- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.501
amin tatlım.çok teşekkürler.Allah inşallah hepimize mutlu olmayı nasip etsin...sen evli misin?
amin canım bende tşkr ederim güzel dileklerin için
evet bende 2 senelik evliyim
ne güzel...Allah daha nice mutlu 2 yıllar göstersin...çocuğun var mı
aminnn, cümlemize..
yok canım maalesef yok..
ama çok istiyorum inş olur
inşallah olur canım yaa...Allah hayırlısını versin inşallah
Ben bu saatlerde pek kalkmazdım ama zorla ev oturmasına çağırıldım ..
Ne güzel uyuyordum yahu
Neyse,selamlar herkese
Hepinizi özledim , bir süre daha yokum
Dibin notunu buraya yazacağım şu 10 dakika engeli yüzünden hepinize teker teker mesaj atamıyorum ..
Paris doğum vakti gelmiş şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun kuzum. Miniği merak ediyorum Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin ufaklığa.. =)
LiLi'm kedin isteğinle banlanmışsın,keşke yapmasaydın bak tatilde geldi çattı,canın sıkıldığında ararsın buraları. Kulaklarını ben telefondanda çınlatırım..=)
Sardunya,çizmelerin gelmiştir umarım,iyi günlerde kullan ve karda kayıpta düşme hağğ , senide özledim kuzu =)
Ardemir,seni sabah akşam rahatsız ediyorum. Bana defol git be diyeceksin diye korkuyorum .. =)
Düş,dönerken sana sana bitki çaylarıyla ilgili ne kadar bilgi varsa , o bilgileri edinmiş bir şekilde karşına çıkacağım
Hağğğğ kk enlerinde oy kullananız var mı ? Oy toplamak yada istemek topiclerde yasak mı değil mi bilmiyorum ama ben buradan bir istekte bulunacağım
KK'nın enlerinde En iyi çıkış yapan üye ve en şair ruhlu üye diye bir bölüm varmış. Hepimiz ausencia'ya oy veriyoruz ! vermeyeni topiğime almam:26: gelincede kim vermemişse onun başına bela olurum ona göre
Haydi kolay gele
kuzum hoşgeldin...
dileklerin için tşkr ederim, duygular karşılıklı, bende seni çok özlediimmm
Hoşbulduk canım özledim valla buraları.. Neler yapıyorsun =) İyi misin ?
bende özledim canım, maalesef lili iptal etti üyeliğini ben onada çok üzüldüm ama msn'den görüşüyoruz, bide nosunu aldım aradım açmadı konuşmadı utanıyo
canım yaa..
bende 2 gündür rahatsızdım bugün birazdaha iyim işte. sen neler yaptın çok özlettin kendini yaa
Biliyorum üyelik iptali istediğini ,bende aradığımda açmıyor konuşmaktan hoşlanmıyormuş . Ama bir keresinde konuşmuştum. O güzel sesini bizden esirgiyor çekelim köşeye saçını başını yolalım sarduş .. Çok geçmiş olsun iyisindir inşallah ? Ben pek bir şey yapmadım ev oturmalarıydı oraydı buraydı gezdim durdum . Bende özledim... Kız geldi mi ayakkabıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?