Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Uykusuzum ..

Varsa benim gibi uykusuz , canı sıkılanı falan buyursunlar sohbete..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumam gerek ama uykum yok :)
Bende burdayım :)
Topiğin hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim .. =) Hoşgeldin Düş.. Geceleri,gündüz gibi yaşamaya başladım.. Uykum gelmez oldu.. Geçenlerde arkadaşın teki uyku getiren bir çay önerdi ama adı aklımda değil hatırlatmalarıma eklemiştim . Seninde uyku problemin varsa sanada önerebilirim .

benimde koca horul horul uyuyor ben yine uykusuzum

Valla ben sabah 6'lara 7'lere kadar ayaktayım. Yok bu uyku bana bir türlü uğramıyor. Uyuyamıyorum ben.. Kedi gibi kıvrılıp o sıcacık yatağımda uyumak isterdim şimdi ama ne yazık ki yine ayaktayım bayan kuş misali..

Hoşbuldum :)
Her zaman uyku sorunum yok ama ara ara uyuyamıyorum :)
Çay önerini hemen not defterime kaydederim hayır demem :)

bilmem mi kuzu.
bugün uykum var ama nasıl olduysa
:44:

Çok uyuyorsun bu aralar belki de ondan uykun gelmiştir. Çok uyuyanın çok uykusu gelirmiş derler ya .. Abla birşey soracağım sence o ikinci sorunun cevabı d mi yoksa c mi ? Bana c gibi geliyor .. Ama tabi sen daha iyi bilirsin ..

yine karnım zil calıyor.
yemeden uyumak istiyorum.
yemege bile üseniyorum su an

kuzu o konuları gecen yıldan hatırladıgım kadarıyla d ama unutmus da olabilirim.
daha calısamadım.
c benım de aklıma geldi ama d dedim öyle

Hoşbuldum :)
Her zaman uyku sorunum yok ama ara ara uyuyamıyorum :)
Çay önerini hemen not defterime kaydederim hayır demem :)

Benim çayla pek aram yok . Arkadaşın teki melisa çayını önerdi. Ne kadar doğrudur bilemem ama denemekte fayda var. Bir zararı olacağını sanmıyorum . Gerçi ben bu çayı içeceğime bir kase yoğurdu yemeyi tercih ederim.. =)

yine karnım zil calıyor.
yemeden uyumak istiyorum.
yemege bile üseniyorum su an

Şu sıralar bende çok yemek yemeğe başladım havalardan olsa gerek insan dışarı çıkamayınca eve kapanıyor ve can sıkıntısından sürekli birşeyler yeme isteği geliyor..

bugün bizimkilerden kimse yok heralde online olan?
pek bakamadım gerçi ama uyurum az sonra diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…