Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirimizi seviyoruz ama yaptıkları haksızlıkları dedikleri lafları unutamıyorum çocuk doguncada kimseyi göstermek istemiyorum biz aç kaldık onlar göstererek yedi hamileyim evime geldi bi kap yemek yapmadı bi süpürge acayım demedi yedi içti bıraktı gitti.. Üstelik riskli gebeliğim biliyorlar bunuSonucta esınızın aılesı oldugu ıcın bisey dememeye devam edin. Nasılsa esınız sızı seviyormuş.
Olsun sonucta kocan seni seviyor ve mudahale etmek yerine onlar benim ailem kabullen diyor sana, sende kabullen.Birbirimizi seviyoruz ama yaptıkları haksızlıkları dedikleri lafları unutamıyorum çocuk doguncada kimseyi göstermek istemiyorum biz aç kaldık onlar göstererek yedi hamileyim evime geldi bi kap yemek yapmadı bi süpürge acayım demedi yedi içti bıraktı gitti.. Üstelik riskli gebeliğim biliyorlar bunu
Haklısın canım görüyo herseyi biliyor hak veriyo ama onlardız yapamıyor yapsın demiyorum ama Çocuğumun rızkınıda onlara veremem bide sorun oğullarında tedavi ettirmiyolar ben çalışıp yaptık tüp bebeği de 5 yıllık evliyim eşim 31 yasında ve bu 5 yıl kaynana kayınpeder kayınlarla gecti cnm yeni ayrıldık kayın peder un evine oda oğlundan kira istiyorBukadar sıkınti vardi madem cocuk cocuk diye bu yasta hemen ikinci kez niye hamile kaliyosunuz? Esin dogru duzgun biriyse ailesiyle arasina mesafe koyar ailem ne yapim diye bisey yok üzgünüm
Canım olmuyor düşünmeyim diyorum bir gün aklıma geliyor bir anda hersey nefretim yenileniyoCocugunuda onlara benzetmek istedigin icin geceni gündüzemi katiyorsun. Kitap ac oku. Hirsla cocuk büyütülmez. Borcunuz bittiginde düsünürsün bu konulari. Herseyi zamanina birak. Bu günlerin geri gelmeyecek. Günlerinin tadini cikar.
Yasin daha kücük bosvermeyi ögretecek zaman. Yasadikca.Canım olmuyor düşünmeyim diyorum bir gün aklıma geliyor bir anda hersey nefretim yenileniyo
Hayal ettiğimiz gibi olmuyor ki asgari ücrette olsa geciniriz diyoruz ama ailesi borcumuxun bitmesini bekliyo diyorum kira alıcakmış tam doguma denk geliyor bari diyorum bunda vicdan yapsınlar yok işte olmuyorYa şimdi ne desem kırıcı olacak ama...
22 yaşında sorunlu eş ailesi, sessizce olup biteni izleyen eş ve nasıl geçineceğinizi bilmediğiniz asgari ücrete rağmen gebelik; hem de uğraşarak, tüp bebekle...
Bunca zaman nasıl uyuduysanız öyle yatın uyuyun işte, ne diyelim ki?
HayırlısıHayal ettiğimiz gibi olmuyor ki asgari ücrette olsa geciniriz diyoruz ama ailesi borcumuxun bitmesini bekliyo diyorum kira alıcakmış tam doguma denk geliyor bari diyorum bunda vicdan yapsınlar yok işte olmuyor
Biz bize yeteriz aşımızda gözü olanlar olmasaAsgari ücretle geçinmeye çalışan siz, aç kalan siz, hamile kalmak için tüp bebek yaptıran yine siz?
Hadi siz kuru ekmek yer yaşarsınız da çocuğun suçu ne?
Vermeyin kirayı. Sizi mahkemeye versin sonra icra gelsin öyle çıkarsın evinden. Kundakta torunuyla oğlunu bin liralık kira için sokağa attı dedirtmez kimse kendine bu ülkede.Hayal ettiğimiz gibi olmuyor ki asgari ücrette olsa geciniriz diyoruz ama ailesi borcumuxun bitmesini bekliyo diyorum kira alıcakmış tam doguma denk geliyor bari diyorum bunda vicdan yapsınlar yok işte olmuyor
Valla yüzsüzler yaparlar..... Kiraya çıkmamıza da izin vermiyolar sırf bizden para almak için insan kendi kiraya çıkar mıVermeyin kirayı. Sizi mahkemeye versin sonra icra gelsin öyle çıkarsın evinden. Kundakta torunuyla oğlunu bin liralık kira için sokağa attı dedirtmez kimse kendine bu ülkede.
Yaşım genc ama yaşadıklarım öyle amaan denecek kadar değil malesefYasin daha kücük bosvermeyi ögretecek zaman. Yasadikca.
Arkadaşım yapamazlar. İlk önce kira kontratı lazım sonra da bankaya paranın yatmadığının belgelenmesi lazım. Mahkemeye vermesi için.Valla yüzsüzler yaparlar..... Kiraya çıkmamıza da izin vermiyolar sırf bizden para almak için insan kendi kiraya çıkar mı