Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

kuzu o konuları gecen yıldan hatırladıgım kadarıyla d ama unutmus da olabilirim.
daha calısamadım.
c benım de aklıma geldi ama d dedim öyle

Benim rehberlikle hiç alakam yok ama az çok herkes çözer o soruları .. Bir kaçtane sitelerden edinmiş olduğum bilgilere dayanarak birinci soruyu cevapladım . Onda hemfikiriz zaten ama ikinci soruda ayrı düştük . Bana c gibi geldi ablacım,ama senin dediğin daha uygun sanki..
:44:

yine karnım zil calıyor.
yemeden uyumak istiyorum.
yemege bile üseniyorum su an

Ben bitki çaylarının tadını sevmesem de içerim
Okurum netten bişeylere iyi geldiğini öğrendiysem hemen gidip alırım tadı kötüymüş pek umursamam içerim yani sorun yok :)
Melisa çayını da alıp denicem :)

bilmem ki kuzu tubish cevabını yazınca bakarız.
ben de cok emin degilim aslında

yine karnım zil calıyor.
yemeden uyumak istiyorum.
yemege bile üseniyorum su an

aklima yine yemek dusurdun hic ac degilim ama biri yemek diyince benimde yiyesim geliyor

Yemek yemek mi :)
Bende acıktığımı hissettim şimdi
Bi şeyler atıştırsam iyi olur, olur da kilolarımda alıp başını gidicek diye ödüm kopuyor :)

Kırmızı ,yeşil ve böğürtlen çaylarını denediğimde damak zevkimin bozulduğu hissine kapılmıştım.. =) Bana göre değil bu çaylar.. Şimdiden afiyet olsun .. =) Ayrıca senin şu az önceki konun vardı ya o durum için böğürtlen çayı birebir.. Bunuda bir arkadaşım önermişti.. Belkide doğal şeyleri kullanmış olsaydım daha kısa sürede bünyem toparlanacaktı. Ama gel gör ki ben ilaçları kullanmayı seçtim.

bende kaç gündür sabahlıyorum kızım da uyumadıgı için buralara takılıyorum.

Yemek yemek mi :)
Bende acıktığımı hissettim şimdi
Bi şeyler atıştırsam iyi olur, olur da kilolarımda alıp başını gidicek diye ödüm kopuyor :)

ya benim de ödüm kopsaydı keske ama yok
üşeniyorum su saatte ya yemeye

Sağol teşekkür ederim :)
Bende doktora gitmeyi sevmediğimden bitki çayı içiyorum :) zaten suda içemem bende günlük sıvı ihtiyacımı bu şekilde karşılıyorum :26: Böğürtlen çayını içmiştim bi kaç kere ama onu içerken tüylerim diken diken oluyor ekşi geliyor bana tadı ama sorun yok daha kötü tada sahip olanlarınıda içtim:)

ya benim de ödüm kopsaydı keske ama yok
üşeniyorum su saatte ya yemeye

Ben üşenmedim ve kalktım gittim bişiler koydum tabağa hem pc hem yemek :)
Vee geri dönüşüm kutusu selülitle ve kiloyla doluyor şu an ama canım yemek istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…