- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
- 103
- Konu Sahibi merimericik
-
olmaz mi, 2 haftadi boyle yasiyorum benMerhaba hanımlar... 38+2 oldum bugün ve uyuyamıyorum. Dön dön dön yok... sabaha karşı uyuyorum ve nerdeyse öğleden sonra uyanıyorum. var mı uykusuz anneler? :)
oyle canim biliyorum oyle diolar ama catidan sonrada olabiliyormus bazen, doktor korkma olursa dedi ama bilemedimki simdi... Bakalim bekleyecem artikCanim koyu kahveler dogum habercisi :)
sabaha kadar bekliyim diyorum agrim artarsa gidecem,cok agrim yok cunku, zaten cok yorgunum, gereksiz yere enerji harcamak istemiyorum. Dogum basladiysada doguma enerji kalsin. Umarim dogru dusunuyorumdurAma normal kan rengindeyse hemen hastaneye gitmende fayda var daha bugün ebeyle bu konuyu konustuk sümüksü akintida nisan ola bilir bence dogumun yakin
Ayy yeni gördüm tatlım kusura bakma :)Kiz canimtesekkur ederiz kizimla, seninki kizmi erkek mi? Dedigin gibi insallah ikimizede bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olur ...,bakalim bizimki geliomu , daha bekleriz bi 10 gun daha diyodum, hayirlisi.
Merhaba sende mi uyuyamıyorsun?Benimde kiz :)
Onlar gelecekleri zamani biliyorlar bizede anca beklemek düsüyor ama ben sonuna kadar beklesin istiyorum bana kilosu az geliyor hernekadar doktorum benim vücüduma göre normal desede :/
allah saglikla bagislasin sana canim kiziniBenimde kiz :)
Onlar gelecekleri zamani biliyorlar bizede anca beklemek düsüyor ama ben sonuna kadar beklesin istiyorum bana kilosu az geliyor hernekadar doktorum benim vücüduma göre normal desede :/
ayy ben maalesef demiyorum ya canim, biraz daha beklemesi iyi olur :))) agrim baya azaldi, umarim sendeki gibiolur ama sumuksu bi akinti devam ediyor, hic oyle degildi akinti. Bakalim artik :)Ayy yeni gördüm tatlım kusura bakma :)
Evet geçen hafta oldum bende 2-3 gün sürdü akıntı. Önce çatıdan sonra kanlı akıntı geldi sonra kahveye döndü 2-3 gün sonra normal akıntım kendi rengine döndü. Bende çok heycanlandım ama malesef beklemeye devam :)
benimki 2800-2900 diyo simdi ultrason, 3000-3500 arasi bekliyoruz.sizin melek biraz minnak kalmis, ama bence hic dert degil, dogunca iyice beslersin, bi hastalik olmasinda kilo dert degil, hatta dogumun kolay olurKilosu suan 2200 36+6 eoktor 2600-2800 dogar diyo
benimki 2800-2900 diyo simdi ultrason, 3000-3500 arasi bekliyoruz.sizin melek biraz minnak kalmis, ama bence hic dert degil, dogunca iyice beslersin, bi hastalik olmasinda kilo dert degil, hatta dogumun kolay olur
Evet biraz minik ama doktor annesine cekmis diyo 1.58 im 50 kiloyla hamile kaldim simdi 60 kiloyum saglikli olsunlarda geri hal olur allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?