Uyku sorunu

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
118
14
48
Merhabalar ben 16 yaşındayım ve benim uyku sorunum var yatağa girdiğim zaman hemen uyuyamiyorum yani mesela yatağa 12de giriyorum dönüyorum bir sağa bir sola uyuyamıyorum bi bakıyorum saat 3 4 falan oluyor sonra bi ara uyuyorum ama tekrar sabah 8-9 gibi uyanıyorum hemen bir ses duysam uyanıyorum geri uyuyamıyorum ne önerirsiniz bana kaç gündür uyuyamadım doğru düzgün çok yorgunum ama uyuyamıyorum o kadar kötü bir şey ki bu durum lütfen bana yardım edin

şuan tatildesin biraz onun etkisi bence..
okullar acıldıgında tekrar düzenli hayata geçince kalmaz uyku problemın..
her sene tatılde bende aynı sorunu yaşardım:)

Yeterince kafam yorgun değilse ben de uyuyamıyorum. Yatmadan 1-2 saat önce kitap okuyun, ders çalışın, dil öğrenin. Ilık süt için okurken, pijamalarınız zaten üzerinizde olsun

Uyuyamıyorum diye kendine baskı yapma. Yatağa yattığında uyuycam diye amaç edinme bi şeyler aklına getir uyursun zaten.

Benim de uyku problemim var, özellikle gün içinde yeteri derecede enerji harcamadıysam kesinlikle sabaha kadar uyuyamıyorum. 11 gibi hafif spor yapın, mekik çekin vs. hem sıkıldığınız için hem yorulduğunuz için uykunuz gelir. Bunun dışında papatya çayı da işe yarıyor bende.
Veya sizi çok sıkan bir aktivite yapın, puzzle, bulmaca gibi artık neyden hoşlanmıyorsanız. Hem kafanızı da dağıtmaya yardımcı olur.

tamam çok teşekkürler :)

Aerobik videolari var 30 dk lik onu yapıp yatınca yattigim pozisyonda uyaniyorum:)
Duş alıp yat diyemem çünkü benim uykumu aciyor su :)
Uykun gelince hemen yatmak lazım erteleyince kaçıyor..
Okul açılınca düzen gelir.. çok takmayin kafaniza.. sorun buyumesin..

inşallah düzelir çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…