kahvekolik Ya Hafiz! Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 8.159 6 156 İstanbul 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi leylek82 #7.161 PamukPrensesPathem .!.: amanında amanın kım gelmıssssssssssssssempatiksalakcinni amancıa kendıne dıkkat et cnmcım,Şenizcok sevındım ıyı olmasına kızınında mıray ay sen yazdıkca dogrcak gıbı oluyom ben kafamçokkarıştı allah yardımcın olsun ıns leylo kahve dımı reyyan mıray amancıa ıncım sumak tekrardan hepıcınızı opuyorummmmopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... a.s.:1hug: dimple2 .!.: amansi geçmiş olsun kuzu ama yanına gelecek kimse yokmu yaa çalışmıyosun demi artık kahve bacı resim komazsanız sizi havada parçalarım haa bi şekil kendünüzü göstertin pambik öpüyom senide dağlarkızınıda öpüyom bide laylayı leylo geçmişi okuduk heral ondan geciktim 3 çocukla nerelik olduğumu bende bilmiyom ama öbür dünyada bi joker hakkı tanısalar hiç fena olmaz :)) Genişletmek için tıkla... kız ben buluşma topiği açıp resim eklerlerse dedim. incim34 .!.: bu efeler hep böyle heralde benimkide efe ama çok sorunlu valla Genişletmek için tıkla... aa bi efe daha benim anladığım efeler yaramaz oluyor. evet evet.
PamukPrensesPathem .!.: amanında amanın kım gelmıssssssssssssssempatiksalakcinni amancıa kendıne dıkkat et cnmcım,Şenizcok sevındım ıyı olmasına kızınında mıray ay sen yazdıkca dogrcak gıbı oluyom ben kafamçokkarıştı allah yardımcın olsun ıns leylo kahve dımı reyyan mıray amancıa ıncım sumak tekrardan hepıcınızı opuyorummmmopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... a.s.:1hug: dimple2 .!.: amansi geçmiş olsun kuzu ama yanına gelecek kimse yokmu yaa çalışmıyosun demi artık kahve bacı resim komazsanız sizi havada parçalarım haa bi şekil kendünüzü göstertin pambik öpüyom senide dağlarkızınıda öpüyom bide laylayı leylo geçmişi okuduk heral ondan geciktim 3 çocukla nerelik olduğumu bende bilmiyom ama öbür dünyada bi joker hakkı tanısalar hiç fena olmaz :)) Genişletmek için tıkla... kız ben buluşma topiği açıp resim eklerlerse dedim. incim34 .!.: bu efeler hep böyle heralde benimkide efe ama çok sorunlu valla Genişletmek için tıkla... aa bi efe daha benim anladığım efeler yaramaz oluyor. evet evet.
pijema Hamd olsun.... Kayıtlı Üye 19 Aralık 2006 1.497 0 116 İstanbul 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi leylek82 #7.162 kızlarrrr nie bulamıom kimseyi ben ya amancia geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama allaha emanetler bebişler leylekim idolüm hoşgeldin dimim sen nasılsın annem
kızlarrrr nie bulamıom kimseyi ben ya amancia geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama allaha emanetler bebişler leylekim idolüm hoşgeldin dimim sen nasılsın annem
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.881 224.911 1.223 53 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi leylek82 #7.163 Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.