Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

hoşbulduk patim. naber nasılsın..

feci şekilde canım sıkkın ..

geberticek bu çocuk beni, yaptıkları öldürecek beni

canımdan can aldı bittim artık yemin ediyorum öf

ne oldu margim naptı kendini yıpratma herşey olacağına varır Allah ne yazmışsa o olur. sen doğru dur eğri belasını bulur. konuyu bilmiyorum ama ufff bu aşk işlerinde çok tecrübeliyim malesef be.... anlatmak istersen dinlerim

Bitti kuzum yüzüğü müzüğü atıcam..

Olmuyor yok , her geçen gün birşeyler patlak veriyor ..

Allahım bana bunları gösterdiği için çok şükrediyorum..

Bitti kuzum yüzüğü müzüğü atıcam..

Olmuyor yok , her geçen gün birşeyler patlak veriyor ..

Allahım bana bunları gösterdiği için çok şükrediyorum..

eğer işin içinde yalan varsa kırılan gurur olur... ki onun tamiri daha zordur. helede haketmediysen. Allah öyle yüceki sen o çok bağlandığın şeyin aslında senin için şer olduğun u gösteriverir(benm başıma gelen gibi)... yüzük atmak değil aslında mesele... mesele sen ve senin duyguların. valla bu hayatta öğrendiğim birşey varsa oda kendinden çok değer verip güvenmeyeceksin...

Pati şuan sinirden saçlarımı yoluyorum duvarlara yumruk atıyorum beynim patlayacak..

Ağlıyorum...

Pati şuan sinirden saçlarımı yoluyorum duvarlara yumruk atıyorum beynim patlayacak..

Ağlıyorum...

kendine yediremiyosunda o yüzden. ama sen kendine zarar verme. verme .verme. kaybedecek olan o sen değilsin. halüsünasyon görüp inleyerek uyandığın geceler olsada kendine zarar verme... sadece değer ver. için yanıyor bırak yansın elbet geçer. sakin kafayla düşün tarafsız bakmaya çalış ve en doğru kararı ver... teselli bi b...ka yaramaz ama işte yapacak şey bu...

Selam arkadaşlar ben çok yeniyim hiç anlamadim bu işten bende sizlerle yazismak sohbet etmek istiyorum fakat nereye giriyorum nasıl cikiyorum birdaha aynı yeri bulamıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…