merhaba ben öğretmenim tatile girdik okul açıkken en geç 11 de yatar 6 da kalkardım uyku düzenim buydu sonra tatil başladı yavaş yavaş geç saatlere kadar eşimle oturmaya başladık film izle falan uyumamız gece 3 buluyordu bide sıcak oluyor zaten ama yattığımda en geç yarım saat içinde uykuya dalardım. taki 3 gün önceye kadar saat 2 gibi yattık yine benim uykum gelmedi bir türlü önce davulcu sesi sonra ezan sesi duydukça aklıma saatin geç olduğu geldi uyumam gerek uyumam gerek dedikçe kendimi uyumaya zorladıkça uykum iyice gitti bir daha asla uyuyamıycam eşim uyurken ben burda kıvranıcam diye panik yaptım stresten tüm vucudumu ateş bastı. berbat bir gece geçirdim dön dur en son 6 gibi uyumuşum 12 gibi uyamndım . sonraki gece kendimi uyumaya zorladım yine diğer gece gibi olacak diye çok korktum neyseki saat 1 gibi uyudum dün gecede neyse ki 3 buçuk gibi uyudum. benim sorunum saat 6 ya kadar uyumadığım geceyi takıntı yaptım hep öyle olacak diye çok korktuğum için her gece kendimi sıkmaktan vücudumu ateş basıyor çok stres yapıyorum resmen uyku vakitlerinden korkar oldum tüm gün normalim yatma vakti gelince karnıma stresten ağrılar giriyor herkes uyuyor bende uyumalıyım diye öyle çok kasıyorum ki uyku saatlerinden nefret eder oldum. 3 gündür bu haldeyim aslında eşim yorulmuyorsun uykun ondan gelmiyor birde çok takıntı yaptın kasma kendini desede onun yastığa başını koyar koymaz uyuması beni sinir etmiyor değil:)) biraz uzun oldu ama sizden ricam bana biraz telkin tavsiye verin de şu takıntıdan kurtulayım aslında sadece bir gün uykusuzluk çektim ama o gece resmen takıntım oldu bir daha öyle olacak diye ne zman yatsam stres oluyorum . eşimide haliyle dönmelerimle rahatsız ediyorum o ne olacak uyumasan nasılsa evdesin rahat ol dedi ama bende nato kafa nato mermer hep panik halindeyim keşke eskisi gibi başımı korkmadan yastığa koyabilsem ve hemen uykuya dalsam yok mu bir bitki çayı flan daha önce uykusuzluk yaşamadım çok sinir bozucuymuş