HelloBurdaaaa
Ayy baktimda neredeyse herkes hi geyik konusu acmış. Cok imrendim biliyonuz mu ben niye hic acmadim. Gerci kim gelir sizden başkaİstediginiz kadar
Aç bulunsun kenardaAyy baktimda neredeyse herkes hi geyik konusu acmış. Cok imrendim biliyonuz mu ben niye hic acmadim. Gerci kim gelir sizden başka
Aç bulunsun kenarda
Benim bundan haric bi 583484 tane var heraldeAyy yok kiz. Senin varya kendi topigimiz gibi kullaniyoruz işte
Hajajha canın sıkıldıkca geyik topigi acmışsın demek ki. Olsun, sende buna yatirim yapmışsın durdukca degerlenir belki.Benim bundan haric bi 583484 tane var heralde
Arsa gibiHajajha canın sıkıldıkca geyik topigi acmışsın demek ki. Olsun, sende buna yatirim yapmışsın durdukca degerlenir belki.
Ne yedin bugun?
Arsa gibi
Sürekli bişeyler yiyesim geliyor,
Böyle evde oturdukça bayagı kilo alırım ben :)
Genelde kahvaltı tarzı seviyorum yemek olarak.
Bugün yine öyle bişeyler yedim.
Ondan hariç bi sürü abur cubur.
Olsun,Izin dönüsu valla bana da aynisi oldu. Fare gibi surekli mutfakta tıkıştiriyorum. Ne bulursam mideye.
Yavrum senin heryerin kilo olsa ne olacak
Olsun,
Herkes benim gibi 0 dan başlamıştır
Sade annem sıkıştırsa iyiydi :)Senin de annen seni sıkıştırdı mı bu sene," ye de dizine derman gelsin, şu haline bak!" diye.
Sade annem sıkıştırsa iyiydi :)
Siteye giremedim bi :)Birde konusma arasi laf sokan akrabalar oluyoda ben onlari pek umursamiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?