Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Sesim kısılmaz mı ya bağır bağır bir yere kadarr
Hoşbuldumm
Ne yapıyorsunuz?

Ondan diyorum artık susta parmakların çalışsın diye. =) Ne yapayım be güzelim oturuyorum daha doğrusu laptopla rahat bir oturuş şekli bulmaya çalışıyorum kendime . Her tarafım ağrıdı valla

Ondan diyorum artık susta parmakların çalışsın diye. =) Ne yapayım be güzelim oturuyorum daha doğrusu laptopla rahat bir oturuş şekli bulmaya çalışıyorum kendime . Her tarafım ağrıdı valla

Seninki yine iyi laptop var
Benim o da yok masaüstü bir külüstür var,
Sandalyenin üstünde taş tutmamak için konulmuş bir yastık,
Ama yastığın da şekli bozuk ve otururken acı çekiyorsun

Seninki yine iyi laptop var
Benim o da yok masaüstü bir külüstür var,
Sandalyenin üstünde taş tutmamak için konulmuş bir yastık,
Ama yastığın da şekli bozuk ve otururken acı çekiyorsun

Emin ol sabit pcler bu laptoplardan daha rahat bence , bundada her tarafı tutuluyor insanın kambur olucam yakındaa

Kıyamam yaa yaşasın emektar bilgisayarlar diyoruumm
Eee günün nasıldı neler yaptın uykusuz ve işsiz

Sabahın bir köründe yatıp gündüz uyumaya çalıştım ama gürültüden sesten uyuyamadım ..Bütün gün pc başındaydım ,arkadaşlarla lafladım durdum ve müzik dinledim . Şimdide de ne yapsam diye düşünüyorum :26:

Sen de kitap oku, kitap topiğine girmek bile değiştirdi dünyamı,
Vaay beee

Hiç çıkıp hava almadın mı bunalmadın mı

Sen de kitap oku, kitap topiğine girmek bile değiştirdi dünyamı,
Vaay beee

Hiç çıkıp hava almadın mı bunalmadın mı

Ben zaten kitap dünyasının ve film dünyasının içindeyim kuzum okuduğum güzel polisiye dram bilim kurgu tadında kitaplarım var.. Hayır niye sıkılayım ki ? Dışarı davet etti bugun arkadaşlarım fakat inanır mısın bu soğuk havada hazırlanıpta dışarı çıkmaya üşendim..

Ben evimde mutluyum canım sıkılmıyor , dışarı çıkacak olanıda evime çağırıyorum alıyoruz kahvelerimizi sohbetin tadına doymuyoruz hı bir de kahveler tabi.. =)

E zamanında o kadar çok gezdim ki artık dışarıdan soğudum ben
:26:

Aleykumselam hoşgeldin mathilda .. Her yılın sonunda bu yılı hiç sevmedim dedim . Bu yılı çok sevdim diyeceğim yıl hangi yıl olacak gerçekten çok merak ediyorum
:26:

2013 bizim yılımız olur inşallah
Eğer beklentilerimi gerçekleştirebilirsem belkide istediğim yıl 2013 olucak benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…