Uykuda Orgazm ,

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
İnsanlann uykuda cinsel tepkiler yaşayabildiği, bilinen bir gerçektir. En eski dini kitap olan Tevrat'da, uykusunda orgazma gelen adamın bu "pislikten" kurtulmak için yıkanmasını buyuran ayetler vardır. Ancak olay salt erkeğe özgüymüş gibi ele alınmaktadır.

Aslında 1950 ortalarına kadar kadınlarda da bu türden bir cinsel boşalma olduğu bilinmiyordu. Kinsey ve arkadaşlarının yaptığı araştırmalar ilk aydınlatıcı adımlar olmuştur. İrade dışı; uykuda orgazmlar özellikle erkeklerde hemen her zaman cinsel rüyalarla birlikte gerçekleşir. Uyku sırasında günlük çekingenliklerimiz ve öğrenilmiş denetimlerimiz, çok daha az etkin olduğundan birçok bilinçaltı dileklerimiz zararsız, simgesel biçimde rüya olarak ortaya çıkarlar. Bilinçli yasaklamaların etkisinin azalması, çoğu kimsenin, özellikle kadınların, uykuda çok daha hızlı orgazma gelmelerini de açıklar.
Bugün genellikle uykuda orgazmın gerekli ve sağlıklı olduğu hatta cinsel perhiz durumlarında "doğal" bir ikame yolu oluşturduğu düşünülür. Oysa Kinsey'in raporları bunun doğru olmadığını göstermektedir. Bu araştırma sonuçlarına göre; örneğin haftada birkaç kez cinsel birleşmeyle orgazma gelme olanağından yoksun kalan bir kadının uykusunda yaşadığı orgazm sayısı, yılda ancak birkaç kezlik bir artış göstermiştir. Oysa bazı kadınların uykuda orgazm sayıları, cinsel birleşmede orgazmlarının artmasıyla oranlı olarak artış göstermiştir. Yani aslında, uykuda orgazm insan vücudunun doğal bir işlevi olup, bilinçli cinsel eylemin ikamesi değildir.

alıntı

çok nadiren 2-3 ayda 1 defa belki... biz kadınların fiyolojik yapısı erkekler gibi değil. onlar kadar sık rüyada orgazm olabileceğimizi sanmıyorum.

ben hiç böyle birşey yaşamadım reel olarak yaşamak varken uykudaki orgazm ne kadar zevk verebilirki

canım normalde nasıl yasıyosun bende onu yasamadım bana anlatırmısın öğrenmekmek istiyorum.

bana da olur bazen ama nasıl olur diye sormayın çünkü bir formülü yok :) kabus görmek gibi ara sıra olabilecek tesadüfi bişii...

evet şekerim gerekiyor a.s

esas alınan cinsel birleşmeye özel o akıntının gelmesi bu konuda
akıntı geldiyse gusül edecek yazıyor

ama bayanlar için şöyle bi durum var:
yatış şeklinden dolayı (sırtüstü yatınca) geriye kaçma gibi bi durum olabiliyormuş
ama uyurken nasıl yattığını bilemezsin :sm_confused:
onun içinde uyandığındaki pozisyonu baz alınıyor
eğer sırt üstü yattıysa akıntı geri kaçmış olacağı için gusletmesi gerek
ama farklı bi şekilde mesela yüzüstü uyandın ama akıntı yoksa almana gerek kalmıyor

şahsen başıma gelmedi ama gelse sanırım pozisyona bakmadan içim rahat etsin diye guslederdim

ya aslında başıma gelince abdest alırım içim rahat etsin die,ama evde aseton yok o yüzden soruyum dedim. çok teşekkür ederim cevapladğını için a.s.

aslında başıma geldi.bekarken yanlız bu kadar bilgim yoktu.onun ne oldu evlendikten sonra öğrendim.cehaletimi maruz görün.
şimdi gerek yok evliyim.cinselliğide eşimden öğrendim.:asigim:

Nadirde olsa oluyor ama hiç sevmiyorum olmayı banyo zorunluluğu ama ilginç bir şekilde hamileyken eşimle ilişki yasaktı ve hergün uykuda oluyordum artık dua ediyordum yatmadan önce rüyalanmayayım diye o zamanlar çünkü kötü oluyodum hamileyim tüp bebk hergün banyo yapmamam lazım.. Birde transfer yapıldı ertesi gün rüyaandım mecbur girdim banyoya ... Erken doğum yaptım şimdi böyle bir sorunum yok... Sanırım eşimle birliktelik yaşamadığım için olabilri.. Ama iyi birşey değil yaa

malesef banyo zorunlulugu buyuk sorun ...tam okula gıdecekken uyanmıs oluyorsunuz banyo yapmasanız bır dert okula öle gıdılmez....dakkasında uyanmıssındır dersede gec kalabılme durumun var....arada nadıren olsa da problem

sizlere katılıyorum arkadaşlar ben de çok sık oluyorum bazen kızıyorum kendime neden diye ama bu bi fizyolojik bişi galiba nedenini bilmiyorum ama açıkçası güzel oluyo gerçeği gibi

bu saatte herkes uyurken ben size geç kalsamda konularda yazmak istiyorum kuşlar çünkü uyku tutmadı cicişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…