- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
Birikimle yaptım zaten tüp bebeği kimse vermedi
Yani? Asıl masraf bebek doğduktan sonra. Bebek doğduktan sonrası için birikiminiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birikimle yaptım zaten tüp bebeği kimse vermedi
Bebek doğduktan sonra 0 borç sadece eşimin maaşı 2200 eğer ailesine verirse 1200 çok üzgünüm cidden bu konuda yeticek mi bilmiyorum hesap yapamıyor artıkYani? Asıl masraf bebek doğduktan sonra. Bebek doğduktan sonrası için birikiminiz var mı?
Canımı sikan bu doguma denk getiriyorlar 1200 bize yeticek mi ki hadi 250 de eşimin set kartı 1400 diyelim hesap yapacak akıl bırakmadılar yeni çıkardılar insan önceden söyler para alıcagınıBebek doğduktan sonra 0 borç sadece eşimin maaşı 2200 eğer ailesine verirse 1200 çok üzgünüm cidden bu konuda yeticek mi bilmiyorum hesap yapamıyor artık![]()
Bebek doğduktan sonra 0 borç sadece eşimin maaşı 2200 eğer ailesine verirse 1200 çok üzgünüm cidden bu konuda yeticek mi bilmiyorum hesap yapamıyor artık![]()
Tm siz haklısınız ne diyim kiŞu an üzülmenizin bir anlamı yok bunları çok önceden karı koca hesaplamanız gerekirdi. Tüp bebek ile çocuk sahibi olmaya karar vermeden önce mesela. Başkasının evinde otursanız ne olacaktı yine kira ödeyeceksiniz. Eşiniz ailesine kira ödemese bile 2200 lira ile evin faturaları, biri bebek 3 kişinin mutfak masrafını, giderlerini nasıl yettirmeyi planlıyorsunuz? Bebek bezi, maması fiyatlarından haberdar mısınız? Şu tabloda eleştirmeniz gereken insanlar kayınvalide kayınpedere gelene kadar bizzat kendiniz ve kocanız
Haklısın canım görüyo herseyi biliyor hak veriyo ama onlardız yapamıyor yapsın demiyorum ama Çocuğumun rızkınıda onlara veremem bide sorun oğullarında tedavi ettirmiyolar ben çalışıp yaptık tüp bebeği de 5 yıllık evliyim eşim 31 yasında ve bu 5 yıl kaynana kayınpeder kayınlarla gecti cnm yeni ayrıldık kayın peder un evine oda oğlundan kira istiyor
O dediğimde olmuyo genelde ama hadi hayrlisiDestek istemiyorum köstek olmasınlar yeter
hayatımda duyduğum en cahilce ve çirkin cümle...bide sorun oğullarında tedavi ettirmiyolar ben çalışıp yaptık tüp bebeği de
Cahilce mi ya kızlar artık bişey demiyorum lafları anlamak istediğiniz gibi anlıyordunuz sorun bende de olsa onlar destek vermek zorunda madem Birlik gidiyor 5 yıl birlikte oturduk eşim onların borçlarını kapattı ben çalıştım eşime destek oldum..hemcinslerim olduğunuz için de utanıyorum cidden zaten sıkıntıdayım ne yapmalıyım. Diye akıl istedim ne çok boş konuşan çıktı sastım kaldım vala hata yaptım şuraya anlatmakla bide erkeklerden kadına saygı beklerim ilk önce kadın kadına saygı duymuyorki...hayatımda duyduğum en cahilce ve çirkin cümle...
sorun sende olsaydı ailen tedavi mi ettirecekti seni?
Sizi bu konuma getiren, çocuğunuzu kaybettirecek kadar üzen ailesine 'napim ailem' deyip hiçbir şey yapmayan pasif ve ezik bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz? Bu bir.
İki, asgari ücretle geçinmeye çabalarken aç kalarak tüp bebekle çocuk yapmak nedir? O çocuğun istikbali nasıl olacak hiç düşündünüz mü? Bir bebeğin bakımına emzirme döneminden sonra rahat 1000 liraya yakın gidiyor meyvesiydi, sevdiği yemeğin malzemesiydi, sütüydü yoğurduydu beziydi vs daha çok uzar bu liste. hadi de ki herşeyini en ucuzuyla hallettin (ki olmaması gerek bebekler hassastır) 500 lira kesin gider. Asgari ücretle hem çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayıp hem nasıl ev geçindireceksiniz?
Üç, bukadar sorunun sıkıntının içinde çocuk yapmayı düşündüğüne göre tek yaptığın hayatından şikayet etmek çözüm bulmak adına eşine ve buraya dert yanmaktan başka bir şey yapmadın. Çünkü çözüm arasaydın en başta o çocuğy yapmayı düşünmezdin.
Sen hayatını çözmek için hiçbir çaba göstermiyorken burada insanlar sana ne desin? Ah yazık vah yazık mı desin? Nedir bu acıtasyonun sebebi? Şikayet etmek sana ne katacak?
Üzüldüm ama sadece doğacak o bebeğe üzüldüm. Ne yazık ki annesi de babası da pasif, ilerde çocuğunuzu ezdiklerinde savunamazsınız bile o çocuğu. En fazla sen gidersin kocana şikayet edersin, kocan da 'napim ailem' der. Olan çocuğa olacak size hiçbir şey olmaz.
evet gülüm evet, bunca kadin haksiz, tek dogru sensin.Cahilce mi ya kızlar artık bişey demiyorum lafları anlamak istediğiniz gibi anlıyordunuz sorun bende de olsa onlar destek vermek zorunda madem Birlik gidiyor 5 yıl birlikte oturduk eşim onların borçlarını kapattı ben çalıştım eşime destek oldum..hemcinslerim olduğunuz için de utanıyorum cidden zaten sıkıntıdayım ne yapmalıyım. Diye akıl istedim ne çok boş konuşan çıktı sastım kaldım vala hata yaptım şuraya anlatmakla bide erkeklerden kadına saygı beklerim ilk önce kadın kadına saygı duymuyorki...
kimse kimseye destek vermek zorunda değil.Cahilce mi ya kızlar artık bişey demiyorum lafları anlamak istediğiniz gibi anlıyordunuz sorun bende de olsa onlar destek vermek zorunda madem Birlik gidiyor 5 yıl birlikte oturduk eşim onların borçlarını kapattı ben çalıştım eşime destek oldum..hemcinslerim olduğunuz için de utanıyorum cidden zaten sıkıntıdayım ne yapmalıyım. Diye akıl istedim ne çok boş konuşan çıktı sastım kaldım vala hata yaptım şuraya anlatmakla bide erkeklerden kadına saygı beklerim ilk önce kadın kadına saygı duymuyorki...