- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.301
valla bende şaşırmadım desem yalan olur resmi patt diye göruncee
Melez sen lilinin dediğine bakma o seni yanlış yönlendiriyor sen dinle beni bak sardunya ayakkabı konusunda beni dinledi sende beni dinle koyu kahveye boyattır saçlarını
Melez sen lilinin dediğine bakma o seni yanlış yönlendiriyor sen dinle beni bak sardunya ayakkabı konusunda beni dinledi sende beni dinle koyu kahveye boyattır saçlarını
kızlar ben akçıyorum şimdilik. yemek hazırlayayım,yıyelım de dizi başlayacak .(kayıp şehir).yemek işi çıksın aradan
sonaaaa görüşürüz..
kızlar ben akçıyorum şimdilik. yemek hazırlayayım,yıyelım de dizi başlayacak .(kayıp şehir).yemek işi çıksın aradan
sonaaaa görüşürüz..
Evet canım öteki tarafımla yiyodum orda da kanal tedavili dişim vardı bugün o ağrıyo bide ne taraftan yiyeceğimi şaşırdım yaa
İşte o yüzden ağlıommm .. dişçiye gitmektennn :83:
Sağol canım hayır almadım yaa..
İlle gel bana çat diyo yaaaaaaaaaa
Afiyet olsun kuzum gece gel hağğğ sensiz olmaz buralar kayıp şehrim
gelmem mii ayıpsın.. şimdilik öpüldünüz kuzucuklar..
Sana küsüm ben tamam mı !
Aboooooovvvvvv niyemiş o gııııı
Saol tatlım
3 farklı renk oldu listemde eyvah eyvahYine karar veremicem galiba
Sen daha iyi bilirsin ! Dün aradım beni meşgule bile vermedin öküz ! Neymiş efendim telefonu şarjdaymış !
Sen daha iyi bilirsin ! Dün aradım beni meşgule bile vermedin öküz ! Neymiş efendim telefonu şarjdaymış !
Merhaba siteye yeni üye oldum. Ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. Haftada 5 veya 3 gün gelecek, ev temizliği, rutin işler, ütü , yemek gibi konularda yardımcı olacak, tecrübeli referanslı bayan çalışan arıyorum. Evimiz maltepe sahilyolunda apartman dairesidir. İlgilenenler bana lütfen mesaj atsın.
Merhaba siteye yeni üye oldum. Ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. Haftada 5 veya 3 gün gelecek, ev temizliği, rutin işler, ütü , yemek gibi konularda yardımcı olacak, tecrübeli referanslı bayan çalışan arıyorum. Evimiz maltepe sahilyolunda apartman dairesidir. İlgilenenler bana lütfen mesaj atsın.
bak kaşım gözüm kara diyosun acı kahvede çok güzel olur marganın dediği gimi
Yok canım sağol sağol..
Kuzu valla şarjdaydı yalan mı sölicem .. Görmedim sessizde hep
Ayrıca ben utanırım konuşmaya :78::78::78:
Elim ayağıma dolanır :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?