uyku tulumu

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
slm arkadaşlar bebegime uyku tulum aldım içine pijama giydirdim üzerine hiç birşey örtemeden yatırdım çok terlemiş sizler kullanıyormusunuz ve sizin yavrunuzda terliyormu ne yapacagımı şaşırdım,üzeri açık yatmasın diye tulum aldım o da çok terletiyor.

aynı sorunu bende yaşıyorum.geceleri hep üstünü açar sabaha donmuş bir vaziyette.içim gidiyor valla.uyku tulumu aldım sadece uzun kollu zıbın giydirdim birde ince aly pijama ama bu seferde terliyor.ne yapcamı şaşırdım valla.sonra giydirmedim terlemesindense üşümesi daha iyi gibi ( geceleri saat başı kalkıp üstünü örtüyorum.

canım bende kullanıorum kızıma tulumu sadece gıydıorum yanı corap falan gıydırmıorum tulumun ıcınde sadece ıccamasırları oluor ustunedebıtane tasıyacagı gıbı bı yorgan yada battanıye yetıor sabaha sıcacık uyanıor

bende almıştım uyku tulumu bizde doğru düzgün kullanamadık çok terledi
bende giydirmiyorum artık sabaha kadar açıyor üstünü örtüyorum (

Merhaba arkadaslar bende ogluma uyku tulumunu ilk giydirdigimde cok terledi,giydirmeden yatirirsamda üstünü cok aciyordu icim rahat etmiyor gece 40 sefer kalkip örtüyordum..

Sonra aklima bi fikir geldi uyku tulumunun ayak kismini actim hava aldigi icin terletmiyor bebis rahat uyuyor tabi bende..

bende aldım ama terletmiyor çıtçıtlı badi ve ince bir pijama giydiriyorum.ayaklı değil ama bizimki çokta rahat ettim ama şimdiden küçüldü marta kadar iyice kısalacak şuan tek sorun bu

bizimki çok terletti 2 günden sonra giydirmeedim çokta hastalandı acaba terindenmi hastalandı bilmem,sizin tulum nasıl küçüldü ki 1 yaş aldım kocam oldu kızım içinde kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…