Uykusuz geceler

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Neden dir bilmiyorum ama uykularım kaçıyor. Geceleri uyanıp halusulasyonlar görüyorum. Sanki tepemde biri duruyor kollarını bağlamış bana bakıyor. Hesap sorar gibi bütün gün döndüm durdum

Neden dir bilmiyorum ama uykularım kaçıyor. Geceleri uyanıp halusulasyonlar görüyorum. Sanki tepemde biri duruyor kollarını bağlamış bana bakıyor. Hesap sorar gibi bütün gün döndüm durdum

Nasil yani?

Yani hayal görüyorum . Geceleri uykudan uyanıyorum saatlerce karşımda duran boş hayale bakıyorum sonra kalkıp ışığı açıyorum geri uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum

Bir doktora gittiniz mi? Bir de inancli biri iseniz yatarken ayetel kursi okumanizi oneririm.

Piskoloğa gidiyorum. Yanlizligin verdiği tedirginlik olarak düşünüyorum ama bütün hayatımı etkiliyor uykusuzluk

Işıkta uyuyamıyorum. Misofanya var bende ses sinir sistemimi bozuyor aslında tam cenqzelik bir insanım ama yaradan Rabbim almıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…