Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Şahsen mağaza mağaza dolaşmaktan neredeyse haz etmem diyebilirim.. 3 mağazadan sonra afakanlar basar
Benim aldığım gibi ilk işim yıkamak olur, o ter olayını bırak; yerlere de düşüyor ıığğğyyy

Bencede öyle olmalı ve yapılmalı zaten . Benim yaptığımı duysan gülersin . Ben mesela , alışverişe çıkmadan bir gün öncesinde akşam vakti çıkarım . Mağazaları dolaşırım . Beğendiğim parçaları kıyıya köşeye sokuştururum . Ertesi sabahta belirlediklerimi gider alırım . Niye bakarken almıyorsun diyeceksin ? Bir yere girdim mi takılı kalıyorum, farklı yerlere bakıp indirimleri takip etmek ve onlardan faydalanmak daha mantıklı geliyor bana ..

kızlar evet bende takılırım o konuya.. pek de sevmem bu sebeple denemeyı kıyafet ama denemeden de alınmıyor(

Benım de takıntılı olduğum bi konu şu.. malum kış geldi şimdi otobuslerin vs camları içerıdeki sıcaklıktan bugu oluyor. camı silerdim eskiden dışarıyı göreyım diye ama şimdi dokunamıyorum bile.. kaç kişinin nefesi yapışıyor oraya o buğuyu yapmak için. ayyyy fena oldum bile ..

Mantıklı ama yaptığın şey takdir ettim O sokuşturma olayını da başkası gidip almasın diye yaparız çoğu kere

Kendi nefsinde camda olduğundan pekte kirli sayılmıyordur hı =) Onu bende yapardım. Beni daraltan otobüslerin havalandırılmaması . Camlı yada klimalı otobüsler varsa, adam klimasını açmaya üşenüyor. Camlı olanlarda hala varsa onlarda camı açık tutmaktan çekiniyor . Neymiş efendim millet üşüyormuşta , içeri su giriyormuşta . Lan havasızlıktan ölüyoruz be!

Ya da o kalabalık, soğuk ve havasız ortamda cam açamayıp, bilimum ter kokusuna maruz kalmak

aynen valla hemen arkadan bi sess... kızım kapayıver şu camıı,hasta olucazzz.. diğer türlü olmayacak sankii..kimin nefesi kimin nefesinde belli değil...mikroplarrrrrrrrr ıyyyyyyyyyyyyy...

gece gece bu ne muhabbet böle yaaa

Heşeyin suçlusu benim
:26: tamam kızma ben açtım mevzuyu bir mağadan bir otobüse geldik ya helal olsun bize

yok canım onu demek istemedim. bi konuyu alıp ordan buraya burdan oraya sooonnraaaa öte tarafa atarızzzz. bizim dilimize düşen yanmışş yanii kendini her an başka bi konunun ortasında buluverir

Bizim huyumuzdur konuyu saptırmak .
İki üç gün bizle takıl emin ol bizi geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…