- 26 Ağustos 2012
- 5.081
- 1.466
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.681
Tembel ve uykusuz olduğun anlaşılıyor burdan kitap kurdu seni =) Hoşgeldin .. Şarkı söylemekten sesin kısılmadı mı ? Biraz parmaklarn çalışsın
Sesim kısılmaz mı ya bağır bağır bir yere kadarr
Hoşbuldumm
Ne yapıyorsunuz?
Ondan diyorum artık susta parmakların çalışsın diye. =) Ne yapayım be güzelim oturuyorum daha doğrusu laptopla rahat bir oturuş şekli bulmaya çalışıyorum kendime . Her tarafım ağrıdı valla
Seninki yine iyi laptop var
Benim o da yok masaüstü bir külüstür var,
Sandalyenin üstünde taş tutmamak için konulmuş bir yastık,
Ama yastığın da şekli bozuk ve otururken acı çekiyorsun
Emin ol sabit pcler bu laptoplardan daha rahat bence , bundada her tarafı tutuluyor insanın kambur olucam yakındaa
Kıyamam yaa yaşasın emektar bilgisayarlar diyoruumm
Eee günün nasıldı neler yaptın uykusuz ve işsiz
Sabahın bir köründe yatıp gündüz uyumaya çalıştım ama gürültüden sesten uyuyamadım ..Bütün gün pc başındaydım ,arkadaşlarla lafladım durdum ve müzik dinledim . Şimdide de ne yapsam diye düşünüyorum :26:
Sen de kitap oku, kitap topiğine girmek bile değiştirdi dünyamı,
Vaay beee
Hiç çıkıp hava almadın mı bunalmadın mı
Yeni yılada birşey kalmadı off...
Selaaaam
Yeni yıla da kalmasın bir şey zaten bitsin bu yıl ya hiç sevmedim 2012yi ben zaten
Aleykumselam hoşgeldin mathilda .. Her yılın sonunda bu yılı hiç sevmedim dedim . Bu yılı çok sevdim diyeceğim yıl hangi yıl olacak gerçekten çok merak ediyorum :26:
Maşallah , sen benide geçmişsin sabahlamak konusunda.. Şimdi kesin uyuyorsundur , cümleye gelince biraz daha zorlarsan olacak
o saatte ancak o kadar kurabildim cümleyi
yok ya uyumadım o saatte kadar :)))
2013 bizim yılımız olur inşallah
Eğer beklentilerimi gerçekleştirebilirsem belkide istediğim yıl 2013 olucak benim de
günaydın margişimm napıyon nasılsınnn kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?