instagramdaki baldan_anne sayfasına bak derimherkese iyi aksamlar
yaklasik 2 saattir 11 aylik bebemi uyutmaya calisiyorum en sonunda kafayi yiyip kactim odadan
ikinci cocugum ama ilkinde de becerememistim bu uyku mevzusunu , buna hamileyken cok kararliydim yataga almiycam besigine alistiricam diye yine beceremedim
hanimefendi yataginda yatmiyor , bu zamana kadar bizim yatakta yatti ama bir hafta once saglam bir sekilde dusunce ve solugu acilde alinca 1 haftadir yatagina alistirmaya calisiyorum
internetteki tum uyku sitelerini inceledim , tum yontemleri okudum ama yapamiyorum aglamasina dayanamiyorum
yok mudur bunu aglatmadan cozmenin bir yolu? cok yoruldum artik , yardim istiyorum
konu buyuk ihtimalle tasinacak ama bdv de cok guvendigim anneler var , daha cok anne gorup yardim etsin doye biraya actim cidden zombie modundayim artik
bakiyim bi , tesekkur ederiminstagramdaki baldan_anne sayfasına bak derim
aglatiyo o da , benimki yatagima koydugum anda siren gibi otuyo dayanamiyorum ki hemen aliyorum kucagima geriTracy hogg denedin mi?
Ben ikisinde de tracy tarzı takılıyorum, ikincide tutturdum sanki.
Anneniz cok sansliymis huzurlu bebekleri oldugu icin ama bebek huzursuzsa istediginiz kadar alistirmaya calisin isler pekte disardan boyle yapin sunu uygulayin demek kadar basit olmuyor malesefDoğduğu andan itibaren alıştırmanız gerekiyordu.
Ben anne değilim ama annem her zaman 3'ünüz çok huzurlu çocuklardınız der durur.
Bunun sebebi; yurt dışında doğum yapan kadınların evine direkt pedagog gönderirler ve öğretir doğru düzgün genç annelere...
1: hemen kendi beşiğinde yatırın (sallamayın çocuğu vs...)
2: gece kaldırmayın çocuğu (örneğin emzirmeyin, altını değiştirmeyin)
3: ağlarsa ışığı yakmayın, uzaktan ateşi var mı sadece kontrol edin.
Aklımda bunlar kaldı sadece.
Anneme sormam lazım bir daha.
hic sallamadim cok karsiyim sallanmasina , ama gece emzirmemem mumkun degil bi kere bile olsa uyanip emiyor , valla keske burda da olsa o pedagog ebe vs yontemi , uyku konusunda gercekten ihtiyacim var :)Doğduğu andan itibaren alıştırmanız gerekiyordu.
Ben anne değilim ama annem her zaman 3'ünüz çok huzurlu çocuklardınız der durur.
Bunun sebebi; yurt dışında doğum yapan kadınların evine direkt pedagog gönderirler ve öğretir doğru düzgün genç annelere...
1: hemen kendi beşiğinde yatırın (sallamayın çocuğu vs...)
2: gece kaldırmayın çocuğu (örneğin emzirmeyin, altını değiştirmeyin)
3: ağlarsa ışığı yakmayın, uzaktan ateşi var mı sadece kontrol edin.
Aklımda bunlar kaldı sadece.
Anneme sormam lazım bir daha.
iste emerek uyuyor kendi yatagina biraktigim anda siren gibi otmeye basliyorSizinle yatarken Nasıl uykuya geçerdi
Benim velet 30 ay emerek uyudu da
Uyut sizin yatakta götür yatağına
Benimki hep kendi yatağında uyudu ama öyle yatıp uyumadı memede uyur koyardım
Kreşte uyudu yatakta yatıp sonra da kitap okuyup uyumaya geçtik zaten
pinar sibirskiyi hic duymamaistim bakiyim bi tesekkur ederimEki Görüntüle 2072528 bunu paylasmak istedim arastirin isterseniz ben uygulamadim ama bi bayan paylaskis 9 aylik bebegim var benimde cok kolay degil sabirli olmak lazim sadece bunu soyleyebilirim
hic sallamadim cok karsiyim sallanmasina , ama gece emzirmemem mumkun degil bi kere bile olsa uyanip emiyor , valla keske burda da olsa o pedagog ebe vs yontemi , uyku konusunda gercekten ihtiyacim var :)
iste ben aglatamiyorum sorun bende sanirim , herkes bi metot secip onu uyguluyor ben beceremiyorum , iki saat uyudu benim kucagimda simdi getirdim asagida oynuyo bicir bicir kafayi yemek uzereyimValla biraz acımasız gelecek annelere ama ben bebeğimi beşiğine bıraktım 4. Ay ilk 3 gün 15 dk ağladı, sonra alıştı. 7. Ay tekrar bozuldu, meme bağımlısı oldu, sabaha kadar yrım saatte bir emiyordu. 8 aylıkken meme ile uykuyu ayırdım, hafif bir masaj, uyku tukumunu giymesi ve camdan karanlığı 2-3 dk izletip akşam olduğuna ikna etme seansından sonra ytağına bırakıyorum ve uyuyor. Geceleri 10-11 saat kesintisiz uyuyor. Uyku geçişlerinde ınk mınk edip geri dalıyor tekrar. Bizim sorunumuz erken yatma ve erken kalkma. Akşam 19 da uykusu geliyor, sabah 6 da kalkıyor. Başlarda, büyüdükçe geçer dedim ama adam 10 aylık olacak hâlâ sabah 6 da dikiliyor. Buna da çözümü olan varsa bekliyorum.
aglatiyo o da , benimki yatagima koydugum anda siren gibi otuyo dayanamiyorum ki hemen aliyorum kucagima geri
benimkiler de oyle , illa emecekler geceBu gece emme olayı ilginç
Mama yiyen bebekleri 6 aylık olunca gece beslemiyorlar
Ama benimki yollarca aynı düzende emdi iki aylıkken de iki yaşındayken de gecede 3 kere hem de aynı saatte kalkar emerdi
iste emerek uyuyor kendi yatagina biraktigim anda siren gibi otmeye basliyor
abisi de boyleydi bunu da boyle alistirdim maalesef
hani yine emsin ama yatagina koydugumda uyanmasin istiyorum ama saniyesinde uyaniyor ve bagirmaya basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?