- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.741
kizim dun yaptim bugun icinDün yapmamışmıydın onu ?afiyet olsun şişirmiştir o seni şimdi
Kar yağdı mı oraya :26:
beni konusuna davet eden kibar ve sıcakkanlı yeni arkadaşıma merhabalar diyeyim dedim bende:)
günaydınn margamm
nasılsın kuzum
kizim dun yaptim bugun icinyarin ne yemek yaparim bilmem bakalim sabah ola hayrola
yok yagmur ve firtina var
Bir yemeği sıcak sıcak taze teze yemek varken niye bir gün önceden yapıo ,ertesi gün yiyorsun ..
Benim bildiğim saat 5 oldumu kadın girer mutfağa o akşam ki yemek yapılır ..
Seni uyanık , burada daha çok vakit geçirebilmek için geceden yapıyorsun demi yemeklerini
geceden yapmadum nohutlari hasladim yapmaktan vazgectim o dedigin saatte yaptim taaaammi
Haşlanmış nohut alsana , öyle ne uğraşıyorsun nohutları haşlamaya
aman oyle pahaliya mal olur boyle daha iyi bi kerede hepsini hasliyom atiyom buzluga hatta dudukluyu cikarmiskene fasulyeleride hasladim
Nohutun neysede fasulyeyi haşlarkenki koku beni mahvediyor..Öylede pahalıya mal olur su parası vs vs
offf senle laf yarisina girilmez
Merhaba hoşgeldin , eeeee sen dalaşalım diyince bende buyur etmek zorunda kaldım =) O kızıda mı buraya davet etsem ne ..
Önce kavga ettik sonra barıştık ..
Ah birde senin o mesajın yok mu ,gülmekten öldürüyordu beni ..
Kız bizim tartışmamızdan zevk alıyormuşta bizim haberimiz yokmuş
Napıyorsun ,gece giricen herhalde yoksun ortalarda
bütün aşklar kavgayla başlarmış...ben bir giriyorum bir çıkıyorum.kurslarım var arada evde olunca arada giriyorum çok oturmaya dayanamıyrm bilgsyr başında.
ayrıca evet birileri tartşnca aksiyon oluyor çok zevkli .hatta tartşan bensemtadından yenmez
Seni seni , sen kendini düşünüyorsun değil mi =) Ah bir aksiyon olsada , gülsem eğlensem derdindesin .. .
E tabi hayat monoton olunca herkes ister bir aksiyon sende haklısın ..
Biz orda tartışırken , ordan kıs kıs gülüyordun gördüm !
Ne kursuna gidiyorsun bakalım ? Benimde senaryo yazma çalışmalarına başlamam lazım ama hala topicteyiiiiiimmmmmmmmmmmm
benim kardeşimde tiyotra için senoryo yazıyor. bende hafta içi üds kursuna hafta sonu genel ing kursuna gdyrm. bunaldım ikisindende offf .
Bunaldıkça gel benim başımın etini yeeeee . Yazsın yazsın , bende senaryo danışmanlığı yapan bir abladan örnekler aldım onları inceliyorum . Kendi başladığımıda ona attım beğendi..
Bir işe koyulduk hadi hayırlısı .. (= Grip olacağım herhalde burnumun içi yanıyor
Merhaba kızlar
Dan diye daldım konuya :)
Tatlım hadi bakalım merakla bekleniyorsun
Grip içinde direk ablalık yapayim bari
Acil C Vitaminine ağırlık ver aman aman diyeyim grip salgını var
bendenmı bulaştı kız yoksa
Merhaba kızlar
Dan diye daldım konuya :)
Tatlım hadi bakalım merakla bekleniyorsun
Grip içinde direk ablalık yapayim bari
Acil C Vitaminine ağırlık ver aman aman diyeyim grip salgını var
bendenmı bulaştı kız yoksa
Bu arada hoşgeldin elifim.. Dalgınlığıma geldi hoşgeldin diyemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?