• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykusuzluk artik ciddi problem olmaya basladi

Tameriis

19.05.2012💎 💏 💑
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
392
43
48
Ya ben 10yasimdan itibaren biraz karmasik bi hayat yasamaya basladim ve inanilmaz uyku problemim oldu bu sirada. Sabahci oldugum zaman okula uyumadan giderdim okuldada uyumazdim anca eve gelince zar zor uyurdum. Simdi lise basladigindan beri oglenciyim bu sefer de sabah gec kalkiyorum diye gece erken yatamiyodum,simdide ramazan iyice alt ust oldum deliricem. Haftada 2-3 kilo verdigim oluyo bu yuzden gozlerim kan canagi zaten bozuk iyice berbat oluyo. Uyku ilaci kullaniyodum 3 kutu bitti artik o da islemiyo napicagimi sasirdim bildiginiz etkili bi ilac varmi veya yontem?

Bence de bir doktora gidin.Gözlerinizin cidden kan çanağından bi farkı yok.. =( Geçmiş olsun..

Tesekkur ederim sonu doktor yolu zaten:(:banghead:

uyuyamadım yine gidiyorum 11de doktora:43:

bende yaklaşık 122 saattir bir dk bile uyumadım henüz bugünde uyumadan sabah oldu bakalım gözlerim cin gibi fıldır fıldır yatağa yatıp zorluyorum kendimi gözlerimden yaşlar geliyor ayağa kalkınca bişeyim yok anlamadım gitti bi sıkıntımda yok doktora hangi bölüme psikiatriyemi gideceksin

bende yaklaşık 122 saattir bir dk bile uyumadım henüz bugünde uyumadan sabah oldu bakalım gözlerim cin gibi fıldır fıldır yatağa yatıp zorluyorum kendimi gözlerimden yaşlar geliyor ayağa kalkınca bişeyim yok anlamadım gitti bi sıkıntımda yok doktora hangi bölüme psikiatriyemi gideceksin
off çok kötü ya:44: göz doktoruna gidicem önce kızarıklık için:44: unisom al eczaneden uyku ilacı ağır değil, ama devamlı içme ben içtim devamlı artık etki etmiyo, ucuz bişey zaten bi kere iç sonra sabahları erken kalk istersen öyle öyle düzene girer belki kuzu:2:

bendede aynı sorun var esım yanımda mısıl mısıl uyuyo ben uyuyamıyorum hala:43::43: sabah oldu zaten bnde doktora gıtmeyı dusunuyorum

bendede aynı sorun var esım yanımda mısıl mısıl uyuyo ben uyuyamıyorum hala:43::43: sabah oldu zaten bnde doktora gıtmeyı dusunuyorum

ya aslında şimdi ramazandan dolayı birazda gece gündüz karıştı hayırlısı:29::54:

Back
X