Ben yurt disinda yasiyorm malesef annem yanimda degil. Artik anlatamam ne durumda oldugumu.merhaba, annen yada kaynanan yanında bi hafta kalsın. sende inatla sallamadan uyutmaya calış. sen yorulunca onlar beklesin hiç uyumayacak değil ya. ne yazık ki senin güzellikle yapabileceğin bi şey kalmamış. ha oyun arkadası gibi uyku arkadaşı denen oyuncaklar alıyorlar ama ben burnunu kapatır diye önermiyorum. en iyi teknik koycan yatağına sende uzanacan yanına bekleyeceksin uyusun diye. uyku bastırınca mecburen uyucak. sonra o yatakta sen sandalyede beklicen, sonra arada dısarı cıkacaksın. en sonunda arada geli bakacan. bu arada biri de sana destek vermeli. saygılar
Kac tane doktora gittik canim birak aglasin deyip yolluyorlar?turkiye degil ki halden anlasinlar iste.. Bir senedir bi ben biliyorum ne haldeyiz bi allah..oy oy vallahı cok zormus sızın kı. pekı profesyonel destek almalı dusundunuz mu
aslinda evet hala gaz sorunu da var gece uyanmalari bazn o yuzden olabiliyor. Kndini skiyor. Kayinvalidm burda zaten ama bnm kizim asla kalmiyor en fazla 1 saat birakabiliyorum. Yemek yemiyor ac kaliyor kndini kusturuyor yada. 9. Ayda krese vermeyi dusunuyoruz. Belki biraz bnden ayri kalirsa aliskanliklari degisir diyorum ama inanin onada emin degilim. Ekim gibide turkiye ye gitcem inslh ama ordada annemlerde kaldigimda benimle yatacak kizim bu seferde sizin oglunuz gibi ona alisirsa diye de korkuyorum.. Zaten saatlerce salliyorum bide yanimizda yatarsa daha fena olur. Dediginiz gibi buradaki doktorlara oyle sinir oluyorum ki onlara gore bazi brbeklere 15 dk lik uyku yetiyormus. Uyanirsa trkrar sallamamami soyluyorlar ona yetiyor ama bana yetmiyo iste butun gun ayakta uyuyorumm.bilmiyorum bu gunler ne zaman bitecekkmerhaba, peki gaz sorunu devam ediyor mu? bi cocugun bu kadar uyumaması bence normal değil.nasıl doktorlar başından savar anlamıyorum. bi program vardı süper dadı diye orada 4 yaşındaki cocuk uyumak için hala babasının ayağında sallamasını istiyordu. kendi kendine uyumayı öğrenmezse sanırım seni bekleyen sonda bu. peki ailen burada ise eşinle anlaşıp bi kaç hafta türkiyeye gelsen hem annen yada kaynanan sana burada destek olup yardım ederler. kötü niyetle demiyorum sanada yazık. bu sorunu cözmezsen ilerde daha da zorlanırsın. bak benim oğlum kaynanamlara gidince yanımda yatmak zorunda kaldı üç hafta, iki haftada annemlere gidince toplam beş hafta koyun koyuna yattık sonuç şimdi yatağına yatmak istemiyo. dar geliyo dönemiyo, etrafı kapalı diye bunalıyo anca uyanıyo. yere yatak attım ohhh mışıl mışıl uyuyobende tekrar yatağa alıştırma uğraşındayım. yani uyku alışkanlığı değişebilir hem başkasıda ilgileneceği için yorulup uyur. fırsatın varsa bi de bunu dene. saygılar
Allah yardimcin olsun seninde uykusuzluk cok zor gercekten.. Insallah en kisa zamanda alisir. Gaz sorunu bazi bebeklerde 2 yasina kadar devam edebilirmi oda bizde oldu iste.. Sut urunlerine karsi duyarliligi var birazda o yuzden gazi cok oluyor. Ozel mama aldim ama sevmedi o yuzden normal mama veriyorum gazida fazla oluyor..turkiye ye gider gitmez orda doktora gitmeyi dusunuyorum..merhaba, gaz sorununun olması bana pek normal gelmedı. belkıde tum huysuzlukları bundandır. bence annenlerde kalsanda o yerde sen cekyat gıbı yerde yat.gercekten su an cok zorlanıyorum.alıstırmaya calısıyom ama uykusuz ve yorgunum..buradakı doktorlar tam tersini soyluyo gece ile saat dört arası karanlıkta yatmalı beyin kansere karkı bi şey sargılıyo felan filan.. peki gaz sorununun nedeni neymiş
Ahh canim benim umarim benim gibi gec kalmadan kendi kendine deliksiz uyumasini saglayabilirsin.. Yoksa cok zor oluyor.. Ben sayisiz yontem denedim basaramadim.. 13 aylik kizim var ömrü uzun olsun bitirdi tuketti beni... Bebisin madem sessizlik karanlik istiyo o sekilde uyut.. Tabi boyle konusmak cok kolay biliyorum ama daha cok kucuk simdi alistiramazsan ilerde daha zor hatta imkansiz diyebilirim..kızlar benim de 5buçuk aylık bi kızım var karanlık ve ses istemio 5 dakika uyuyo sonra uyanıo nasıl uyutabilirim lutfen bişey söleyin
merhaba, ben şimdi yerde yatılıyorum gece yataktan kalkıp yanına gidiyom, sonra odasına yatılacam, sonrada beşik. pat diye olmuyor. doktor sonucunu merakla bekliyorum inşallah bu sorunu cözersin. saygılarAllah yardimcin olsun seninde uykusuzluk cok zor gercekten.. Insallah en kisa zamanda alisir. Gaz sorunu bazi bebeklerde 2 yasina kadar devam edebilirmi oda bizde oldu iste.. Sut urunlerine karsi duyarliligi var birazda o yuzden gazi cok oluyor. Ozel mama aldim ama sevmedi o yuzden normal mama veriyorum gazida fazla oluyor..turkiye ye gider gitmez orda doktora gitmeyi dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?