uyku

bebegim sadece kendi odasindaa. uyumak istiyot baska yerlerde uyumuyor ne yapabilirim lutfen yardim

• yazili cevap

OY: 1 100,0%
  • gmaile cevap

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

nuraymertali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
1
0
1
36
Bebegim sadece kendi odasinda uyumak istiyor baska bir yere gidibce uyumuyor kendi basiba uyuma yontrmini basardik lakin baska yerlerde uyumak istemiyor lutfen yrdimci olutmusunuz

Benim oglusum da başka yerde ancak 1 saat uyur öğlen uykusuna ama evde 3 4 saat uyur tamamen uykusunu alır hatta minicik kızım bile evi istiyor rahat uyumak için bu kötü birsey değil aslında aksine iyi birsey bence

Benim oglum martin 22 sinde 2 aylik olcak suanda kendi kendine uyuyabiliyor yediriyorum ve besigine koyuyorum eger doyduysa emzik veriuorum uyuyor derin uyuyu ca emzigi atiyor ve geceleri bir daha vermiyorum aramiyorda bazen emzik olmadan da kendi kendine uyuyor. Dogdugundan beri hic bir zmn kucagimda uyutmadim yada sallamdim yedirdim ve yatirdm bu sayede hic bir zorluk cekmedim uyku konusunda ins cekmm de:)(( cok asiri aglamayinca mizikkayinca da hic ellemiyorum almiyorum. Asiri aglamalarinda aliyorum cunku ac yada gazi oluyor :)

Benim bebis te gaz sancisi olduğu için mecburen hep kucaklardaydi.şimdi 3 aylik olacak kendi kendine uyuduğu hiç olmadı diyebilirim ayakta sallanarakta uyumuyor hep kucak istiyor.her uyumamiz ağlayarak

Valla bu duruma yapilcak pek bisiy olurmu bilemiyorum gercekten :(( sizin icin zor bir durum allah kolaylik versin her bebek tabi bir olmuyor ins. Bu sureci en kisa surede atlatirsiniz

Benim bebis te gaz sancisi olduğu için mecburen hep kucaklardaydi.şimdi 3 aylik olacak kendi kendine uyuduğu hiç olmadı diyebilirim ayakta sallanarakta uyumuyor hep kucak istiyor.her uyumamiz ağlayarak

3 aylik bebek kendi kendine uykuya dalamaz,anne sicakligi kokusu arar.
ayakta sallamak icin cok kucuk alistirmayin da zaten.
kucaginizda emerken uyusun.
uyku egitimi icin cok kucuk,en az 6 aylik olmasi gerek ki bence uyku egitimi gereksiz.
zaten 2 yasina geldiklerinde devrilip yatiyorlar,bosuna bebek icin stres oluyor uyku egitimi

Back
X