- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
kuzu o konuları gecen yıldan hatırladıgım kadarıyla d ama unutmus da olabilirim.
daha calısamadım.
c benım de aklıma geldi ama d dedim öyle
12'ye kadar bazende 3.. Yetiyor bana . 2 saat aralıksız uyusam iki gün ayakta dururum. Durmuşluğumda var zatem.. =)
yine karnım zil calıyor.
yemeden uyumak istiyorum.
yemege bile üseniyorum su an
Benim çayla pek aram yok . Arkadaşın teki melisa çayını önerdi. Ne kadar doğrudur bilemem ama denemekte fayda var. Bir zararı olacağını sanmıyorum . Gerçi ben bu çayı içeceğime bir kase yoğurdu yemeyi tercih ederim.. =)
Benim rehberlikle hiç alakam yok ama az çok herkes çözer o soruları .. Bir kaçtane sitelerden edinmiş olduğum bilgilere dayanarak birinci soruyu cevapladım . Onda hemfikiriz zaten ama ikinci soruda ayrı düştük . Bana c gibi geldi ablacım,ama senin dediğin daha uygun sanki.. :44:
bugün bizimkilerden kimse yok heralde online olan?
pek bakamadım gerçi ama uyurum az sonra diye
Yoklar canım biforu bekliyorum özledim yahu onu .. =) Banı acaba bu gece açılır mı ki ? bir gün mü uzaklaştırma almıştı
yine karnım zil calıyor.
yemeden uyumak istiyorum.
yemege bile üseniyorum su an
aklima yine yemek dusurdunhic ac degilim ama biri yemek diyince benimde yiyesim geliyor
Ben bitki çaylarının tadını sevmesem de içerim
Okurum netten bişeylere iyi geldiğini öğrendiysem hemen gidip alırım tadı kötüymüş pek umursamam içerim yani sorun yok :)
Melisa çayını da alıp denicem :)
Yemek yemek mi :)
Bende acıktığımı hissettim şimdi
Bi şeyler atıştırsam iyi olur, olur da kilolarımda alıp başını gidicek diye ödüm kopuyor :)
Yemek yemek mi :)
Bende acıktığımı hissettim şimdi
Bi şeyler atıştırsam iyi olur, olur da kilolarımda alıp başını gidicek diye ödüm kopuyor :)
bende kaç gündür sabahlıyorum kızım da uyumadıgı için buralara takılıyorum.
hadi ben hamileyim ordan bi torpilim var ben kendim icin degil bebis icin yiyorum
hmmm oldu o zaman
Bizlerde ilerde olacak bebişlerimiz için sağlıklı bir bünye oluşturmaya çalışıyoruz beslenerek.. =)
hmmm oldu o zaman
​Uykusuzlara hoşgeldiniz o vakit.. =)
Kırmızı ,yeşil ve böğürtlen çaylarını denediğimde damak zevkimin bozulduğu hissine kapılmıştım.. =) Bana göre değil bu çaylar.. Şimdiden afiyet olsun .. =) Ayrıca senin şu az önceki konun vardı ya o durum için böğürtlen çayı birebir.. Bunuda bir arkadaşım önermişti.. Belkide doğal şeyleri kullanmış olsaydım daha kısa sürede bünyem toparlanacaktı. Ama gel gör ki ben ilaçları kullanmayı seçtim.
ya benim de ödüm kopsaydı keske ama yok
üşeniyorum su saatte ya yemeye
eyvallah :) hoşbulduk
gerçı kızım olmadan da böyleydim,gecelerı ayakta gündüzleri de yatak ta.
Tabi böyle geceleri çok yemek yiyerek ne kadar sağlıklı olabiliriz orası tartışılır.. Bu arada kız mı erkek mi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?