Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

10 yıldır beraberiz. 2 yıldır da nişanlıyız da ondan cnm

Oy maşallah 12 yıldır birliktesiniz demek , 8 yıl öncesinde nişanla düğün aradan çıksaydı şu an evliydiniz . Beklemenizin özel bir sebebi mi var yoksa maddi şartlarınız mı el vermiyor . Çok özelse cevaplamak zorunda değilsiniz. Muhabbet olsun diye soruyorum

toplamda 10 yıl cnm yalnış yazmışım... bekledik çünkü 2 yıl önceye kadar ben istemiyordumm. rahattım baba evinde . geçen yaz yapalım dedik bişeyler. 3 cenaze verdik olmadı.. şimdi şimdi ufak ufak toparlamaya çalışıyoruz cnm. maddi şartlar da önemli tabii..yardımcı olanımız yok çünkü.

Bilmez miyim üzüldüm başınız sağolsun . Baba evi rahat olan var olmayan var , ilk defa nişan istemeyen biriyle karşılaşıyotum .. İnşallah işleriniz rast gider de evlenirsiniz biran önce

sağol cnm.. evlilik ayrı bır sorumluluk istıyor ben kucuk yastan berı çok fazla sorumluluk aldığım için daha fazlasını istemedim herhalde. böyle rahat gelmişti..

evet öyle oldu. annemi bırakmak çok zor geliyodu birde kardeşimi.. (babamı 1999 da kaybettık de. )

onları yalnız bırakmaya gönlüm razı gelmiyordu. ama annem bizi bıraktı 9 ay önce. rahmetli oldu..

evet öyle oldu. annemi bırakmak çok zor geliyodu birde kardeşimi.. (babamı 1999 da kaybettık de. )

onları yalnız bırakmaya gönlüm razı gelmiyordu. ama annem bizi bıraktı 9 ay önce. rahmetli oldu..

mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar . yaranı deşmek istemezdim bilseydim bu kadar irdelemezdim

sağol cnm. hayat işteee.. sen neyi düşünürken neler geliyor başına... herkes başka bir hikaye işte..

neyse cnm ben kaçıyorum.yoksa akşama kadar uyurum valla..evin işleri beni bekler yarın..

Kimse kalmadığına göre bana müsade , yarın kaldığımız yerden devam ederiz topik sakinleri... Uyuyacak olanlara iyi uykular , sabahlayacak olanlarada hayırlı sabahlar .. Ben filme kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…