Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

beni konusuna davet eden kibar ve sıcakkanlı yeni arkadaşıma merhabalar diyeyim dedim bende:)

Merhaba hoşgeldin , eeeee sen dalaşalım diyince bende buyur etmek zorunda kaldım =) O kızıda mı buraya davet etsem ne ..

Önce kavga ettik sonra barıştık ..

Ah birde senin o mesajın yok mu ,gülmekten öldürüyordu beni ..

Kız bizim tartışmamızdan zevk alıyormuşta bizim haberimiz yokmuş

Napıyorsun ,gece giricen herhalde yoksun ortalarda

kizim dun yaptim bugun icin yarin ne yemek yaparim bilmem bakalim sabah ola hayrola

yok yagmur ve firtina var

Bir yemeği sıcak sıcak taze teze yemek varken niye bir gün önceden yapıo ,ertesi gün yiyorsun ..

Benim bildiğim saat 5 oldumu kadın girer mutfağa o akşam ki yemek yapılır ..

Seni uyanık , burada daha çok vakit geçirebilmek için geceden yapıyorsun demi yemeklerini

geceden yapmadum nohutlari hasladim yapmaktan vazgectim o dedigin saatte yaptim taaaammi

bütün aşklar kavgayla başlarmış...ben bir giriyorum bir çıkıyorum.kurslarım var arada evde olunca arada giriyorum çok oturmaya dayanamıyrm bilgsyr başında.
ayrıca evet birileri tartşnca aksiyon oluyor çok zevkli .hatta tartşan bensem tadından yenmez

Seni seni , sen kendini düşünüyorsun değil mi =) Ah bir aksiyon olsada , gülsem eğlensem derdindesin .. .

E tabi hayat monoton olunca herkes ister bir aksiyon sende haklısın ..

Biz orda tartışırken , ordan kıs kıs gülüyordun gördüm !

Ne kursuna gidiyorsun bakalım ? Benimde senaryo yazma çalışmalarına başlamam lazım ama hala topicteyiiiiiimmmmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:

benim kardeşimde tiyotra için senoryo yazıyor. bende hafta içi üds kursuna hafta sonu genel ing kursuna gdyrm. bunaldım ikisindende offf .

benim kardeşimde tiyotra için senoryo yazıyor. bende hafta içi üds kursuna hafta sonu genel ing kursuna gdyrm. bunaldım ikisindende offf .

Bunaldıkça gel benim başımın etini yeeeee . Yazsın yazsın , bende senaryo danışmanlığı yapan bir abladan örnekler aldım onları inceliyorum . Kendi başladığımıda ona attım beğendi..

Bir işe koyulduk hadi hayırlısı .. (= Grip olacağım herhalde burnumun içi yanıyor

Merhaba kızlar
Dan diye daldım konuya :)

Tatlım hadi bakalım merakla bekleniyorsun

Grip içinde direk ablalık yapayim bari

Acil C Vitaminine ağırlık ver aman aman diyeyim grip salgını var
bendenmı bulaştı kız yoksa

Ben hasta olmak istemiyordum ama =( Benim romandaki kızı grip mi etsem ne yapsam

Bu arada hoşgeldin elifim.. Dalgınlığıma geldi hoşgeldin diyemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…