uyku

citirtipitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
43
10
3
28
Mrb arkadaslar uc aylik bebegim hamak besiginde sadece surekli sallayinca uyuyor susuyor.biraktgm zmn hemen uyaniyo.e ev isi flan oluyo birakmak zorunda kaliyorum geri uyaniiyo iki dk icinde.acaba napabilirim de tek kendi halinde uyumasini saglayabilirim

Ben hemşirenin dediğini yaptım ... Yarım kundak ama öyle çok sıkmadm kollarını Allah korusun hiç iyi değil... Emziği verdim ağzına sağına yatırdım ağladi kucağima aldım kundaklı şekilde susturup tekrar yatırdm ama hiç sallamadm bu süreçte... Öyle kötü ki o sallamak hayatım kabusa dönüştü resmen 1 ay ...

Alıştırmışsınız. İlk olarak hamağı kaldırın ve kendi kendine beşiğinde uyumasını öğretin. Biraz zor olacak ama zaten küçük hemen öğrenir alışır.

Aldik ama hamak besiginde uyuyo yanlizca ve buda bni cok yoruyo devamli saatlerce sallasam saatlerce uyuyo bi biraksam basiyo yaygarayi napicami sastim

Hamak beşiği nedir şu çingene salıncağı dediğimiz şey mi ?

Acaba orda sıkıştığı yada duruştan rahatladığı için uyuyo olabilir mi ?

Karnını bacaklarını daha sıkı tutucak bişey bulsanız yani örtüyü üstüne değilde çocuğa yarım kundak gibi yapıcak şekilde belki öyle uyur.

Kardeşimin ikiz bebekleri var. Bir dönem hamak beşik kullandı baktı bebekler alıştı sürekli sallanmak istiyorlar. Benim de tavsiyelerimle uyku eğitimine başladı 3-4aylık dönem tam uyku eğitimi için doğru zaman. Yarım kundakla yatırdı sürekli pış pışladı ağladıkça kucağa almadı ninni söyledi sırtını okşadı derken ilk gün kızk 45 dk. Da uyuyabildi. Oğlu 15dk.da uyudu. Emzik de faydalı oluyor uyku eğitiminde tavsiye ediliyor. Bu şekilde kendi başına uyumayı öğrenen bebekler uyandıktan sonra kendileri uyumayı öğrendiği için daha uzun ve kaliteli uyuyorlar. 4.gün uyku eğitimi başarılı oluyor genelde. Ben çocuklarıma da verdim bu eğitimi traccy hogg un kitabı sağolsun bize çok yardımxı oldu. Siz de netten okuyum hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Mrb arkadaslar uc aylik bebegim hamak besiginde sadece surekli sallayinca uyuyor susuyor.biraktgm zmn hemen uyaniyo.e ev isi flan oluyo birakmak zorunda kaliyorum geri uyaniiyo iki dk icinde.acaba napabilirim de tek kendi halinde uyumasini saglayabilirim
agalr aglar susar

Aglatmadan uyku eğitimi vermeye başlayın biraz zorlanacaksiniz ama sonra kolaylasir. Emzik verin sadece uyürürken. Asla ağlatmayın zaten çok küçük ağlamaya terk etmeyin. Ağlar susar demek acımasızca oluyor yazık size ihtiyacı var. Ayrıca son yapilan çalışmalarda beyaz gürültünün bebeklerin beyin gelişimine zarar verdiği ispatlandı ve prestijli bir bilimsel dergide yayinlandi. Kullanmayın.

Kardeşimin ikiz bebekleri var. Bir dönem hamak beşik kullandı baktı bebekler alıştı sürekli sallanmak istiyorlar. Benim de tavsiyelerimle uyku eğitimine başladı 3-4aylık dönem tam uyku eğitimi için doğru zaman. Yarım kundakla yatırdı sürekli pış pışladı ağladıkça kucağa almadı ninni söyledi sırtını okşadı derken ilk gün kızk 45 dk. Da uyuyabildi. Oğlu 15dk.da uyudu. Emzik de faydalı oluyor uyku eğitiminde tavsiye ediliyor. Bu şekilde kendi başına uyumayı öğrenen bebekler uyandıktan sonra kendileri uyumayı öğrendiği için daha uzun ve kaliteli uyuyorlar. 4.gün uyku eğitimi başarılı oluyor genelde. Ben çocuklarıma da verdim bu eğitimi traccy hogg un kitabı sağolsun bize çok yardımxı oldu. Siz de netten okuyum hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.
Benim bebegim zaten her saat basi emiyor ben 45 dk uyutana kadar zaten acikir.neden boyle bilmiyorum her saat emmek istiyo cokda kucuk degil doymuyomu bilmiyorum

Benim bebegim zaten her saat basi emiyor ben 45 dk uyutana kadar zaten acikir.neden boyle bilmiyorum her saat emmek istiyo cokda kucuk degil doymuyomu bilmiyorum
Kilosunu bilmiyorum ama en az 3 saatte bir emmeli bebeğiniz muhtemelen doymuyır olabilir. Alışkanlık da etmiş olabilir. Doymuyor mu onu anlamak için emzirdikten sonra ya sandığınız sütünüzü yada mama verebilirsiniz emmezse karnı toktur. Emer bitirirse doymuyordur. Uykuya tam dalamamasının nedeni de açlık olabilir.

Kilosunu bilmiyorum ama en az 3 saatte bir emmeli bebeğiniz muhtemelen doymuyır olabilir. Alışkanlık da etmiş olabilir. Doymuyor mu onu anlamak için emzirdikten sonra ya sandığınız sütünüzü yada mama verebilirsiniz emmezse karnı toktur. Emer bitirirse doymuyordur. Uykuya tam dalamamasının nedeni de açlık olabilir.
Sutum bebegim her emdigi zaman doluyor hissediyorum bebegim tikaniyor hatta genzine kaciyor halami doymuyor olabilir

ninni dinlet bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X