UYKU VE YER SORUNU

meliscemreda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
2
0
1
37
Merhaba Arkadaşlar ;

Aranıza yeni katıldım ve aslında tecrübelerinize dayanarak fikir almak için üye oldum diyebilirim :) Benim 14 aylık bir kızım var ve sorunumuz doğduğundan beri beşikte belki 2 ay yatmıştır asla beşikte yatmak istemiyor koyduğumda fırlayıp kalkıyor sürekli bebek arabasında uyuyor evin içinde ve dar geliyor artık büyüdü ve ne kadar battaniyelerle desteklesekte sert ben bu duruma bir cözüm arıyorum yardımcı olursanız fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Beşik ahşap büyüyebilen modellerdendi acaba yükselip alçaltılan tekerlekli park yatak alsam önerir misiniz ? İlginize şimdiden teşekkürler ....

Aynisi bende var soğuk DİE doğduğunda salon yatmiştik oda tekli koltukta 5 aylikken geçtik odamiza şuan 1 yasinda kesinlikle ystmiyo sanki diken var firliyo resmen artik delirme noktasindayim bitek ayagimda uyuyor benimki gece boyu ayagimda düşün yani allah YARDIMCImiz olsun bence bi çözüm yok simdikiler çok inatci cok

Amin gerçektende şimdi ki çocuklar zor sırlarına ermek mümkün değil. Hele senin daha zormuş ayakta sabaha kadar insanın ayakları uyusur ayakta sallamaya alıştırmadım ama işte gitti bebek arabasına alıştı :))))

merhaba tatlım. mesaja biraz geç yanıt veriyorum ama en azından bundan sonraki okuyacak anneler için iyi bir fikir olacak :) bebek uyku eğitimi ile ilgili destek aldığım bu siteyi sizinle paylaşmam gerekiyor. kesinlikle bir göz atmalısın. Bebeklerde uyku eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…