- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #3.361
Kız o hergün yaptığımız şey :)
Benimki benden önce uyuyor. Sabah ben ondan geç yatıyorum ama yine onunla kalkıyorum bünteme hayranım laaa
Yok kalsın
Benim tarzım değil öyle filmler
Ben gizem psikoloji bilim kurgu gerilim ve dramdan hoşlanıyorum şekerim
La zaten tam bi salatalığı alıyom yiyorum altatn azcık kalınca yüzüme sürüyom yazık ziyan olmasınSalatalık çekirdeğini suratına koyacağına ben olsam onun yerinde,alırım bir salatalık çatır çutur yerim
Oh kokusu burnuma geldi
Birazdan gidicem mutfağa alıcma yicem
Oğlum senin kafan hep sevgili de ne sanıyon benükuduruk bişey mi yoohh
Artık seninle konuşunca abim aklıma geliyor,o da bu siteye takıldığımı biliyor acep beni kontrol mü ediyor diye düşünmüyor değilimAz kaldı delirtecen beni haberan olsun
yazık cocuk napsınn sana uysa uykusuzluktan 2 günde geberir
o değilde siz konuşacak konu nasıl buluyorsunz marga ben su diyalogu hiç sevmiyormmm
ee aşkımm niye hiç konuşmuyorsun.. kız
ne konuşuyummm 2 saattır kim konuşuyo burda.. erkek
artık konuşacak konu bile bulamıyoruz görüyorsun demi kesin sıkıldın sen benden kız
ben yatıyorum: D erkek
gerilimm deme yaf tırsıyorumm :18: .18:
Oğlım şimdi endişenleme gerek yoh benim için,30 u devirince endişelenirsinEvde kalcan diye korkuyorum ne var
İnsan en yakın arkadaşının evde kalmasını istemez tabi
Sen onu bunu bırakta hala benim burcu bulamadın ya la
La zaten tam bi salatalığı alıyom yiyorum altatn azcık kalınca yüzüme sürüyom yazık ziyan olmasın
Margiden bahsediyoruz konuşacak bişey bulmaz mıı,çenesi düşük bununOhoooooo...
İzlediğimiz filmin muhabbeti..
Okuduğumuz haberin muhabbeti..
Siyaset
Kendi özel hayatımızla ilgili yeni haberler varsa yeni gelişmer
Sonra birbirimize takılmalar,espriler..
Bazen kavgalar
Futbol vs..
Derken konuşucak şey buluyoruz
Benimkiyle biz yan yana geldiğimizde gece hiç uyumuyoruz.Film izle oyun oyna derken sabahın 10 a kadar ayakta kaldığımızı bilirim
Oğlım şimdi endişenleme gerek yoh benim için,30 u devirince endişelenirsinBeni de germe nen Bişeyi kırk defa söylersen aynısı olurmuş La ne gizemli burcun varmış,burçlarla ilgim yokki hemen buluvereyim,hade söyle
Margiden bahsediyoruz konuşacak bişey bulmaz mıı,çenesi düşük bunun
La ateşle barut yanyana gelir miNerde buluşuyonuz öyle birliktesiniz sabahlara kaa
Yaa bi iki haftadır babam almıyodu zaten,bugün çemkirdim git al diye,yiyeceğimi sanıyorHaaaaaa öyle dee
Millet salata için salata bulamaz bizim kide suratına sürüyo diye kızacaktım sana
selam fistiklar.nasilsiniz bakalim?marga sen bir geldin dun gece,kayboldun sonra.hayirdir cnm iyi misin simdi.uyku duzenin neden bozuldu yine bakim
Ailen o konularda ne çok rahatmış oğlum ya,bu güzel bişeyNişanlıyız oğlum biz..
O bize geldiğinde vaya ben onlara gittiğimdee
Yaa bi iki haftadır babam almıyodu zaten,bugün çemkirdim git al diye,yiyeceğimi sanıyor
Yanında bi de güzellik maskemin iksiri domatesi de alıyor,ohh
Dün mevzunuz sürekli dertten olduğundan bir sana selam vereyim dedim ablam
İyi sayılırım
Uyku düzenim benim hep böyleydi
Ama erken uyumam şart sağlık açısından
La sanki devlet sırrı alla alala,söylemezsen söylemeeSöylememmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ailen o konularda ne çok rahatmış oğlum ya,bu güzel bişeyRahatsınız en azından...Bazıları zar zor bi akşam yimeğine gidiyolar
MeyveeeeeeeSöyle salatalık mı yiyeyim yok sa meyve mi :26:
Haklısın...Seninki kaç yaşındaydı?bi de ne işle meşgul canım:44:Saygıda ve güvende kusur etmedikten sonra rahatlık elbet olur. Kurallar dahilinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?