Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Sonucta esınızın aılesı oldugu ıcın bisey dememeye devam edin. Nasılsa esınız sızı seviyormuş.
Birbirimizi seviyoruz ama yaptıkları haksızlıkları dedikleri lafları unutamıyorum çocuk doguncada kimseyi göstermek istemiyorum biz aç kaldık onlar göstererek yedi hamileyim evime geldi bi kap yemek yapmadı bi süpürge acayım demedi yedi içti bıraktı gitti.. Üstelik riskli gebeliğim biliyorlar bunu

Ya şimdi ne desem kırıcı olacak ama...
22 yaşında sorunlu eş ailesi, sessizce olup biteni izleyen eş ve nasıl geçineceğinizi bilmediğiniz asgari ücrete rağmen gebelik; hem de uğraşarak, tüp bebekle...
Bunca zaman nasıl uyuduysanız öyle yatın uyuyun işte, ne diyelim ki?

Birbirimizi seviyoruz ama yaptıkları haksızlıkları dedikleri lafları unutamıyorum çocuk doguncada kimseyi göstermek istemiyorum biz aç kaldık onlar göstererek yedi hamileyim evime geldi bi kap yemek yapmadı bi süpürge acayım demedi yedi içti bıraktı gitti.. Üstelik riskli gebeliğim biliyorlar bunu
Olsun sonucta kocan seni seviyor ve mudahale etmek yerine onlar benim ailem kabullen diyor sana, sende kabullen.

Bukadar sıkınti vardi madem cocuk cocuk diye bu yasta hemen ikinci kez niye hamile kaliyosunuz? Esin dogru duzgun biriyse ailesiyle arasina mesafe koyar ailem ne yapim diye bisey yok üzgünüm
Haklısın canım görüyo herseyi biliyor hak veriyo ama onlardız yapamıyor yapsın demiyorum ama Çocuğumun rızkınıda onlara veremem bide sorun oğullarında tedavi ettirmiyolar ben çalışıp yaptık tüp bebeği de 5 yıllık evliyim eşim 31 yasında ve bu 5 yıl kaynana kayınpeder kayınlarla gecti cnm yeni ayrıldık kayın peder un evine oda oğlundan kira istiyor

Cocugunuda onlara benzetmek istedigin icin geceni gündüzemi katiyorsun. Kitap ac oku. Hirsla cocuk büyütülmez. Borcunuz bittiginde düsünürsün bu konulari. Herseyi zamanina birak. Bu günlerin geri gelmeyecek. Günlerinin tadini cikar.
Canım olmuyor düşünmeyim diyorum bir gün aklıma geliyor bir anda hersey nefretim yenileniyo

Ya şimdi ne desem kırıcı olacak ama...
22 yaşında sorunlu eş ailesi, sessizce olup biteni izleyen eş ve nasıl geçineceğinizi bilmediğiniz asgari ücrete rağmen gebelik; hem de uğraşarak, tüp bebekle...
Bunca zaman nasıl uyuduysanız öyle yatın uyuyun işte, ne diyelim ki?
Hayal ettiğimiz gibi olmuyor ki asgari ücrette olsa geciniriz diyoruz ama ailesi borcumuxun bitmesini bekliyo diyorum kira alıcakmış tam doguma denk geliyor bari diyorum bunda vicdan yapsınlar yok işte olmuyor

Hayal ettiğimiz gibi olmuyor ki asgari ücrette olsa geciniriz diyoruz ama ailesi borcumuxun bitmesini bekliyo diyorum kira alıcakmış tam doguma denk geliyor bari diyorum bunda vicdan yapsınlar yok işte olmuyor
Vermeyin kirayı. Sizi mahkemeye versin sonra icra gelsin öyle çıkarsın evinden. Kundakta torunuyla oğlunu bin liralık kira için sokağa attı dedirtmez kimse kendine bu ülkede.

Vermeyin kirayı. Sizi mahkemeye versin sonra icra gelsin öyle çıkarsın evinden. Kundakta torunuyla oğlunu bin liralık kira için sokağa attı dedirtmez kimse kendine bu ülkede.
Valla yüzsüzler yaparlar..... Kiraya çıkmamıza da izin vermiyolar sırf bizden para almak için insan kendi kiraya çıkar mı

Valla yüzsüzler yaparlar..... Kiraya çıkmamıza da izin vermiyolar sırf bizden para almak için insan kendi kiraya çıkar mı
Arkadaşım yapamazlar. İlk önce kira kontratı lazım sonra da bankaya paranın yatmadığının belgelenmesi lazım. Mahkemeye vermesi için.
Kontrat imzalamadan çıkın onların evine. Sonrada deyinki bizim kira verecek paramız yok, çocuğun çok masrafı var. Sizi mahkemeye bile verse evimi işgal ettiler diye en az 1-1,5 sene sonunda sonuçlanır. Mahkemede de kendi istedi oturun diye sonra da kira istedi başta böyle konuşmamıştık falan diye ağlayın sızlayın.

Bak onlar kira almak için istemiyorlar o kirayı.
Amaçları sizin geçinemeyip onlara muhtaç kalmanız. Yani kira veremeyeceğinizi bildikleri için zorluyorlar sizi, en sonunda pes edip onlara geri gidin diye. Hem gelin hizmet edecek hem torun sevecekler , sizin oturduğunuz evden de kira alacaklar. Oh ne güzel ne güzel. Allah bilir ayrı eve çıkmanıza da karşı çıktılar belki de.

Öncelikle hiç stres yapma, bak bebeğini ne zorluklarla dünyaya getiriyorsun. Senin için en önemli şey şuan sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak. Senin stresini o da hisseder şuan, belki de onun ruh halini bile etkiler ilerisi için. Öyle bir araştırma vardı hatta annenin ruh halinin karnındaki bebeğini de etkilediği.
Kira vermeye gelince bebeğin doğunca eşin masrafımız çok veremiyoruz diyecek, zaten ağızlarındaki baklayı çıkarıp o zaman gelin bizle oturun derlerse yada zorlamaya kalkarsa ödemeniz için taşının sizde . Onların istediği kiradan daha az verebileceğiniz başka bir muhitte yok mu kiralık ev?
Toruna bakmaya gelmek isterlerse de bırak gelsinler, belki beziydi mamasıydı hediye de getirirler. Biraz politik ol, anlıyorum insan unutamıyor yaşatılanları ama biraz idare etmen lazım. Baktın ki huzur vermiyorlar o zaman çekersin restini. Şimdiden düşünüp kendini germe, üzülme.

Back
X