Uyku sorunu

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Arkadaslar yardim lutfen 4 yasinda oglumun uyku duzeni yok 10.30 11.00 gibi kalkiyo 24.00 gibi uyuyo bende bugun biraz erken kaldirdim ama yine uyumasi 24.00 i buldu sabah yinemi erken kaldirsam kiyamiyorum perisan oldu gunduz ne yapsam bilemedim bir duzene girmesi lazim tavsiyeniz varmidir?

Kıyamazsanız böyle devam eder. Birkaç gün gündüz erken kaldırıp gece erken yatağa sokun. İlla gönlü olmasını beklemeyin. Çocuklar arada itiraz etse de düzen sever. Büyüme hormonu biliyorsunuz gece salgılanıyor.

Arkadaslar yardim lutfen 4 yasinda oglumun uyku duzeni yok 10.30 11.00 gibi kalkiyo 24.00 gibi uyuyo bende bugun biraz erken kaldirdim ama yine uyumasi 24.00 i buldu sabah yinemi erken kaldirsam kiyamiyorum perisan oldu gunduz ne yapsam bilemedim bir duzene girmesi lazim tavsiyeniz varmidir?
Her gün 15-20 dk erkene çekmelisiniz uyanma saatini

Kıyamazsanız böyle devam eder. Birkaç gün gündüz erken kaldırıp gece erken yatağa sokun. İlla gönlü olmasını beklemeyin. Çocuklar arada itiraz etse de düzen sever. Büyüme hormonu biliyorsunuz gece salgılanıyor.
Evet bende oyle dusunuyorum cok defa denedim ama olmadi yavrumun belli bir ev duzenide olamadi o yuzdende kiyamiyorum ama tekrar denemeliyim evet

Bugun 9da kaldrdim mesela yarin 8.30 gibi uyandrsammi otobuste uyumak istedi bugun 7 gibi izin vermedim cunku 2 saat sonra geri uyanacakti eve geldi uyutamadim:KK43:
9 çok erken olmuş bence. Bugün yine 12de uyuduysa normalde 10.30 gibi uyanıyorsa 10.15 yarin. Sonraki gün 10 şeklinde hem oğlunuz huysuzluk yapmaz tüm gün hem de erkene çekmiş olursunuz uyku saatini

Öğle uykusu uyuyor mu? 10 da kalksa bile 12 çok geç uyuması için. TV tablet vs kullanıyor mu gün içinde?

10da uyanıp gece 23.30gibi uyuyan, öğle uykusu katiyyn olmayan,gece sabaha kadar enaz 20kere mızıldayıp kalkan bir sıpa da bende var.
Ne yaptıysam olmadı.
Erken de kaldırsa geçte kaldırsam kesintisiz 2 saat uyuduğunu görmedim.ki çoğu çocuk gibi aşırı hareketli ve aktif bi çocuk.yani deli gibi yoruluyor akşama kadar hem evde hem dışarda.
Pskolojim bozuldu ama yapacak hiç birşey yok, umarım büyüdükçe süzelir.

Dokuz gibi uyandırın gündüz uykusu yokmuş zaten akşam da en geç dokuz da yatağa götürün uyumasa da bekleyin pes etmeyin uzun sürer belki ama zamanlar düzene girecektir

10da uyanıp gece 23.30gibi uyuyan, öğle uykusu katiyyn olmayan,gece sabaha kadar enaz 20kere mızıldayıp kalkan bir sıpa da bende var.
Ne yaptıysam olmadı.
Erken de kaldırsa geçte kaldırsam kesintisiz 2 saat uyuduğunu görmedim.ki çoğu çocuk gibi aşırı hareketli ve aktif bi çocuk.yani deli gibi yoruluyor akşama kadar hem evde hem dışarda.
Pskolojim bozuldu ama yapacak hiç birşey yok, umarım büyüdükçe süzelir.
Benmkinin uyku bolunmesi yok ama gunduzde asiri hareketli bugun git gel 3 saat yol cekti toplamda o kadarda disarda kaldik ama yok benm pilim bitiyo onun bitmiyo kendimede vakit ayirmak istiyorum artik uyutup kahvemi alip ders calismak istiyorum ama ne mumkun kendinede yazik banada

Ogle uykusu yok tv cok izlemiyor ama su 1 aydr telefona takti elimden geldigi kadar vermemeye calisiyorum yarindan itibaren kaldiriyorum telide
Bence de kaldırın birde onun yatağa gitmesini beklemeyin onlara bırakırsak sabaha kadar otururlar ben oğlumu 9 buçuk da yatağa götürüyorum yani istese de istemese de en fazla yarım saat sonra uyuyakalıyor.

Back
X