uyku sorunu

kesinlikle herseye oynuyor
mesela esim masada eliyle ritm tutar bizimki basliyo elleri kaldirip popo sallamaya :)
bende oyleymisim annemler hep derdi her muzik tinisinda oynamaya baslardin diye benim velet de oyle ve ben bayiliyorum o haline :)
bizim burda dogalgaz yok ve yerles tas , evler yazlik mantigiyla yapildigi icin asiri soguk icerisi , disarisi daha sicak o kadar diyim :)
yere ekstra hali vs gibi birseyler ayarlayip yer yatagi yapicam insallah ise yarar
Ne tatlıdır şimdi,bizimki rock dinliyor gibi , kafa ve popo aşağı yukarı hep ahenkli,iyi ki varlar neşe kaynakları :)
Çözüm bulmanıza sevindim.

Canım ben iki sıra yastığı yere koyuyordum. :) yumuşak iniş yapıyordu abla. Sonra oyuna çevirmişti o ayrı :)
Yaa tam sevmelik zamanı fıstığın.

Ne tatlıdır şimdi,bizimki rock dinliyor gibi , kafa ve popo aşağı yukarı hep ahenkli,iyi ki varlar neşe kaynakları :)
Çözüm bulmanıza sevindim.
inanilmaz bi ritm becerileri var dimi? bende cok sasiriyorum o hallerine ve cok sevimliler :) gercekten hayatin anlami onlar , iyi ki varlar
cozum fikrini buldum insallah ise yarar

Canım ben iki sıra yastığı yere koyuyordum. :) yumuşak iniş yapıyordu abla. Sonra oyuna çevirmişti o ayrı :)
Yaa tam sevmelik zamanı fıstığın.
cook mincirmalik karincam kiyamiyorum iste aglamasina o kadar sevimli ki
yere yastik koymayi babam da soyledi ama yatak cok yuksek yine de korkuyorum ben duserken boynu kirilirsa vs diye :(

cook mincirmalik karincam kiyamiyorum iste aglamasina o kadar sevimli ki
yere yastik koymayi babam da soyledi ama yatak cok yuksek yine de korkuyorum ben duserken boynu kirilirsa vs diye :KK43:
Ayy yok olmaz asla.
Yere yatın annesi o zaman. Vallahi bir daha gelmiyor o çağlar diyorlardı ahh ah.

Yer yatağında kesin kararlıysanız daha sağlam birşey düşünün. halı, battaniye yeterli olmaz bence. Taşın soğuğunu kesmez, bütün gece üstünde yatacak nihayetinde...

Montessori yataklarından alabilirsiniz. Geçici çözüm olarak da, yere izolasyon malzemesi koyabilirsiniz. Hani bu mantolama yaptıkları levhalar var ya, onlardan koyun, üstüne de yatağını yapın.

IMG_2702.webp IMG_2701.webp IMG_2700.webp

En baştaki dalmaçyalı denen levha en iyisidir.

Yer yatağında kesin kararlıysanız daha sağlam birşey düşünün. halı, battaniye yeterli olmaz bence. Taşın soğuğunu kesmez, bütün gece üstünde yatacak nihayetinde...

Montessori yataklarından alabilirsiniz. Geçici çözüm olarak da, yere izolasyon malzemesi koyabilirsiniz. Hani bu mantolama yaptıkları levhalar var ya, onlardan koyun, üstüne de yatağını yapın.

Eki Görüntüle 2072661 Eki Görüntüle 2072660 Eki Görüntüle 2072659

En baştaki dalmaçyalı denen levha en iyisidir.
yaaaa var ya dahice bir fikir :)
coook tesekkur ederim
yalitimci bi musterim var hemen arayip soracagim bu malzemeleri
ayyy cok mutlu oldum , cok tesekkur ederim :KK200:

yaaaa var ya dahice bir fikir :)
coook tesekkur ederim
yalitimci bi musterim var hemen arayip soracagim bu malzemeleri
ayyy cok mutlu oldum , cok tesekkur ederim :KK200:

Rica ederim. Yalıtımcı müşteri varsa siz bütün eve bundan döşeyin bence:-)

Yalınayak bile gezseniz ayaklarınız üşümez.:confused:

Uyku konusunda bi tavsiyem yok ne yazık ki. Ben de buraya konular açmıştım oğlumu gece yarılarına kadar uyutamayınca. Hala daha halledebilmiş değiliz, 3,5 yaşında ve akşamları 1 saate yakın yanında oturuyorum uyuması için:KK35:

Rica ederim. Yalıtımcı müşteri varsa siz bütün eve bundan döşeyin bence:-)

Yalınayak bile gezseniz ayaklarınız üşümez.:confused:

Uyku konusunda bi tavsiyem yok ne yazık ki. Ben de buraya konular açmıştım oğlumu gece yarılarına kadar uyutamayınca. Hala daha halledebilmiş değiliz, 3,5 yaşında ve akşamları 1 saate yakın yanında oturuyorum uyuması için:KK35:

benim oglan da oyleydi zaten 2 yasina kadar hic uyumadi , gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama 7 yasina kadar da yanina yatarak uyuttum , mumkunati yok uyumuyordu yanliz , neler denedim neler yaptim
tam oglani duzelttim simdi ikinciyle yine bastan basladim , 9 senedir uykusuz ve cocuk uyutmaya saatlerimi harcayarak yasiyorum

ev kira olmasa mantolama yaptiricam zaten muvizevi birsey ama yakin zamanda tasinacagim o yuzden hic girmiyorum o ise :) bizim buralar cok rutubetli mantaloma hayat kurtariyor gercekten

benim oglan da oyleydi zaten 2 yasina kadar hic uyumadi , gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama 7 yasina kadar da yanina yatarak uyuttum , mumkunati yok uyumuyordu yanliz , neler denedim neler yaptim
tam oglani duzelttim simdi ikinciyle yine bastan basladim , 9 senedir uykusuz ve cocuk uyutmaya saatlerimi harcayarak yasiyorum

ev kira olmasa mantolama yaptiricam zaten muvizevi birsey ama yakin zamanda tasinacagim o yuzden hic girmiyorum o ise :) bizim buralar cok rutubetli mantaloma hayat kurtariyor gercekten

Ben artık kabul ettim, yanında oturmayı zevkli hale getirmeye çalışıyorum. İnternete giriyorum, kitap okuyorum, tabletten oyun oynuyorum vs.

Bu arada zemini kastetmiştim tamamen kaplayın diye:)

Bu gece emme olayı ilginç

Mama yiyen bebekleri 6 aylık olunca gece beslemiyorlar

Ama benimki yollarca aynı düzende emdi iki aylıkken de iki yaşındayken de gecede 3 kere hem de aynı saatte kalkar emerdi
gercekten ilginc. benim kizimda mamayla buyudu. 7.ayda gece beslemesini biraktim. araliksiz uykuya geçti. ama bazen oyle oluyorki 2 yasinda bebekler gece beslenmesine kalkiyor.

Ben artık kabul ettim, yanında oturmayı zevkli hale getirmeye çalışıyorum. İnternete giriyorum, kitap okuyorum, tabletten oyun oynuyorum vs.

Bu arada zemini kastetmiştim tamamen kaplayın diye:)
ay evi kaplayin diye anladim ben onu :)
evet cocuklarin odasinin zeminini kaplayabilirim , birazdan arayacagim musterimi:)

Bence şafak say 11 ay gitmiş kalmış 13 :KK53:

Benimki de 2 yaşına kadar uyumadı, ne denediysek olmadı.
Uyumayan çocuk uyumuyor, en güzeli kabullenmek :)
o safagi 7 sene saydim , simdi bastan basladik yine :deli:
bazi cocuklar uykuyu sevmiyor sanirim , cok sukur uyku haricinde hicbir problemim yok , olmadi dediginiz gibi 12 ay daha sabredecegim :)

ninni dinlet bence işe yarıyacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı çocuklar arzı oluyor :D
hiçbir teknik işe yaramıyor. yapmam dediğim her şeyi yaptım oğluma. ayakta sallama, emzik verme, battaniye de sallama, araba ile gezdirme, kucağımdan indirmeme , meme ağzında durma, biberonla yatırma. yok ama hiçbiri işe yaramadı. 16 aylık olunca kendisi düzeldi.

Back
X