kızlar bişi soracağım size oğlum memede uyumaya bayılıyor ama uyanık olduğundada sürekli memede olmak istiyor bende yalancı memeye alıştırmaya karar verdim başlarda almadı bende az az şekere ve reçele batırıp verdim şimdi sanırım alıştı ama uykudada ağzında meme uyurken herhangi bişey olurmu acaba
Bence şekerli gıdalar ile alıştırman kötü olmuş çünki anne sütünden başka bişin tadını almamalı bebek hem ileriki yaşlarda şeker hastalığına sebebiyet veriyor bebekde ...
canım bunun azı çoğu olmaz :) 6 aya kadar neden sadece anne sütü diyorlar sürekli sanırım bugibi durumlar için :1rolleyes:
ben şöyle bişi düşündüm emziğe biraz anne sütü damlatsak nasıl olur acaba :uhm: bi denemek lazım :icecream: gerçi bizim sorunumuz yok emzikle alakalı ama canı sıkıldığında fırlatıp atar emziğini uykuya dalar emişi güçlensin diye vermiştik sıpa'cıma doğduğunda laelaelaelaelae
bizimki almadı emziği verince ağzının kenarına alıp çiğniyo
ayrıca şekerli bi şeye batırmakta hiç ii değil bence su bile vermeyin diyo doktorlar özellikle balı 1 yaşıdan önce vermeyin deniyo dikkatli olun kızlar