Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

surrender çubukla başlayıp seni ile biten o cümleden ne anlamam gerektiği konusunda arkadaşcıına ufak bir yardım etmek istemez misin?
zira anlamadım :44: :44:

Kaideler gereği anlaman gerekiyordu ardemir. Zira seni o fareli zindanlara tıkarımmm.

Süleymanıığğııımmm beniğiim güneşiimmm

Son düzenleme:
surrender çubukla başlayıp seni ile biten o cümleden ne anlamam gerektiği konusunda arkadaşcıına ufak bir yardım etmek istemez misin?
zira anlamadım :44: :44:

hani çubuk ali varya?? yanında eşi varsa ismi; ayşe .senın profıl resmınde ''çubuk ailesi'' var. ondan dedım.

doğrucu davut
yalan söylemeyen, dürüstlüğünden feyz alınması gereken bir şahış bilmem anlatabiliyor muyum

ablam derken? sen çok mu minik sanıyorsun kendini hıııııı. sen çıtırsında biz kartmıyız hıııııııııııııı

Ben de çıtırım bende kıtırım

Yaşım daha 20 oha ne diyim ben 22 yaşındaki insana dahi abla diyorum . Tivi ile rüzgar gülü abla deme bize diye kaç kere uyarmışlardı aramızda yaş farkının az olmasına rağmen.. ama ağız alışkanlığımıdır nedir abla da abla

Karşındakine psikolojik baskı yapıyorsun ama farkındamısın margi hıııı sen yaşlısın kartsın kokuşmuşsun ben gencim güzelim seni üzerim diyorsunn farkındamısınnn

Sende benim gibi senin farkındamısınnnn

ah canıımm yordum seni ama bir kabardım ki kel fatma misali

ardemir, ama sen bu feyz alma kısmını alınma üstüne
sen kendını after'ın önüne atınca
içimden doğrucu davut demek geldi

KK'da psikolojik sorunlar yaşayanların dert anlattığı bir bölüm var mıydı ? Bir doktor vs.. Bu yorumu okuduktan sonra uzunca bir süre gözetim altında kalmak istiyorum .. Evet evet buna ihtiyacım var...
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…