- Konu Sahibi maaaaviiii
Evet ya ben yorgani cekiyorum bogazima kadar ahhahaMaşallahbiz 22 derecede kalın pijama yorganla yatarız ama bebişler ince giyinince daha huzurlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ben yorgani cekiyorum bogazima kadar ahhahaMaşallahbiz 22 derecede kalın pijama yorganla yatarız ama bebişler ince giyinince daha huzurlu
Üşür atakları. Çorap giydirin.Merhaba kızlar bebeğime uyku tulumu aldım patiksiz ayakları çıplak kalıyor üşüyecek diye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz çorap giydiriyor musunuz bu konuyu doktorunuza danıştınız mı
Bunlarda çorap olmasa bile sorun olmaz zaten ayakları kapalı olduğu için. Bendeki uyku tulumunun ayakları açıkBu şekilde heö togglu hem müslin uyku tulumu var ince pijama ve bunlarla uyuyor
Çorap giydirmemek için aldım böyle bişi alabilirsin tekrarBunlarda çorap olmasa bile sorun olmaz zaten ayakları kapalı olduğu için. Bendeki uyku tulumunun ayakları açık![]()
Dogru tog degeri kullanirsaniz usumez ki, hatta daha bunalir cocukAyakları çıplak kalınca üşür diye korkuma çorap giydirdim…
Ev sıcaklığına bağlı benim evim yerden ısıtma olduğundan sıcak oluyor o yüzden giydirmiyorum üstünü örtüyorum sadece ama uyurken de açıyor onu zatenMerhaba kızlar bebeğime uyku tulumu aldım patiksiz ayakları çıplak kalıyor üşüyecek diye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz çorap giydiriyor musunuz bu konuyu doktorunuza danıştınız mı
Doğduğundan beri gece çorap giydirmiyorum hiç üşümekten hasta olmadıMerhaba kızlar bebeğime uyku tulumu aldım patiksiz ayakları çıplak kalıyor üşüyecek diye korkuyorum siz ne yapıyorsunuz çorap giydiriyor musunuz bu konuyu doktorunuza danıştınız mı
Oda 23 derece 1 tog uyku tulumu giydiriyorum ensesi göğüsü gayet iyi bi ısıda terleme de yok o zaman ayakları da üşümüyordurDoğduğundan beri gece çorap giydirmiyorum hiç üşümekten hasta olmadıevin ısısına uygun uyku tulumu giysirince üstünü örtmeye bile gerek yok bebekler sanılanın aksine sıcağı sevmiyolar ve bizim kadar üşümüyolar
Üşümez üşümez için rahat olsun 23 derece gayet iyiOda 23 derece 1 tog uyku tulumu giydiriyorum ensesi göğüsü gayet iyi bi ısıda terleme de yok o zaman ayakları da üşümüyordur
TeşekkürlerÜşümez üşümez için rahat olsun 23 derece gayet iyi
O kadar çok çorapsız uyusun yazan oldu ki demek ki gerçekten öylesi daha iyiaslinda konforlu uyku soguk alanda olur diye uyurken coraplari cikartim diyen uzmanlar var