak zinde olmak falan gerek.

Iş ne merk ettim B'nde bi türlü network işlerine güvenemedim .

Uyku duzensizligim var ben uykumu duzene bir gun feci sekilde uykusuz kalarak duzeltebiliyorum herkes gibi..

Bir gun boyunca cpk zorluyom kendimi ve uyumuyorum..
Aksamda 11 gibi yatiyorum ve duzenli bir hale gecmias oluyorum..

Ama simdi duzene sokmak pek isime gelmiyor..
Sabah altida uyuyorum 11 gibi ayaktayim,yetiyor..

En azından yalnız olmadığımı bilmek güzel... Evden çalışıldığı sürece uyku düzenini unutun kızlar. Kendimden biliyorum olmuyor. Daha da kötüsü vucut o tempoya alışıyor ve ilerleyen yıllarda uyumaya vaktiniz olsa bile gece uykusu uyuyamıyorsunuz...

Bu aralar bu sorun bende de var, ben de gece çok geç saatlerde yatıp -sabaha karşı, şu anda da saat 03'ü geçti ve gram uykum yok- sabah da geç uyanıyorum, tabi saat 18 gibi uyanmıyorum, o kadar da değil ama bu aralar sürekli uyumak istiyorum. En azından hiçbir iş yapmama gibi bir durum var son bir haftadır. Fakat benim normal halim bu değil, ben final dönemi uykuya önem vermeyip ders çalıştım ve çok uykusuz kaldım. Sınav haftası bitiminde eve geldiğim ilk 3-4 gün gece yatıp ertesi gün 14:00-15:00 gibi uyandım. Yeni yeni 12:30 civarı artık kafamı kaldırıp yataktan çıkabiliyorum. Normalde, okul dönemi falan da saat gece 3 civarı yatıp, 4 gibi anca uykuya dalıp sabah ders varsa 7 gibi, ders yoksa da 11 gibi falan kalkıyorum. Ama bence 12 saat uyku çok fazla, bir gün boyunca tamamen uykusuz kalın ve akşam olduğunda yatın, belki düzene girer öyle.

Ben de yurtdisindayim..ucretsiz izindeyim..leş gibi yatiorum..ama duzensiz iste..gecen esime dedim ki sirtimda bi suru sivilce cikti ...dedi ki bana yatak yarasidir gecer:))

bende çok geç yatıyorum.5de uyuyorum hergün.mesela şimdi saat 4,daha yatmama 1 saat var diyorum içimden sanki nöbet tutuyorumda görev haline geldi 5de uyumak.sabahda 12 gibi uyanıyorum.bünye alıştı herhalde canavar gibi zinde kalkıyorum.şimdi bebek falan yokta ondan kafama göre takıyorum bebek olunca illaki düzen değişecek.o yüzden 5de uyumaya devam

Ogle vakti eve geliyo yemeye sirf kalkmamak icin bi gun oncesinden yemekleri yapiorum atiyorum dolaba...o geliyo yiyo gidiyo ben yatisa devam..:))ucrestsiz izin bitince ne halt etcem bilmem:)sabah erken kalkinca gozu acilmamis sIgIrcIk yavrusu gibi oluom..sabah uykusuna cook zaafim var cookkk...napcem bilmem

aman boşver işlerini yetiştiriyosan yat gitsin.zaten izinliymişsin işte izin böyle değerlendirilir

12 saat uyumaniz değil hangi 12 saat uyudugunuz önemli. Aksam 9 sabah 9 yada aksam 10 sabah 10 şeklinde uyursaniz günü kacirmazsiniz. Hem uykunuzu da almis olursunuz.

İlk okuduğumda bi dr gidip tahlil verin dicektim çünkü kansızlık falan da uyku hali yapıyo tabi vitamin eksikliği tiroit bunu tetikleyebiliyo. Ama siz gece çalışıyomuşsunuz. İşlerinizi gündüz yapsanız en azından bi kısmını sabah 6 akşam 6 uyumazsınız en azından. Gece uykusu olmadığı için uykunuzu alamıyosunuz. Vücut gece uykusuna alışsın ki ilerde bebeğiniz olduğunda zorlanmayın çünkü o zaman ne gece ne gündüz uykusu olacak. Mesela şimdi kızım yanımda uyuyo bende uyuycam birazdan gece2-3 kere uyandık uyuduk eşimi de işe gönderdim. Hadi bana iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…