- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 18
- 38
- Konu Sahibi insanyavrusu
-
her gün 5-10 dakika uykusunu öne almayı deniyerek uyku saatini erkene çekebilirisniz ama gece uyunmaları devam ediyor benim kızım 1 yaşına girdi arkadaşımla 1 gün var aramızda o muhallaebi yedirip emziriyor akşam 10 da sabah 8 e kadar kalkmıyormuş bana ise bunlar hayal gibi geliyor gerçekten herkezin bebği farklı.ben kızıma daha parmağımı kaldırıyorum şş demeden ağlıyor çok alıngan sürekli etrafında pervaneyiz yemeği her şeyi saatli ağlamadan tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz ama gece acıkıyor son 15 gündür Allaha şükürki gece 1 kere beslenmeye kalkıyor 1 kerede su içmeye ama yatakta kıpır kıpır bazen yanlamasına dönüyor snirlenip uyanıyor geri uyut beslenme sayısı düşsesede yine bir bahane ile uyandırıyor bizi :)) ama Allaha şükür sağlıkları yerinde bir şekilde bu günlerde geçip büyüyecekler daha dün gibi onu bekleyişim şimdi kocaman oldu :)evet aynen öyle.ışte beni üzen de bu,uykuda büyüme hormonu çalışacak ama benim kızım o saatlerde sürekli ayakta oynuyor.
gündüz on gibi kalkar,1,2ye kadar ayakta yarım saat uyursa süper.
sonra 8,9da 1,2saat uyur ancak bir daha aynı döngü 3,4gibi uyur
yemesi emmesi çok şükür herşey yolunda doktoru neşesi yemesi yerinde ise takma her bebeğin bi karakteri var dedi.bunun için ilaç veriyormuş bazı doktorlar.açıkçası anneler kendi uykusuz kalmak istemediği için içiriyor bence onu.sorun yok dediği için almadım bile ilaç yok yere onu doldurmak istemediğimden.
ilginç bi bebek anlamiyorum..
evet aynen öyle.ışte beni üzen de bu,uykuda büyüme hormonu çalışacak ama benim kızım o saatlerde sürekli ayakta oynuyor.
gündüz on gibi kalkar,1,2ye kadar ayakta yarım saat uyursa süper.
sonra 8,9da 1,2saat uyur ancak bir daha aynı döngü 3,4gibi uyur
yemesi emmesi çok şükür herşey yolunda doktoru neşesi yemesi yerinde ise takma her bebeğin bi karakteri var dedi.bunun için ilaç veriyormuş bazı doktorlar.açıkçası anneler kendi uykusuz kalmak istemediği için içiriyor bence onu.sorun yok dediği için almadım bile ilaç yok yere onu doldurmak istemediğimden.
ilginç bi bebek anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?