• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku tulumu

Bu şekilde heö togglu hem müslin uyku tulumu var ince pijama ve bunlarla uyuyor

Eklentiler

• 1000001252.webp
    1000001252.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000001253.webp
    1000001253.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000001254.webp
    1000001254.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 19
'
Bunlarda çorap olmasa bile sorun olmaz zaten ayakları kapalı olduğu için. Bendeki uyku tulumunun ayakları açık🥲
Çorap giydirmemek için aldım böyle bişi alabilirsin tekrar

Merhaba kızlar bebeğime uyku tulumu aldım patiksiz ayakları çıplak kalıyor üşüyecek diye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz çorap giydiriyor musunuz bu konuyu doktorunuza danıştınız mı
Ev sıcaklığına bağlı benim evim yerden ısıtma olduğundan sıcak oluyor o yüzden giydirmiyorum üstünü örtüyorum sadece ama uyurken de açıyor onu zaten 😅 evde çok cam pencere açmışsam soğuksa belli bir süre giydiriyorum bence bir şey olmaz bu kadar tetikte olmayın. Yenidoğan döneminde falan bile kaynanam elini ayağını kat kat giydirirdi oğlumun çıkartırdım duyusal keşif yapması için çok fazla giydirmemek lazım hiçte üşütüp hasta olmadı. Ensesi ve göğsü sıcaksa üşümüyordur için rahat olsun

Bende çorap giydiriyorum üşüyecek diye çok takılıyorum. Zaten çok çok takıntılı bi anneyim.

Enseyle göğsü soğuk değilse üşümüyordur çoraba gerek yok hatta dolaşımı etkilediği için zararlı görülüyor

Merhaba kızlar bebeğime uyku tulumu aldım patiksiz ayakları çıplak kalıyor üşüyecek diye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz çorap giydiriyor musunuz bu konuyu doktorunuza danıştınız mı
Doğduğundan beri gece çorap giydirmiyorum hiç üşümekten hasta olmadı🧿 evin ısısına uygun uyku tulumu giysirince üstünü örtmeye bile gerek yok bebekler sanılanın aksine sıcağı sevmiyolar ve bizim kadar üşümüyolar

Doğduğundan beri gece çorap giydirmiyorum hiç üşümekten hasta olmadı🧿 evin ısısına uygun uyku tulumu giysirince üstünü örtmeye bile gerek yok bebekler sanılanın aksine sıcağı sevmiyolar ve bizim kadar üşümüyolar
Oda 23 derece 1 tog uyku tulumu giydiriyorum ensesi göğüsü gayet iyi bi ısıda terleme de yok o zaman ayakları da üşümüyordur

aslinda konforlu uyku soguk alanda olur diye uyurken coraplari cikartim diyen uzmanlar var

Back
X