• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku tulumu

maaaaviiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
345
Puanlar
33
Merhaba kızlar bebeğime uyku tulumu aldım patiksiz ayakları çıplak kalıyor üşüyecek diye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz çorap giydiriyor musunuz bu konuyu doktorunuza danıştınız mı

bu havada ne üşümesi kız 😂 bizim oda 23-24 derece genelde. sadece ince pijama giydiriyorum. çorap yok, örtü vs yok. üşümüyor bence 😂

Ben de fermuarli uyku tulumu icinde bacaklar ayaklar ciplak tek zibinla yatiriyorum oda sicakligina gore uygun tog degeri kullandiktan sonra sorun olmaz

Ben patikli giydiriyorum tulum. Patiksiz olsaydi çorap giydirirdim ama 🥲

Ben patikli giydiriyorum tulum. Patiksiz olsaydi çorap giydirirdim ama 🥲
Çoraplı gibi bilekleri uzunlar var patiksiz denk gelirseniz öyle alın çorap kan dolaşımı için hiç iyi değil.

Çoraplı gibi bilekleri uzunlar var patiksiz denk gelirseniz öyle alın çorap kan dolaşımı için hiç iyi değil.
Evet çorap su an giydirmiyorum zaten hepsini patikli aldim. Çorap da sıkıyor bebegi.

Benim ayaklarım gece açık kalınca üşüyor sanki onun da üşüyormuş gibi geliyor hep😄
ben de kendim çorapla asla uyuyamadığım için kış bebeği olmasına rağmen hep çorapsız yatırdım 😂 onu uyurken çorapla görünce ben daralıyorum 😂

Ben hep corapsiz yatirdim ama iki yasindan sonra bir corap aski geldi kizima😂😂corapsiz yatmiyor😂

Sözde uzun almıştım ama geceleri bacaklarını çok hareket ettirdiği için bacaklarından yukarı çıkıyor uyku tulumu. Öyle olunca da ayakları açıkta kalıyor

Üşümüyor mu gerçekten ya bak cesaretlendirirsen hemen şu an ayağından çorabı çıkarıcam😄
benimki üsümüyor valla. gece. kontrol de ediyorum rahat uyuyor. sırtını, göğsünü kontrol ediyorum bazen sıcak oluyor. üşüse anlarsın demişti bizim doktor o yüzden hiç kafaya takmadım bu konuyu 😂

benimki üsümüyor valla. gece. kontrol de ediyorum rahat uyuyor. sırtını, göğsünü kontrol ediyorum bazen sıcak oluyor. üşüse anlarsın demişti bizim doktor o yüzden hiç kafaya takmadım bu konuyu 😂
Ayakları soğuksa üşüdüğü anlamına mı geliyor peki

Ayakları soğuksa üşüdüğü anlamına mı geliyor peki
hayır. sırtı veya göğsü soğuksa üsüyordur. ben ayaklarına hiç bakmıyorum cünkü genelde soğuk değil ama serinler.

bir de bebek uykuda üsüyorsa çok çiş yapar. eğer dönebiliyorsa kollarını karnının altına alır vs vs. yani üsüyen çocuk belli eder kendini. benim oğlan yayla gibi serilip uyuyor 😂

hayır. sırtı veya göğsü soğuksa üsüyordur. ben ayaklarına hiç bakmıyorum cünkü genelde soğuk değil ama serinler.

bir de bebek uykuda üsüyorsa çok çiş yapar. eğer dönebiliyorsa kollarını karnının altına alır vs vs. yani üsüyen çocuk belli eder kendini. benim oğlan yayla gibi serilip uyuyor 😂
Benimki 5 aylık ama çokta dönmeye niyeti yok beyefendinin o da kafamı karıştıran başka bi konu😄 benimki de elleri kolları rahat bi şekilde uyuyor o zaman üşümüyordur ya. Şimdi ensesine de baktım gayet iyi bi sıcaklıkta

Üstünde örtü olmadan çıplak ayakla üşüyecek gibi geliyor hep
Yok ya, uyku tulumlari ona gore design ediliyor.
Kizim smdi pijamayla yatiyor, ev 22 derece biz usuyoruz ama o ustunu bile ortmeden yatiyor. Kan akislari bizden daha hizli, canli kanli varliklar cocuklar 😍🧿

Yok ya, uyku tulumlari ona gore design ediliyor.
Kizim smdi pijamayla yatiyor, ev 22 derece biz usuyoruz ama o ustunu bile ortmeden yatiyor. Kan akislari bizden daha hizli, canli kanli varliklar cocuklar 😍🧿
Maşallah🧿 biz 22 derecede kalın pijama yorganla yatarız ama bebişler ince giyinince daha huzurlu

Back
X