Uyku...!

merimericik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
219
168
103
Merhaba hanımlar... 38+2 oldum bugün ve uyuyamıyorum. Dön dön dön yok... sabaha karşı uyuyorum ve nerdeyse öğleden sonra uyanıyorum. var mı uykusuz anneler? :)

Canim bu arada bisey sorayim sana, cati muanesi oldun mu, olduysan kanama oldumu?? Benim gunduz cati muanem oldu sonrasinda kanli akinti ve baya agri, az oncede sumuksu akinti. Sanci degil ama agri var, Acaba cati dogumu mu tetikledi yoksa normal mi bu anlayamadim

Ama normal kan rengindeyse hemen hastaneye gitmende fayda var daha bugün ebeyle bu konuyu konustuk sümüksü akintida nisan ola bilir bence dogumun yakin

Ama normal kan rengindeyse hemen hastaneye gitmende fayda var daha bugün ebeyle bu konuyu konustuk sümüksü akintida nisan ola bilir bence dogumun yakin
sabaha kadar bekliyim diyorum agrim artarsa gidecem,cok agrim yok cunku, zaten cok yorgunum, gereksiz yere enerji harcamak istemiyorum. Dogum basladiysada doguma enerji kalsin. Umarim dogru dusunuyorumdur

Dogru tabi agrilarin cogalmadikca yatip dinlenmeye bak kiz mi erkek mi rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin zaman gecmek bilmiyor...

Kiz canim tesekkur ederiz kizimla, seninki kizmi erkek mi? Dedigin gibi insallah ikimizede bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur...,bakalim bizimki geliomu , daha bekleriz bi 10 gun daha diyodum, hayirlisi.

Benimde kiz :)
Onlar gelecekleri zamani biliyorlar bizede anca beklemek düsüyor ama ben sonuna kadar beklesin istiyorum bana kilosu az geliyor hernekadar doktorum benim vücüduma göre normal desede :/

Kiz canim tesekkur ederiz kizimla, seninki kizmi erkek mi? Dedigin gibi insallah ikimizede bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur...,bakalim bizimki geliomu , daha bekleriz bi 10 gun daha diyodum, hayirlisi.
Ayy yeni gördüm tatlım kusura bakma :)
Evet geçen hafta oldum bende 2-3 gün sürdü akıntı. Önce çatıdan sonra kanlı akıntı geldi sonra kahveye döndü 2-3 gün sonra normal akıntım kendi rengine döndü. Bende çok heycanlandım ama malesef beklemeye devam :)

Onlar gelecekleri zamani biliyorlar bizede anca beklemek düsüyor ama ben sonuna kadar beklesin istiyorum bana kilosu az geliyor hernekadar doktorum benim vücüduma göre normal desede :/
Merhaba sende mi uyuyamıyorsun?
Az önce bi daldım yine ayıldım. Gece nöbetine devam. Ayrıca kilosu nasıl? Ve tam olarak kaçıncı haftan?

allah saglikla bagislasin sana canim kizini
kac su anda, dogdugunda 3-3.5 arasi olmasi gayet iyi bence

ayy ben maalesef demiyorum ya canim, biraz daha beklemesi iyi olur :))) agrim baya azaldi, umarim sendeki gibiolur ama sumuksu bi akinti devam ediyor, hic oyle degildi akinti. Bakalim artik :)

Kilosu suan 2200 36+6 eoktor 2600-2800 dogar diyo
benimki 2800-2900 diyo simdi ultrason, 3000-3500 arasi bekliyoruz.sizin melek biraz minnak kalmis, ama bence hic dert degil, dogunca iyice beslersin, bi hastalik olmasinda kilo dert degil, hatta dogumun kolay olur

Evet biraz minik ama doktor annesine cekmis diyo 1.58 im 50 kiloyla hamile kaldim simdi 60 kiloyum saglikli olsunlarda geri hal olur allahin izniyle

benimki 2800-2900 diyo simdi ultrason, 3000-3500 arasi bekliyoruz.sizin melek biraz minnak kalmis, ama bence hic dert degil, dogunca iyice beslersin, bi hastalik olmasinda kilo dert degil, hatta dogumun kolay olur

Evet biraz minik ama doktor annesine cekmis diyo 1.58 im 50 kiloyla hamile kaldim simdi 60 kiloyum saglikli olsunlarda geri hal olur allahin izniyle

Benimde tam 38+0 ken 3200 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…