• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

hahah evettee kapıdan bacadan haberim yoktu sorunda orda zaten hahaa topiki yeni keşfettim yoksa gelirdimm her koşulda sempatiksalakcinni
artık bundan sonra bekleriz canım
bi giren alışkanlık yapıyo bizeolumunekankayizsmile

leylekcım cok gecmısler olsun
sen ıyles ole tutrsın hastalıga ıızn var
allah sıfa versın
sağol canım benim.

biz bu adamla tanıştığımızdan beri garip bir ilişki içindeyiz :)
nasıl bi ilişki şekerimaklinialirimsmile

hee valalhiii ben zor yetişiyorum cevaplara hahahah

anaa sen benim çeyiz topikinde olduğumu nerden biliyordunn akannehir
yahu bir iki girişimde bulundum topikimden çıkmak için baktım böyle burdaki gibi sıcak muhabbet yok mecbur kasldım öyle. ama bak cici insanları bulunca burakmıyorumm kuzucumm Şeniz

canım kayın validem görümcem falan yok zaten eşimin tarafından yok o yüzden baskı.
ee bizimkilerde gezin tozun erken daha diyor...
arkadaş çevresi falanda sallamıyoruz işin aslı...
stres yapma o zaman hiç olmazz akışına bırak bence :1hug:
bişey diycem kızma bana ama o çeyiz topiclerine o kadar sinir oluyorum ki. kadın bi tuzluk almış fotograf ekliyor, hatta onun için topic açıyor. evlilik hazırlığı faln değil şova dönmüş durumda. netten resim bulup ekleyenler de var ayrıca bence. çeyiz çeyiz diye deliren bi üye vardı, bundan 2 sene önce falan bir grubumuz vardı orayı öyle bir dağıttı ki, anlatamam. milleti birbirine küstürdü. belki o kızdan dolayı soğudum bu kadar. ne zaman çeyiz lafı duysam o kız gelir aklıma. sözüm meclisten dışarı, senin hangi topicte takıldığını bilmiyorum valla.

kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum az biraz derse bakıp sahur hazırlığına girişcem..
fırsat buldukça gelirim.
herkese iyi geceler hayırlı sahurlar...
ii geceler canım kolay gelsin

Bana kal geldi kızlar akannehir biraz dinleneyim gelirim.
ne oldu canımcım hayırdır?

madem 3 gecwdir takılıyordunuz beni niye çağırmadınız leynnn alsanaalsanasmile
biz önce sahur ve iftar sofralarında ne yapalım topiğindeydik. baktık geyiğe fazlaca meyilliyiz mapıs damından korkumuza burayı açtık da rahatladık :)

Çok teşekkür ederim.. Sen patiklerini hazırla gelir o teyzesi naniknanik
Valla ne biiyorsam ne öğreniyorsam yazmak isterim..
hep deneyimin önemli olduğu dönemler..
deneylimli annelere de ihtiyacım var şutarafagitti

ayy burcuların çeyiz topiği de tarikattı.
bende evlendiğim dönem bir iki şey yazmıştım onlarda bana hiç yokmuşum gibi davranmışlardı.
kendi aralarındaki etkileşim çok güzel ama dış dünyaya kırıcı oluyor biras
ay teyze olucam di mi opuyorumnanaktan duyması bile güzel opuyorumnanaktan
küçük şirin s veya küçük yağuşuklu zatı muhterem ne güzel olur, inşaallah opuyorumnanaktan
ben de senin tecrübelerini merak ediyorum hadi bakalım sositososito

küçük şirin s veya küçük yağuşuklu zatı muhterem ne güzel olur, inşaallah opuyorumnanaktan

bu kadar tatlı tatlı anlattıktan sonra derins hemen bebek çalışmalarına başlamazsa eğer ben de ne olıyımsırnaşık şey

bişey diycem kızma bana ama o çeyiz topiclerine o kadar sinir oluyorum ki. kadın bi tuzluk almış fotograf ekliyor, hatta onun için topic açıyor. evlilik hazırlığı faln değil şova dönmüş durumda. netten resim bulup ekleyenler de var ayrıca bence. çeyiz çeyiz diye deliren bi üye vardı, bundan 2 sene önce falan bir grubumuz vardı orayı öyle bir dağıttı ki, anlatamam. milleti birbirine küstürdü. belki o kızdan dolayı soğudum bu kadar. ne zaman çeyiz lafı duysam o kız gelir aklıma. sözüm meclisten dışarı, senin hangi topicte takıldığını bilmiyorum valla.

Kahveeeee aynı kız mı acaba kafamdaki kızla..?
çeyiz diye deliren üye evli di mi şimdi..?

ii geceler canım kolay gelsin

ne oldu canımcım hayırdır?

biz önce sahur ve iftar sofralarında ne yapalım topiğindeydik. baktık geyiğe fazlaca meyilliyiz mapıs damından korkumuza burayı açtık da rahatladık :)

hahaha çok tatlısın yaa mapıs korkusu heeekaydirigubbakcemile3

yok kuzucum ne darılıcam yerimseniben
biz gerçekten faydalı paylaşımlar içnideydik
ben bir sürü kişiyi peşimden sürükleyip alışveriş çılgınlığı yaptırdım kaydirigubbakcemile3
mesela sunset firmasının online sitesinde indirim yakalıyordum hurraa bütün kızlarr hücum ediyorduk falan güzel günlerdi gerçekten.
bahsettiğin kişi hakkında bir tahminim var bir adet grubu dağıtmayı başardı bir diğerinde izin vermedik mesaj olarak attım ismini bak bakalım aynı kişimi kuzucum

valla kahvecim komşumuzun eşine güvenirim.hani çok meecbur olmadan kimseye böyle bişey söylemezmiş zaten.
abdestinde namazında çok aklı selim bi insandır.
kendisi hem dahiliye doktoru hem de başhekim ama bana ısrarla tutma dedi ben de dinlemek zorunda kaldım
kendi doktorum beni takip eden o zaten baştan beri bırakmadı
çünki ilk tedaviye başladığımda eğer 1 ay geç gitseymişim siröz olcağımı söylemişti bana

canım tekrardan geçmiş olsun. Allah ailene bağışlamış seni. benim de tansiyonum düşüyor, kendiminkini dert bilirdim :çok üzgünüm:

geçmiş olsun leylek allah şifa versin
beni ekleyen eklemeyen herkese teşekkürlera.s.
bu arada sohbetler gayet güzel gidiyo bende bi ara sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum
daha doğrusu o konu hakkında fikir almak istiyorum
topik açıcaktım ama kırgır konusu olur diye açmıyorum
azda olsa tanıyorum hem cinslerimisempatiksalakcinni

Senin iki evladın mı vardı nikoncan ..?

Kayınvalidem aradı işte bebek vs soruyor zat ı muhterem o da cvp veriyor.
kardeşim var onu evlendir o yapsın diyor..
olmaz sizinki çok güzel olacak onu çok merak ediyorum diyor :kedi:
bayıldım o lafına tek lafıyla mutlu etti beni..

aksam ustu gırebılıorum
gec kalkıorumdasempatiksalakcinni

baya olmus canm ne guzel
bı yastıukta nıce senelre

tememm anlaşıldıııı sempatiksalakcinni
bu arada sohbetler gayet güzel gidiyo bende bi ara sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum

haydii sor sorr sorrr kaydirigubbakcemile5

ayy merak ettim..?

canım tekrardan geçmiş olsun. Allah ailene bağışlamış seni. benim de tansiyonum düşüyor, kendiminkini dert bilirdim :çok üzgünüm:

aa öyle deme kahvem
bak dikkat et.tansiyon düşmesi esas hamileyken sorun oluyor
çok iyi beslen
bu tür inmeler sonra yüksek tansiyona çeviriyor genelde
bak o komşum dediki sahurda bol protein almak lazımmış
bu yüzden bikaç tane köfte ya da tavuk
ya da bol peynirli beslenmek lazımmış
Allah razı olsun canım benim şükür atlattık iyice kötülemeden:teytey:

Back
X