Arkadaşlar 1 ay önce 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim.Suları bittiği için erken doğumla aldilar yavrularimı acisi tarif edilemez çok zor günler geçirdim, aklımdan çikmiyorlar bazilarina göre abartiyormuşum geçmiş gitmiş nice analar yetişkin yavrularini kaybediyorlarmis benim ki de neymiş evladin büyüğü küçüğü olmaz ki ,çok canimi sıkıyo (kayinvalidem )çok laf vuruyo uyku uyuyamiyorum sinirimden kafama çok takıyorum herseyi , eşime söylemek istemiyorum annesi sonuç da bazen ister istemez surat yapıyorum kolay mi benim yaşadıklarım kadının her lafı batiyo bana çok isterdim hiç biseyi kafaya takmayim olmuyo uyku firari
Benimarkadaşım sen bariz bir travma yaşıyorsun. evladın küçüğü büyüğü elbet olmaz. senin çektiğin acıyı insanların anlamasını beklemekten ziyade bence sen ruh halini düzeltip kendini rahatlatmak için bir psikoloğa danış derim.
bana moral vereceği yerde moralimi bozuyor neler yaşadım hastanede kendisi de gördü normal doğum yaptirdilar suni sanci vererek benim lohusaligim 1 hafta sürermis geçermiş abartiyomusum benim ne çektiğimi en iyi rabbim bilir Allah bilsinarkadaşım sen bariz bir travma yaşıyorsun. evladın küçüğü büyüğü elbet olmaz. senin çektiğin acıyı insanların anlamasını beklemekten ziyade bence sen ruh halini düzeltip kendini rahatlatmak için bir psikoloğa danış derim.
Aynı şeyleri bende yaşadım canım. İkiz bebeklerimi kaybettim 5 ay oldu. Hala içim acıyo. Keşke yaşasalardı. Benimde kv laf soktu eş olacak adam beni suçladı neler yaşadım. Çok zor ve hâlâ atlatamadımBenim
bana moral vereceği yerde moralimi bozuyor neler yaşadım hastanede kendisi de gördü normal doğum yaptirdilar suni sanci vererek benim lohusaligim 1 hafta sürermis geçermiş abartiyomusum benim ne çektiğimi en iyi rabbim bilir Allah bilsin
hala suçluyorsun ama tatlım bunun bir sonu yok. sen kendini değiştir kimsenin ağzı torba değil ki büzesin. seni anlamasını bekleme belli ki edepsiz biri. sen onunla konuştukça seni anlamasını bekledikçe inadına yapacak hadsiz.Benim
bana moral vereceği yerde moralimi bozuyor neler yaşadım hastanede kendisi de gördü normal doğum yaptirdilar suni sanci vererek benim lohusaligim 1 hafta sürermis geçermiş abartiyomusum benim ne çektiğimi en iyi rabbim bilir Allah bilsin
bunları söyleyenler sana kendilerince teselli vermeye calısıyolardır evlatlarını kaybetmiş anneye başka ne söylenir kiArkadaşlar 1 ay önce 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim.Suları bittiği için erken doğumla aldilar yavrularimı acisi tarif edilemez çok zor günler geçirdim, aklımdan çikmiyorlar bazilarina göre abartiyormuşum geçmiş gitmiş nice analar yetişkin yavrularini kaybediyorlarmis benim ki de neymiş evladin büyüğü küçüğü olmaz ki ,çok canimi sıkıyo (kayinvalidem )çok laf vuruyo uyku uyuyamiyorum sinirimden kafama çok takıyorum herseyi , eşime söylemek istemiyorum annesi sonuç da bazen ister istemez surat yapıyorum kolay mi benim yaşadıklarım kadının her lafı batiyo bana çok isterdim hiç biseyi kafaya takmayim olmuyo uyku firari
Sizinde başınız sağolsunAynı şeyleri bende yaşadım canım. İkiz bebeklerimi kaybettim 5 ay oldu. Hala içim acıyo. Keşke yaşasalardı. Benimde kv laf soktu eş olacak adam beni suçladı neler yaşadım. Çok zor ve hâlâ atlatamadım
seni anlıyorum Allah yardımcın olsun.bol bol ya sabur ( sabır değil) cekeni öneririm.Rabbim yar ve yardımcın olsun.insanların dedikleri aslında doğru.bize düşün bol bol şükretmekArkadaşlar 1 ay önce 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim.Suları bittiği için erken doğumla aldilar yavrularimı acisi tarif edilemez çok zor günler geçirdim, aklımdan çikmiyorlar bazilarina göre abartiyormuşum geçmiş gitmiş nice analar yetişkin yavrularini kaybediyorlarmis benim ki de neymiş evladin büyüğü küçüğü olmaz ki ,çok canimi sıkıyo (kayinvalidem )çok laf vuruyo uyku uyuyamiyorum sinirimden kafama çok takıyorum herseyi , eşime söylemek istemiyorum annesi sonuç da bazen ister istemez surat yapıyorum kolay mi benim yaşadıklarım kadının her lafı batiyo bana çok isterdim hiç biseyi kafaya takmayim olmuyo uyku firari
Başınız sağ olsun.
Bir ay olmuş, henüz çok ama çok taze acınız...
Uykularınız ciddi bozulduysa, uzman desteği almaktan çekinmeyin.
Mümkün olduğunca kv ile görüşmeyin bu süre zarfında, canınızı sıkacak insanlardan uzak tutun kendinizi.
Sabırla atlatacaksınız bu dönemleri, ne yapalım, emir Allah'ın.
Acınız daim bu şiddette kalmayacak, kucağınız başka mutluluklarla dolacak...
İleriye bakmaya çalışın lütfen...
görünmemek mümkünmü eş var devre de o da neye aliniyosan kiziyosun yüzüne söyle diyo bana söyleme diyor bende eşimin yanında dedim kızdığım şeyleri ben öyle demedim diyip çıkıyor işin içinden Allaha havale ediyorumbaşınız sağolsun. bu kayınvalidelerin hiç mi biri normal olmaz ya. herkesin derdi kendine büyük, herkesin lohusalığı ayrı. ona ne oluyor? istersen 40 gün yas tutarsın istersen 40 ay.
sen kulaklarını tıka. mümkün olduğu kadar görüşme.
ah keşke görüsmemek mümkün değilbaşınız sağolsun. bu kayınvalidelerin hiç mi biri normal olmaz ya. herkesin derdi kendine büyük, herkesin lohusalığı ayrı. ona ne oluyor? istersen 40 gün yas tutarsın istersen 40 ay.
sen kulaklarını tıka. mümkün olduğu kadar görüşme.
Başın sağ olsun geçmiş olsun.Herkesin düşüncelerini söyleme şekli farklıdır.Kayınvaliden kendince sana teselli verirken,yanlış üslup kullanıyordur.Arkadaşlar 1 ay önce 5 aylik ikiz bebeklerimi kaybettim.Suları bittiği için erken doğumla aldilar yavrularimı acisi tarif edilemez çok zor günler geçirdim, aklımdan çikmiyorlar bazilarina göre abartiyormuşum geçmiş gitmiş nice analar yetişkin yavrularini kaybediyorlarmis benim ki de neymiş evladin büyüğü küçüğü olmaz ki ,çok canimi sıkıyo (kayinvalidem )çok laf vuruyo uyku uyuyamiyorum sinirimden kafama çok takıyorum herseyi , eşime söylemek istemiyorum annesi sonuç da bazen ister istemez surat yapıyorum kolay mi benim yaşadıklarım kadının her lafı batiyo bana çok isterdim hiç biseyi kafaya takmayim olmuyo uyku firari
Alindiğim nokta eltim ay şuram buram agriyo dediğinde vah yavrum ah canım benim doğumdan hemen sonra toparlanmami beklemesi ne kadar doğru ruhen değil fiziken hemen normal hayatima dönmeli bekliyor lohusaliğim çıkmadan inanın şimdi ben böyle dedim kıskanıyor sanarsiniz 3 günlük dünya kimi ne için kiskaniyim aldığımız nefes bile bizim değilken zoruma giden bu, benim acimi ruhen bedenen hafife almasıBaşın sağ olsun geçmiş olsun.Herkesin düşüncelerini söyleme şekli farklıdır.Kayınvaliden kendince sana teselli verirken,yanlış üslup kullanıyordur.
Herşey Allah tan.Zor bir süreç yaşamışsın.Evlatlarına üzülmen normal.Ama kayınvalidenin laflarını kafana takıp kendini üzmen,uykularının bölünesi kadar sorun etmen normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?