Uykusuz ve İşsizlerin Sohbet Topiği ; Buyrun İçeri

Çok teşekkür ederim
Öyle güzel geldi ki bu dönemde..

Düş hoşbulduk

margim evet gene uyku bana uğramıyor bu gece bide cehaletimi mazur görün melek kartı nedir?

Canım bizim hayatımızda bazen sıkıldığımız anlarda ve kararsız kaldığımız dönemde yardım istediğimiz kartlardır.
Meleklerimizin bize yardım ettiğini söylenir Allah izin verirse.
Ayrıntı vermez sadece yol gösterir.

wuuww tuğçecan etkilenmedim desem yalan olur..

ellerinden öpeyim canım yardım et bana da ne çıkacak bakayım kartımdaa?

civcivimm bak bana sende yeni öğrenmişsin bende.. bu bir işaret olmalı

Sağol canım eline diline sağlık
Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacım var dua etmeye ve dua edilmesine...
Doğru yazmışsın dünyam karanlık bu aralar iş ve sevdiklerim arasında çok kalıyorum..
İşi seçip sevdiklerimden uzak kalmak mı...
Yoksa sevdiklerimi tercih edip hayatımda bi daha elime geçmeyecek işi tepmek mi..
Çok ikilemdeyim.. bi ışığa bi yardıma ihtiyacım var.. Karar vermek o kadar güç ki...
Aslında kalbimi dinliyorum hayır diyorum ben burda kalıcam...Ama mantığımda arada müdahale ediyor bana..

wuuww tuğçecan etkilenmedim desem yalan olur..

ellerinden öpeyim canım yardım et bana da ne çıkacak bakayım kartımdaa?

civcivimm bak bana sende yeni öğrenmişsin bende.. bu bir işaret olmalı

21 aralık masallarına bağlayacaksan olayı öğrenmemeyi tercih ederim

Hoşgeldiniz bizde ayaktayız kart açtırıyoruz siz napıyorsunuz

:) kartlar kartlar kartlar:)
valla abuk sabuk seyler dıyebılırm:) ama bırazdan yatıcam esım kanepede sızzdı benı almadan yataga gıtmeyecek bu gece :) yanı yarın gece takılırım sızlere benı bekleynın

sevgiler kızçeler

niye kizne oldu ki

hareket eden bi döbüş hiç görmemiştim:18: iş yerindeyken. hamiş bi ablam vardı son haftalarındaydı pek denk gelmediğimiz için dikkatli bakmamıştım göbüşüne. yemek molasına çıktığımızda enem bi baktım nasıl hareket ediyo Allahım yok böle bişi ağzım açık kaldı. çamaşır makinesi olarak hayal ettim bi ara. ya da canlı balık gibi bişi vardı. tarif edilemez bi an yaşadım.:44:

Bende böyle ikilemde kalmıştım yalnız iş konusunda değil okul ve aşk konusunda.. Tercihim aşktan yana oldu pişman değilim birşeyde kaybetmiş değilim .. =)

Olursun olursun dert etme bozma gece gece morelini yahu.. Şunun şurasında gelmişizz bir araya güzel güzel sohbet ediyoruz .. Karamsar dünyaya filli boya döker renklendiririm ha ona göre

:) şu an işsizim ama işimin olması bana bağlı işte yer sorunu yüzünden tepiyorum .
hayırlısı diyorum ama işte:26:
İç dünyama bi renk lazım benim eheheh

bana da kart açsanız :)
falımda ne çıkacak

Fal değil de bakalım senle ilgili meleklerin neler fısıldıyacaklar.
Canım öncelikle senin kalbinde bir soru var.
o sorunun cevabı EVET miş.
Diğer kartın güç sende diyor sana.
Gücünü eline almalısın. İçinde Allah'ın verdiği herşeye kadir bir güç var.
Gidişata, kuşkuya, korkularına dur demelisin.
Gücünü eline aldığında herşeyin iyi olucağını görüceksin.
Ayrıca istediğin bazı şeyleri de sabırla beklemelisin.
Sabrının sonunda güzel şeyler olucağını görüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…