Uyku sorunu

linyaynil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
25
8
1
10 aylık bebeğim ya memese ya da ayakta sallar çkem uyuyor ancak memeyi bıraktırdılıöda hemen uyanıp ağlıyor aynı şekilde ayakta sallanırken de uyuyor ayaktan uyandırınca hemen ağlıyor gündüz zaten toplasan 2 saat uyumuyor yanlız kalmak istemez hep yanında birini ister birisi otursun ister tek başına oyuncak da oynamaz oynarsa 15 dk falan çok yoruluyorum artık nefes aldırmıyor

Yalnız kalmak istememesi ayrılık kaygısından olabilir bu aylarda oluyormuş. Diğer mesele ise zor destekli uyuttuğunuz için öyle oluyor maalesef. Evet çok zor gerçekten benim başımda da var 😅🌸

10 aylık bebeğim ya memese ya da ayakta sallar çkem uyuyor ancak memeyi bıraktırdılıöda hemen uyanıp ağlıyor aynı şekilde ayakta sallanırken de uyuyor ayaktan uyandırınca hemen ağlıyor gündüz zaten toplasan 2 saat uyumuyor yanlız kalmak istemez hep yanında birini ister birisi otursun ister tek başına oyuncak da oynamaz oynarsa 15 dk falan çok yoruluyorum artık nefes aldırmıyor
Ayakta salladığınızda ya da memede uyuttuğunuz zamanda gözlerini kapattıktan tam 10dk sonra desteği kesin meme ile uyuduysa memenizi çekin ayakta sallıyorsanız sallamayı durdurun. Bilimsel olarakta 10.dakikada derin uyku başlıyor. O sırada bırakıp yanından kalkmayı deneyin. Ben de öyleydim uyanana kadar kalkamazdım böyle ne kendime vakit ayırabilirdim ne de başka bişey. Bu bilgiyi bulunca kullanmaya başladım gerçekten doğruymuş. Şuan 16.ayında. Hala dakika tutarım

Back
X