uyku :(

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.072
798
33
Kizlar merabaa gunlerdir yataga yatiyorum gozumden uyku akiyor ama bir turlu dalamiyorum gece uyanmaya basladim sabah oluyo 09:30 da dersim var mesela 9 da daha yatakta olmaya basladim gece butun gun yasadiklarim film şeridi gibi beynimden geciyor kizlar sinav donemi basliyor ne yapicam ben :KK14:

Kizlar merabaa gunlerdir yataga yatiyorum gozumden uyku akiyor ama bir turlu dalamiyorum gece uyanmaya basladim sabah oluyo 09:30 da dersim var mesela 9 da daha yatakta olmaya basladim gece butun gun yasadiklarim film şeridi gibi beynimden geciyor kizlar sinav donemi basliyor ne yapicam ben :KK14:

stresten hepsi psikolojik, sanırım sınavı falan çok takıyorsunuz kafaya

ben öğrenciyken öyle olduğu zamanlar tarih kitabımı alır yatakta okumaya başlardım
o gelmeyen uyku bir anda çöküverirdi gözlerime :)

ben öğrenciyken öyle olduğu zamanlar tarih kitabımı alır yatakta okumaya başlardım
o gelmeyen uyku bir anda çöküverirdi gözlerime :)
Ders calisiyorum mesela gozlerim kapanio dayanamiyorum yataga yatiyorum dua okuyorum gozumu kapatiyorum ama olmuyo iste 2 saat yatakta debeleniyorum :KK53:

Aşırı stresten ozaman...sınavlarınıza zamanında çalışın bu sizin stres seviyenizin azalmasını sağlayacaktır.
Ada çayı için rahatlatır gevşetir

bu ara bende aynı durumdayım gece 2- 5 arası kesın ayaktayım ve 7 de uyanıp işe gelmem gerekıyor. butun gun ruh gıbı oluyorum sonrada.

kötü durum insan sınır oluyor bu gece uyuyabılcekmıyım dıye.

Aşırı stresten ozaman...sınavlarınıza zamanında çalışın bu sizin stres seviyenizin azalmasını sağlayacaktır.
Ada çayı için rahatlatır gevşetir
Aslinda simavlari kafama takmiyorum yada ben oyle saniyorum ada cayini bi deneyeyim bu gece tesekkur ediyorum

bu ara bende aynı durumdayım gece 2- 5 arası kesın ayaktayım ve 7 de uyanıp işe gelmem gerekıyor. butun gun ruh gıbı oluyorum sonrada.

kötü durum insan sınır oluyor bu gece uyuyabılcekmıyım dıye.
Ayy evet yaa bende ya tuvaletim gelio ya susuyorum ama normalde hic boyle olmaz aptal gibiyim sabahlari ne yapsak ki

Stres kaynaklı olabilir daha önce böyle bir probleminiz yoksa.
Ben kendimi bildim bileli uyku problemi yaşarım.
Spor falan yaptığım, yorulduğum zaman rahat uyurum ama.
Vaktiniz varsa yorulmanızı tavsiye ederim ama stres kaynaklıysa psikolojinizi rahatlatmaya çalışın...

Stres kaynaklı olabilir daha önce böyle bir probleminiz yoksa.
Ben kendimi bildim bileli uyku problemi yaşarım.
Spor falan yaptığım, yorulduğum zaman rahat uyurum ama.
Vaktiniz varsa yorulmanızı tavsiye ederim ama stres kaynaklıysa psikolojinizi rahatlatmaya çalışın...
Sanirim stresliyim sevgilim 6.5 aydir askerde arkadaslarimla pek anlasamiyorum acikcasi okulda hersey problem bu yorulma isi aslinda iyi fikir sabah bi yuruyus yapsam belki daha iyi olabilir sizinde uykunuz varda dalamiyor musunuz

Sanirim stresliyim sevgilim 6.5 aydir askerde arkadaslarimla pek anlasamiyorum acikcasi okulda hersey problem bu yorulma isi aslinda iyi fikir sabah bi yuruyus yapsam belki daha iyi olabilir sizinde uykunuz varda dalamiyor musunuz

Uykusuzluktan gözlerim yanar, başım ağrır, yine de dalamam maalesef.
Yatağa yatınca 1 saati bulabilir dönüp durmam.
Spor yapınca farkı göreceğinizi düşünüyorum, insanın psikolojisine de inanılmaz iyi gelen bir alışkanlık.
Belli ki sizin sıkıntınız stres kaynaklı.
Olumlamar yapın, stresinizi atmaya çalışın, yoluna girecektir herşey... (;

Uykusuzluktan gözlerim yanar, başım ağrır, yine de dalamam maalesef.
Yatağa yatınca 1 saati bulabilir dönüp durmam.
Spor yapınca farkı göreceğinizi düşünüyorum, insanın psikolojisine de inanılmaz iyi gelen bir alışkanlık.
Belli ki sizin sıkıntınız stres kaynaklı.
Olumlamar yapın, stresinizi atmaya çalışın, yoluna girecektir herşey... (;
Tesekkur ederim canim :)

Back
X