• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku tutmuyorr :(

Ne yapabilirim sizce ? Ben elimden geleni yaptığımı dusunuyorum artık. Bir fikriniz var mı sizin? Belki bir çözüm olur benim için.
Esinizin huyunu siz bilirsiniz... Neye kizar... Neleri tolere eder.. cevremde cok oldu bu tarz olaylar... Bir arkadasimin eside boyle oyundan bir kadinla konusuyordu oyun hakkinda falandi heralde... Esi evde yokken oyununa girip... Oymus gibi kadina karim istemiyor seninle konusamam bir daha yazdik..😊.... İtibari sarsilmisti adamin oyunu birakti...arkadasima kizmisti.. oda ciddi bir tavirla bu evlilik bitecekti ben son bir kurtarma yaptim.tabiki kadin senin icin daha onemliyse ben oyuna girer ozur dilerim... Ama dakikasindada seni bosarim sen karar ver demisti ... Esi ben olayi bu kadar ciddiye aldiginin farkinda degildim falan dedi ve birakmisti oyunlari..

Esinizin huyunu siz bilirsiniz... Neye kizar... Neleri tolere eder.. cevremde cok oldu bu tarz olaylar... Bir arkadasimin eside boyle oyundan bir kadinla konusuyordu oyun hakkinda falandi heralde... Esi evde yokken oyununa girip... Oymus gibi kadina karim istemiyor seninle konusamam bir daha yazdik..😊.... İtibari sarsilmisti adamin oyunu birakti...arkadasima kizmisti.. oda ciddi bir tavirla bu evlilik bitecekti ben son bir kurtarma yaptim.tabiki kadin senin icin daha onemliyse ben oyuna girer ozur dilerim... Ama dakikasindada seni bosarim sen karar ver demisti ... Esi ben olayi bu kadar ciddiye aldiginin farkinda degildim falan dedi ve birakmisti oyunlari..
Artik ekli bile değil ki neredeyse hergun bakiyorum oyuna falan herseyine ama esimin adina konusabilecegim bir yer yok iste. Ki zaten tek sorunum da o değil okumussunuzdue.

Bazen cok sinirli oluyor bazen umursamaz ama benim duygularimi ve düşüncelerimi hic dikkate almıyor. Sanki bende sucluymusum gibi bi oyun zevkim var neden birakmiyorsun diyor cunku boyle boyle yaptin deyince de bana su konuyu açma demedimmi ben diye kizip duruyor. Pismanim bilmem ne basliyor ama ben icimdeki bu supheden kurtulmadan onu rahat birakmam ki kurtulabilecegimden de emin değilim. Yuzune baktikca aklima geliyor yaptiklari.

Bazen cok sinirli oluyor bazen umursamaz ama benim duygularimi ve düşüncelerimi hic dikkate almıyor. Sanki bende sucluymusum gibi bi oyun zevkim var neden birakmiyorsun diyor cunku boyle boyle yaptin deyince de bana su konuyu açma demedimmi ben diye kizip duruyor. Pismanim bilmem ne basliyor ama ben icimdeki bu supheden kurtulmadan onu rahat birakmam ki kurtulabilecegimden de emin değilim. Yuzune baktikca aklima geliyor yaptiklari.
Bu durumda sizin destek almaniz lazim.... Siz ne yapacaginiza karar veremiyorsunuz.... Belkide ciddi anlamda sizin buyuttugunuz kadarda degil olay.. bilemem... Ama siz duygusal olarak yipranmissiniz... Ve karar mekanizmaniz artik pert... Profesyonel destek alin..

Bu durumda sizin destek almaniz lazim.... Siz ne yapacaginiza karar veremiyorsunuz.... Belkide ciddi anlamda sizin buyuttugunuz kadarda degil olay.. bilemem... Ama siz duygusal olarak yipranmissiniz... Ve karar mekanizmaniz artik pert... Profesyonel destek alin..
Evet bende düşünüyorum açıkçası gercekten cok yiprandim. Ama yazdiklarim yasadiklarim abartmiyorum kesinlikle. Sadece birazda ikinci evliligim oldugu için korkularim var. Ve icimde bitmek bilmeyen bir sevgi var. Duzelecegine her ne kadar inanmasam da umut etmeye çalışıyorum.. cok teşekkür ederim derdimi paylastiginiz icin. Saglicakla kalin..

Uyuyamayanlardan biri de benim:)

Öncelikle çok geçmiş olsun, sağlığınızla alakalı kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın lütfen Allah korusun.

Eşinizle alakalı mevzu da çok sıkıntılı bir durum. Ben de çok zorlanırdım ama ayrılamamanızı da anlayabiliyorum. Bence de oyunu sildirmeniz en mantıklısı şu durumda. Zaten içinde böyle bir şey yapmak olan oyuna gerek kalmadan yine bir şeyler çevirir, Allah da önünüze koyar. Siz şu süreçte sadece kendinizi düşünün, gerçekten bencil olmak gerekiyor bazen...

Evet bende düşünüyorum açıkçası gercekten cok yiprandim. Ama yazdiklarim yasadiklarim abartmiyorum kesinlikle. Sadece birazda ikinci evliligim oldugu için korkularim var. Ve icimde bitmek bilmeyen bir sevgi var. Duzelecegine her ne kadar inanmasam da umut etmeye çalışıyorum.. cok teşekkür ederim derdimi paylastiginiz icin. Saglicakla kalin..
Sizde kendinize iyi bakin... Hayatta sizden daha degerli kimse yok... Geri gelmiycek teksey saglik... Yeri dolmayanda yok..🙋

Uyuyamayanlardan biri de benim:)

Öncelikle çok geçmiş olsun, sağlığınızla alakalı kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın lütfen Allah korusun.

Eşinizle alakalı mevzu da çok sıkıntılı bir durum. Ben de çok zorlanırdım ama ayrılamamanızı da anlayabiliyorum. Bence de oyunu sildirmeniz en mantıklısı şu durumda. Zaten içinde böyle bir şey yapmak olan oyuna gerek kalmadan yine bir şeyler çevirir, Allah da önünüze koyar. Siz şu süreçte sadece kendinizi düşünün, gerçekten bencil olmak gerekiyor bazen...
Cok tesekkur ederim. Bencil olmaya çalışıyorum ama karakterim buna musade etmiyor fazla. Ben cok kiyimsiz bir insanim hemen düşünürüm kirdim mi felan diye yani ne bileyim. Zaten birşeyler ben karistirdigim zamanlarda değil tak diye dusuyor onume. Artık herseyin hayirlisi diyorum.

Aynı evde yaşadığım kocam dediğim insana güvenim tamamen yıkıldı. Herseyinden şüphelenir oldum. Söylediği dogru bile olsa inanmaz oldum. Bana herseyi duzeltecegini söyledi ama ona bile inancım yok. Bir evlilik boyle gitmez ki. Daha ne kadar tahammül edebilirim bilemiyorum çok zor.. İnsallah ustesinden gelebilirim. :KK43:
Devam etmek istiyorsanız psikolog yardımı ile durumu kabullenip şans verebilirsiniz. İstemiyorsanız boşanın. Yine de şans verdiğinizde sizi hayal kırıklığına uğratma ihtimalini düşünerek bunu yapın.

Cok tesekkur ederim. Bencil olmaya çalışıyorum ama karakterim buna musade etmiyor fazla. Ben cok kiyimsiz bir insanim hemen düşünürüm kirdim mi felan diye yani ne bileyim. Zaten birşeyler ben karistirdigim zamanlarda değil tak diye dusuyor onume. Artık herseyin hayirlisi diyorum.
Amin. İnanın ben de öyleyim ama bazı konularda bencil olabilmeyi çok isterdim, çünkü gerekiyor. Karşı taraf bizi düşünmeden hareket ettiğinde bizim tamamen kendimizi düşünerek davranmamız gerekiyor. Keşke becerebilsek...

ben kendi adıma cevap verirsem karşımdaki insanı her şeyden çok bile sevsem güvenim bittiği an bitmiştir, bu hayata bir kere geldim "vay beni aldattı mı, acaba konuşuyor mu, onu yapıyor mu, bunu yapıyor mu" diye hayatı kendime zehir edemem. elbet sevecek başka birilerini de bulurum sonrasında. ucunda ölüm yok ya. ama huzurum benim için en önemlisi.

Pubg oynuyor. Ben bazilarini tesadufen gordum. Cogu silinmisti. Bilemem ki ne yazistilar. Cocugum yok. Suan rahim agzimda sikinti var leep konizasyon oldum daha yeni desteğe cok ihtiyacim varken esim beni yalniz birakti akli fikri oyunda ve baska seylerdeymis. Ameliyata girerken bile aramiz kötüydü. Ona artık eskisi gibi bakamiyorum. Ne kadar sevsemde guvensizlik ve surekli suphe halinde olmak beni cok yoruyor ekstra strese sokuyor. Surekli telefonunu karistirmak istiyorum surekli kurcaliyorum konuyu acip duruyorum elimde degil kendimi hala aptal yerine koyuluyormus gibi hissediyorum.
Cook gecmis olsun, Rahim agzindaki problem HPV kaynaklimi?

Merhaba kızlar. Bugün de uyku tutmuyor. Çok büyük güven sorunu yaşıyorum. Sizce bunun üstesinden gelebilir miyim. Nolur bir fikir verin bana. Güven geri gelebilen bir duygu mudur ??
Daha önce güvenini kaybedipte geri kazananı hiç görmedim.. sizin güveniniz neden kırıldı bilmiyorum, aldatma meselesi falansa zor..

Ama bilmiyorum yine de tamamen bitsin artik deyip gidemiyorum birsey durduruyor beni.
Sizi durduran şey tamamen mahalle baskısı. Adam başka kadınlarla fingirdemiş sanal da olsa. Siz çalışıyor olmanıza ve çocuğunuz olmamasına rağmen hala yanındasınız. İlk aldatılmanızın suçlu eşiniz, bundan sonrakilerin sizsiniz.

Sizi durduran şey tamamen mahalle baskısı. Adam başka kadınlarla fingirdemiş sanal da olsa. Siz çalışıyor olmanıza ve çocuğunuz olmamasına rağmen hala yanındasınız. İlk aldatılmanızın suçlu eşiniz, bundan sonrakilerin sizsiniz.
Çünkü kadının ikinci evliliği.
Kadın bundan çekiniyor maalesef.
O gücü kendinde bulur ve doğru kararı verir en kısa zamanda inşallah

Back
X