- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 37
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Ayni fikir ve kaygidayim. Yoruldum uykusuzluktanUykular terki beden ne yaparsan yap yok olmuyor gelmiyor bir türlü uyku. Geceyi gündüz gündüzü gece yaşıyorum bakalım nereye kadar. Sabahlar olmaz şimdi yahu
Ne kadardır var bu sorun sizdeAyni fikir ve kaygidayim. Yoruldum uykusuzluktan
Cok uzun suredir. Sabah erken kalksam da gec kalksam da gece uykuya dalmak sorun bendeNe kadardır var bu sorun sizde
Bende de uzun süredir var önceden yine 1 2 gibiydi ama son 3 4 aydır 4 5 hatta 6 yı buluyor geç yattığım için gündür 2 3 e kadar kalkamiyorumCok uzun suredir. Sabah erken kalksam da gec kalksam da gece uykuya dalmak sorun bendeSizde ne zamandir var?
Aynen ben de oyle. Bu ara 6yi gormeden uyuyamiyorum resmen. Esim de sabah 9da kalkmis olmak istiyor. Ama o da pek mumkun degil tabi.Bende de uzun süredir var önceden yine 1 2 gibiydi ama son 3 4 aydır 4 5 hatta 6 yı buluyor geç yattığım için gündür 2 3 e kadar kalkamiyorum
Benim eşimde vardiyalı çalışıyor sabah 6 da evden çıkıyor o gidince yatıyorum o eve gelmeden yarım saat önce uyaniyorum bakalım bu hafta evde nasıl olacakAynen ben de oyle. Bu ara 6yi gormeden uyuyamiyorum resmen. Esim de sabah 9da kalkmis olmak istiyor. Ama o da pek mumkun degil tabi.
Benim esim gemi kaptani. Bu ara evde 7/24 evde zaman gecirdigi icin birlikte kalkiyoruz. Ben uyuyunca o da uyanamiyor. Bu defa o erken yatip gec kalkinca butun duzen alt ust oluyor bizde. Sizinkisi yine bi nebze daha iyiymis.Benim eşimde vardiyalı çalışıyor sabah 6 da evden çıkıyor o gidince yatıyorum o eve gelmeden yarım saat önce uyaniyorum bakalım bu hafta evde nasıl olacak
Uykuya hasret kaldım eşim yanımda horul horul uyuyor uyumaya çalışıyorum sesten dikkatim dağılıyor afakanlar basıyor bakalım nasıl olacak dua et hayal kur herseyi denedim yok olacak gibi değilBenim esim gemi kaptani. Bu ara evde 7/24 evde zaman gecirdigi icin birlikte kalkiyoruz. Ben uyuyunca o da uyanamiyor. Bu defa o erken yatip gec kalkinca butun duzen alt ust oluyor bizde. Sizinkisi yine bi nebze daha iyiymis.
Ayni durumdayiz demek ki yastigi kafama bastirasim geliyor sesi duymamak icin yoksa ne konsatrasyon ne bi sey. Butun gece kk da takil bakalimUykuya hasret kaldım eşim yanımda horul horul uyuyor uyumaya çalışıyorum sesten dikkatim dağılıyor afakanlar basıyor bakalım nasıl olacak dua et hayal kur herseyi denedim yok olacak gibi değil
Aynen valla birde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor ondan mı stres yaptım diyorum birde kk da gebelik belirti şu bu derken iyice stres oldum gelecek olan uykuyu da kapı dışarı ediyorum sanırımAyni durumdayiz demek ki yastigi kafama bastirasim geliyor sesi duymamak icin yoksa ne konsatrasyon ne bi sey. Butun gece kk da takil bakalim
Allah hayirli zamanda once hayirli sonra saglikli evlatlar nasip etsin insallah. Buyuk ihtimalle oyledir. Ben de 3 ay once bebegimi kaybettim. Sanirim o paylasimlari okumaktan kaciyor benim de uykularAynen valla birde bebek istiyoruz 4 aydır olmuyor ondan mı stres yaptım diyorum birde kk da gebelik belirti şu bu derken iyice stres oldum gelecek olan uykuyu da kapı dışarı ediyorum sanırım
Çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin bende haziranda boş gebelik yaşadım 3 ay korunduk şimdi de nasip vakti var demekki ister istemez araştırma yapıyoruz stres oluyoruz sonuc uykular firar ediyorAllah hayirli zamanda once hayirli sonra saglikli evlatlar nasip etsin insallah. Buyuk ihtimalle oyledir. Ben de 3 ay once bebegimi kaybettim. Sanirim o paylasimlari okumaktan kaciyor benim de uykular
Amin. Rabbim kimseye yasatmasin. Sana da cok gecmis olsun. İyi dusun ki iyi olsun. Ben elimden geldigince oyle yapmaya calisiyorum. Umarim her sey cok guzel olucak hepimiz icin...Çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin bende haziranda boş gebelik yaşadım 3 ay korunduk şimdi de nasip vakti var demekki ister istemez araştırma yapıyoruz stres oluyoruz sonuc uykular firar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?